Οι Δυο Νεράιδες

Πολιτικός μηχανικός, γυμνασμένος παίδαρος, μπασκετμπολίστας 1.78, γκέι, ομοφοβικός

 

Γεία σας ξωτικα...εεε...νεραιδες εννοω!

Λοιπον! θελω την γνωμη/συμβουλη/κτλπ σας. Πως γνωρίζω αλλους gay! Με σκοπο γνωριμία και οτι αλλο προκύψει δηλαδη σεξ και αντε και καμια φιλια! Χαζη απορια ε? το ξερω...αλλα ζωντας σε ενα στρέιτ περιβαλλον δεν ξερω....και δεν θελω να παω σε γκει μπαρ η τετοιά...καλυτερα απο το ιντερνετ! ομως που? και αν ναι καποιες εξυπνες συμβουλες για τι πρεπει να κανει καποιος ή να προσεχει οταν κανει αυτα τα chat!!!

 

Ενα ειχα βρει ο αμοιρος...το gayhellas chat που δεν δουλευει πλεον! δηλαδη οταν αποφασισα να χωρισω με την κοπελα μου και να γνωρισω κατι αλλο εχασα το μεσο! Επιπλεον ....με ενδιαφεροντα οπως ο Ολυμπιακος και το Call of Duty με λιγο Command and Conquer και αντε και λιγο Mass Effect 2, αντε και blind guardian υπαρχουν γκει?

 

Γιατι πραγματικα οι μονοι γκει που ετυχε να ξερω μεσω παρεας η φίλων κοπελας μου κτλπ μονο με shakira,gaga :S και lifestyle cosmoκατι ασχολουνταν...ακομα και αν υπαρχουν φοβαμαι οτι οι περισσοτεροι ηταν σαν και εμενα....δεν αποδεχονταν οτι ηταν γκει και ηταν εξαιρετικα ομοφοβικοι :(

 

Α και ειμαι 19...δευτερο ετος στο πολυτεχνειο της αθηνας. θα προτιμουσα να μην δημοσιευτει το μηνυμα μου ! παρολο που ειναι τελειο στην δομη και λεξιλογιο

(σορρυ για το αδομητο του κειμενου)

 

ευχαριστω εκ των προτερων

Αλέξανδρος


Χρυσό μου,

Έτσι που είσαι κλειδαμπαρωμένος στη ντουλάπα («να μην δημοσιευτεί το γράμμα μου»), σιγά μην βρεις ποτέ άλλον γκέι.

Ή θα αλλάξεις μυαλά και θα παλέψεις να ξεπαρέσεις την ομοφοβία σου, ή θα βολοδέρνεις μοναχός σου ψάχνοντας για άνθρωπο μέσω... Ίντερνετ!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Η ζωή δεν είναι μέσα στην οθόνη του υπολογιστή ούτε στα βλακώδη βιντεο-παιγνίδια, αλλά έξω στον δρόμο, εκεί που εσύ φοβάσαι να βγεις.

Πρέπει πρώτα πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και μετά να εκτεθείς. Και κάποια στιγμή πρέπει ΚΑΠΟΙΟΙ να μάθουν ότι είσαι γκέι. Αλλοιώς δεν γίνεται.

Σκέψου ότι αν και οι άλλοι γκέι είναι τόσο χέστηδες όσο εσύ, δεν υπάρχει περίπτωση να τους βρεις να κάνετε παρέα.

Ή μήπως φαντάζεσαι ότι οι άλλοι θα εκτίθενται, ενώ εσύ ο υπερπανέξυπνος θα κάθεσαι κρυμμένος και θα απολαμβάνεις την παρέα τους εκ του ασφαλούς;

Ούφ, ήδη κουράστηκα που ασχολήθηκα μαζί σου. Πάω στον κήπο να κλαδέψω τις τριανταφυλλιές.

Η Κακιά Καλή Νεράιδα


Αλέξανδρέ μου,

Καταρχάς γιατί να μη δημοσιευτεί η στήλη σου; Μια χαρά γραμματάκι είναι, έχουν περάσει τρισχειρότερο από αυτή τη στήλη. Σου ζητώ να το ξανασκεφτείς, πληζ!

Στο θέμα σου τώρα: Επειδή γνώρισες 5-6 γκέι άντρες, νομίζεις ότι δικαιούσαι να εκφέρεις γνώμη για όλο το γκέι σύμπαν; Τους γνώρισες όλους και ήδη απογοητεύτηκες; Ξεκόλλα ρε!

Έχει δεκάδες χιλιάδες γκέι η Αθήνα και πάρα, μα πάρα πολλοί όχι μόνο δεν ακούν Σακίρα και Γκάγκα αλλά ακούν μέχρι μινιμαλισμό, μοτέτα, death metal και ρεμπέτικα. Αμάν πια με τα κωλοστερεότυπα που έχουν σφηνωθεί στον εγκέφαλό σου.

Ξέρω προσωπικά τουλ. 2 γκέι άντρες που μέχρι πέρσι ούτε ήξεραν η Γκάγκα ήταν τραγουδίστρια ή σκυλοτροφή. Ξέρω τουλ. 8 γκέι άντρες προσωπικά που ξεκωλώνονται στα shoot-em-up βιντεοπαίχνιδα. Ξέρω τουλ. 15 γκέι άντρες που δεν αφήνουν βουνό και λαγκάδι για ραχούλα και ποτάμι και δεν έχουν καμία σχέση με lifestylιές.

Πού θα τους βρεις; Σίγουρα όχι κλεισμένος σπίτι σου. Βγες: σε μπαρ, στο φεστιβάλ γκέι κινηματογράφου που έρχεται τώρα, στις εκδηλώσεις της ΟΛΚΕ, της ΛΟΑ, στα τσατ (gayhellas, gayromeo, gaydar), στο facebook, παντού!

Ξέχασα, ξέρω επίσης τουλ. 3849 γκέι άντρες που είναι κάργα ομοφοβικοί. Αυτούς δεν θα τους αποφύγεις τόσο εύκολα. Αλλά ξέρεις ποιο είναι το καλό; Συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς - όλοι μας, λίγο πολύ.

Άντε τώρα, κάνε παιχνίδι και δώσε το ΟΚ να δημοσιεύσουμε το μέιλ σου

Η Καλύτερη Νεράιδα

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 170 guests και κανένα μέλος