Οι Δυο Νεράιδες

Μοναχική γατούλα ψάχνει παρέα

lesbian-vintage

Καλησπερα ομορφιες μου!:)

Τι κανετε ζουνια?Διαβαζω αρκετο καιρο την στηλη σας κ ειπα να σας στειλω κ εγω μια αποριουλα:)

Λοιπον λοιπον...κρατηθειτε! Ειμαι εξυπνη,ομορφη,ψωναρα κ not into labels...κελεπουρι δλδ!:Ρ Θελω να γνωρισω κοπελιτσες κ οτι κατσει...το θεμα ειναι....Που θα τις βρω ΟΕΟ?!?: (

Η μονη "πειραματηζομενη" που εχω γνωρισει ειναι η κολλητη μου...Αλλα το θεμα δν τραβαει για πολλους κ διαφορους λογους (ας αρκεστουμε στο οτι εεχω συναισθηματα κ αυτη με εχει ως booty call-πειραματοζωο)

Οποτε εγω που θα επιδειξω τις αριστοκρατικες ικανοτητες μου στο σεξ?χαχαχα

Μενω κανα μισαωρο απο το κεντρο της Αθηνας,οπουε δν ειναι να πεις πως ειμαι κ στον γαμο του καραγκιοζη...Οποτε αγαπητες νεραιδες...που νομιζετε οτι μπορω να βρω ανωμαλαρες λαικ μι?

Φιλια πολλαααα
Ανωμαλη Κουλτουριαρα

 

kali neraida 80x80

Αχ φιλενάδα, πολύ δύσκολα μου βάζεις και με στενοχωρείς! Την τελευταία παρτίδα από λεσβίες γκόμενες που είχα προς delivery ό,τι την τελείωσα προχθές. Τώρα περιμένω να έρθει η καινούργια παρτίδα, και μόλις έρθει θα σου στείλω με κούριερ μια καλή. Έρχονται αποξηραμένες σε σκόνη μέσα σε φακελάκια σαν τις σούπες Knorr. Με τις οδηγίες τους και όλα. Just add water, you know? Κάνε λίγη υπομονή και θα την έχεις την γκόμενα μέσα στην αγκαλιά σου σε 2-3 εβδομάδες το πολύ (φτάνει να μην απεργήσουν οι τελωνειακοί).

Χαιρετώ,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Ανωμαλιάρα μου,

Όπως λες κι εσύ, δεν ζεις στου διαόλου το κέρατο. Κατέβα κέντρο, τράβα στο Νόις, στη Μυροβόλο, τράβα κι απ’ τη ΛΟΑ, μπες και στο gaydar για γυναίκες και στο lesbian.gr, τεσπά φόλλοου γιορ μουνί!

 

 

signature kalyteri neraida

ΥΓ Σε θαυμάζω!!

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 guests και κανένα μέλος