Οι Δυο Νεράιδες

Τον κοιτάω κατάματα με νόημα

Γεια σας.

Εδω και χρονια εχω  καψουρα με εναν ανδρα. Τον θελω μονο για σεξ και τιποτα αλλο. Δεν ξερω πως να του το ζητησω. Αυτος 50 αρης + ανυπαντρος. Φαντασιωνομαι οτι το «κανουμε» συνεχεια.

Δεν ξερω αν με εχει παρει χαμπαρι γιατι οποτε βρεθουμε στον ιδιο χωρο  τον κοιταω  καταματα με νοημα χωρις να μου δινει σημασια (ετσι δειχνει). Γνωριζω ομως οτι στο παρελθον ειχε κανει φαση με ανδρες σε ενεργητικο ρολο. Δεν μπορω να τον προσεγγισω και να του μιλησω γιατι πριν χρονια ειχαν οι γονεις μας μια διαφορα και απο τοτε οι σχεσεις μας εχουν διακοπει (ακομη και η καλημερα).

ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ! Βοηθεια!

Περιμενω απαντηση σας.


Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά αν δεν μιλάς με έναν άνθρωπο, πώς στο διάολο φαντάζεσαι να καταφέρεις να κάνετε το παραμικρό; Από την άλλη, τι παπαριά είναι αυτή: επειδή οι γονείς μας δεν μιλιούνται, δεν του μιλάω ούτε εγώ. Πού ζεις, στη Μάνη ή στα Σφακιά; Στον 14ο αιώνα μήπως; Και αν οι γονείς σας από μια μαλακία τους δεν μιλιούνται, γιατί θα πρέπει αυτό να καθορίζει τη δική σου συμπεριφορά.

Λοιπόν, για να συντομεύουμε την ιστορία: Αν θέλεις να κάνεις κάτι μαζί του πρέπει να πάρεις εσύ τα πράγματα στα χέρια σου και να κάνεις το πρώτο βήμα. Μίλησέ του. Χαιρέτησέ τον, πες του απλά ότι δεν σε νοιάζει που οι γονείς σας έχουν πρόβλημα, εσύ δεν έχεις κανένα μαζί του. Και από τις αντιδράσεις του βλέπεις και κάνεις. Αν δεις ότι (συνεχίζει να) σε φτύνει, δεν πάει να έχει πηδήξει όλους τους άντρες της μείζονος περιοχής; Δεν σε γουστάρει. Κόψε τις φαντασιώσεις με το μαχαίρι άμεσα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις 10 χρόνια για να πάρεις απόφαση ότι δεν...

Αν δεις θετική ανταπόκριση, προχώρα σιγά σιγά. Συνάντησέ τον, πιέστε κανέναν καφέ, δες πώς πάνε τα πράγματα και αναλόγως, αν τον δεις πρόθυμο και βρεθείτε σε ήρεμο περιβάλλον (σπίτι σου ή σπίτι του) προχώρα στο παρασύνθημα.

Καλή επιτυχία,

Η επιτυχημένη Καλή Νεράιδα


Αγαπητέ τρελέ,

Έχεις εδώ και ΧΡΟΝΙΑ καψούρα μ’ έναν άντρα; Και μάλιστα μόνο για σεξ; Και δεν έχεις κάνει τίποτα; Ή η ζωή σου είναι άδεια σαν την έρημο Σαχάρα και δεν έχεις τίποτα άλλο ν’ ασχοληθείς ή έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Να του την πέσεις, να ξεμπερδεύεις ή ξέχνα τον και πήγαινε σ’ άλλες πορτοκαλιές. Δηλαδή αμάν! Ζήσε τη ζωή σου και σταμάτα να την παρατηρείς απ’ τα παρασκήνια.

Η Καλύτερη Νεράιδα

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 459 guests και κανένα μέλος