Οι Δυο Νεράιδες

Εσωτερικευμένη ομοφοβία

sailors-with-banana

Καλησπέρα κορίτσια!

Με λένε Βασίλη και είμαι 22 χρονών. Σας γράφω απο τη Λάρισα όπου σπουδάζω. Πρίν κανα μήνα γνώρισα ένα παιδί τον Λευτέρη 19, μέσω ρομέο. Συναντηθήκαμε, κάναμε σεξ, κουβεντιάσαμε κι απο τότε άρχισαν τα προβλήματα. Βλέπεις εγω ερωτεύτηκα και ο Λευτέρης ειναι απο τους πιο εσωτερικευμένα ομοφοβικούς αλλά και πιο φοβισμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτε . Για παράδειγμα έχει σχέση με μία κοπέλα. Απο τότε τι τον έχω κυνηγήσει δε λέγεται. Εγώ απο την άλλη δεν έχω καμία όρεξη να κυνηγήσω κάποιον άλλον και έχω φάει απίστευτο κόλλημα.

Με τον Λευτέρη λοιπόν ξαναβρεθήκαμε άλλη μια φορά και ξαναέγινε το μοιραίο. Έπειτα εγω ουσιαστικά του έκανα ερωτική εξομολόγηση, του είπα ότι τον σκέφτομαι συνέχεια, οτι τον χρειάζομαι και μου απάντησε οτι με σκέφτεται και αυτός αλλα αισθάνεται άσχημα για το πως φέρεται στην κοπέλα με την οποία θέλει να είναι μαζί της. Εγω προσπάθησα να του εξηγήσω ότι είναι σε άρνηση, ότι ολοι τα περάσαμε αυτά αλλα δε καταλαβαίνει. Επίσης δε θέλω να του φέρνω στη συζήτηση το γκέυ θέμα γιατί τρομάζει. Είναι απλά ένα φοβισμένο παιδι, κι εγω ένας μεγαλύτερος που θέλω να του μάθω τον κόσμο.

Σ αυτές τις περιπτώσεις τι κάνουμε? Συνεχίζουμε να το κυνηγάμε ή θα πέφτουμε συνέχεια σε έναν τοίχο? Να συνεχίζω να του στέλνω μηνύματα ή να μην τον "φοβίζω" κι άλλο? Στην τελική αν με ήθελε πραγματικά δε θα έκανε μια υπέρβαση παρ όλο που σας λέω οτι είναι απο τα πιο φοβισμένα παιδιά που έχω δει στο θέμα της ομοφυλοφιλίας? Μ

Απο την άλλη επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου, δε θέλω να μπω στη διαδικασία να τον περιμένω όπως μου λέει να "συνειδητοποιηθεί" γιατί θα χάσω χρόνο απο κατι που ίσως θα άξιζε. Άραγε νοείται να ξυπνήσει μια μέρα και να πεί οκ αυτός είμαι αυτό θέλω και βουρ στο πατσά? Η πολύχρονη εμπειρία σας τι λέει?

Φιλάκια πολλά!

Bill

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Απάντησέ μου στο παρακάτω: Σε ενδιαφέρει να έχεις μια ήρεμη σχέση ή να βασανίζεσαι ΣΥΝΕΧΩΣ;

Αν σε ενδιαφέρει το δεύτερο, συνέχισε ακάθεκτος είσαι στον σωστό δρόμο. Βλέπω μπροστά σου ατελείωτη επιμονή, σπασμένα νεύρα, αϋπνίες, ατελείωτες συζητήσεις, SMS, κλάματα, πισωγυρίσματα, τύψεις, κουβέντες, προσπάθειες, αηδίες.

Αν σε ενδιαφέρει το πρώτο, δώσε 10 μούντζες στον τύπο και πήγαινε παρακάτω. Άσε τον να τρώγεται με τα ρούχα του για το υπόλοιπο της ζωής του. Αν παρ' ελπίδα τα βρει ποτέ με τον εαυτό του, ξέρει πού θα σε βρει. Αν τότε είσαι ελεύθερος, το συζητάτε. Μέχρι να γίνει όμως αυτό (αν γίνει ποτέ), εσύ ξεκόλλα εντελώς και ζήσε όσο καλύτερα μπορείς την ΔΙΚΗ σου ζωή.

Διαλέγεις και παίρνεις. Δεν νομίζω να χρειάζεται να σου πω τι θα διάλεγα εγώ. Το καταλαβαίνεις από μόνος σου, έτσι δεν είναι;

Φιλικά,


signature kali neraida

ΥΓ. Μην εκπλαγείς αν τελικά το τύπος παντρευτεί και κάνει και δύο παιδάκια. Τόσοι και τόσοι το έχουν κάνει πριν από αυτόν! Και μάλιστα Λαρ'σαίοι με τη βούλα! Ο Θοδωρής για παράδειγμα, ονόματα δεν λέω!


 

kaliteri neraida 80x80

Μπιλλάκο,

Η πολύχρονη πείρα μου δε μου λέει τίποτα γιατί δε μιλάει ποτέ με το στόμα γεμάτο και αυτή τη στιγμή τρώει.

Η μικρόχρονη πείρα μου, που είναι ανορεξικιά και μπορεί να μιλήσει, μου λέει ότι ο τυπάκος είναι λοστ κέις και καλύτερα να μαζέψεις ό,τι απομένει απ’ τα νεύρα σου και το γκρεμίδι που το λες καρδιά και να βάλεις πλώρη για αλλού. Μόνο δυστυχία θα σου φέρει ο μικρός. Ψέματα λέω: θα σου φέρει και άλλα εκτός από δυστυχία: νεύρα, μιζέρια, αυτολύπηση, σιχασιά…

Ακούγομαι απόλυτη; Το ελπίζω!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 guests και κανένα μέλος