Οι Δυο Νεράιδες

Δεν παίρνει πρωτοβουλία για σεξ

Γεια σας αγαπητες μου!

Θελω να ρωτησω.Ειμαι 17,πρεπει να ειμαι γκει(το εχω συμπερανει απο πολλα γεγονοτα)το θεμα ειναι οτι απο παλαιοτερα ειχα διατηρησει μια σεξουαλικη επαφη με καποιον φιλο μου κ μεχρι προσφατα καναμε καποια σεξουαλικα παιχνιδια..ας πουμε του εκανα πιπα χαιδευομασταν και πολλα αλλα,αλλά ολες τις φορες εγω τον πιεζα για να ξεκινησει αυτο..παρολα αυτα οταν αρχισει το.."παιχνιδι" αυτος καθεται αλλα ποτε δεν εχει δεχτει να μου παρει εκεινος πιπα η ποτε δεν περνει αυτος πρωτοβουλια και στο να ξεκινησει το σχεδον σεξ και κατα την διαρκεια.(λεω σχεδον  γιατι δεν εχουν υπαρξει διυσδεισεις..)..εχει κανει σχεση με πολλες κοπελες και μαλιστα καυλωνει και μ αυτες..καυλωνει κ μ εμενα παντως..εγω δεν τον βλεπω ερωτικα..απλως με ξεσηκωνει ο τυπος..αλλα εκεινος ποτε δεν θα κανει πρωτος κινηση οπως ειπα. τι γινετε μ αυτον?τι ειναι?

Ευχαριστω in advance

Panos



Βρε Πάνο πουλάκι μου,

Πού να ξέρω τι γίνεται στο μυαλό του φίλου σου. Νεράιδα είμαι, δεν είμαι η Πυθία. Αλλά γιατί το ψάχνεις τόσο; Περνάς καλά; Αν ναι, συνεχίζεις. Αν έτσι και έτσι, αλλά δεν έχεις προς το παρόν κάτι καλύτερο, συνεχίζεις. Αν όχι, σταματάς. Αν συνεχίσεις, "σπρώξε" τα πράγματα να δεις μέχρι πού πάει η κατάσταση. Τότε βλέπεις: Περνάς καλά; κλπ κλπ, να μην τα ξαναλέω.

Το αν ο φίλος σου θέλει, δεν θέλει, τι θέλει, τι θα ήθελε και τι θα είχε θελήσει, δεν είναι δικό σου θέμα. Άστον ήσυχο και θα αποφασίσει μόνος του. Αν περνάει καλά, θα συνεχίσει κλπ, κλπ.

Αφού μάλιστα δεν τον βλέπεις ερωτικά, οπότε δεν είσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό, μην το πολυζαλίζεις. Όσα πάνε και όσα ’ρθούνε.

Καλή συνέχεια,

Η συνεχώς Καλή Νεράιδα

 


 

Πανούλη μου,

Δίκιο έχει η Καλή Νεράιδα. Σε λίγο καιρό που θα γνωρίσεις άλλα γκέι αγοράκια (πιστοποιημένα, όχι ντεμί-σεζόν), και θα τα κάνετε ΟΛΑ τα δυο σας, τον συγκεκριμένο θα τον ξεχάσεις πιο γρήγορα απ’ ό,τι ξεχνάνε οι πολιτικοί αυτά που μας τάζουν πριν τις εκλογές.

Αν δεν υπάρχει άλλο σεξ στον ορίζοντά σου προς το παρόν, αρκέσου στις πίπες και τα χουφτώματα (πάλι καλά, άλλοι στα 17 θα έσφαζαν το κατοικίδιό τους προκειμένου για να πάρουν μια πίπα), μέχρι να γνωρίσεις άλλους άντρες.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος