Οι Δυο Νεράιδες

Προετοιμασμένος για τη μεγάλη βραδιά

body-shave

Αγαπητές ετεροθαλείς αδελφές της Tingayrbel,

δεν θα σας κουράσω πολύ και το εννοώ! Είμαι 19 χρονών, φοιτητής και επιτέλους βρήκα τον prince charming που χρόνια έψαχνα! Είναι 25 χρονών και απ' ότι έχω καταλάβει αρκετά έμπειρος στον τομέα του φίκι φίκι.

Εν αντιθέσει, εγώ δεν ξέρω να βγάλω τα μάτια μου και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά ( ewwww, creepy indeed!)

Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι τι πρέπει να κάνω ώστε να είμαι 100% προετοιμασμένος για τη μεγάλη βραδιά.

Ως φυσιολογικός άνθρωπος έχω έναν αριθμούλη τριχών στον ποπό, στο στήθος και στη κοιλιά. Τις ξεριζώνω ή όχι; Το κλύσμα είναι απαραίτητο, γιατί από αυτά που διάβασα περί ρήξης εντέρου έχω τρομάξει λίγο και τέλος είναι αλήθεια ότι υπάρχει περίπτωση κατά τη διείσδυση να υπάρξει αιμοραγία κι αν ναι, πρέπει να ανησυχήσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά!!!

Μιχάλης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ πρωτάρη (με την καλή έννοια!)

Τις τρίχες άσε τις εκεί που είναι. Οι άντρες έχουν τρίχες στο σώμα τους, τέρμα και τελεία. Αν έχει εκείνος πρόβλημα, ας σου το πει. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη αρκετοί άνθρωποι που φρικάρουν με την ιδέα της αποτρίχωσης. Από την άλλη σκέψου ότι αν αρχίσεις, προσθέτεις ένα παραπάνω άγχος στη ζωή σου. Άσε την αποτρίχωση λοιπόν για τους κολυμβητές και ασχολήσου με κάτι πιο παραγωγικό. Όσο για το κλύσμα, αυτό είναι απαραίτητο για τελείως πρακτικούς λόγους όπως καταλαβαίνεις. Αν δεν σκοπεύεις να βάλεις έναν κουβά νερό μέσα σου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Στο 10% υπάρχουν αναλυτικά άρθρα γι αυτό. Μελέτησέ τα.

Καλή επιτυχία,


signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Μιχαλάκο,

Ήρθες στον κατάλληλο άνθρωπο για να μάθεις να βγάζεις τα μάτια σου. Μισό να φέρω το πιρούνι.

Τι λέω η ηλίθια; Μου αρκούν τα νύχια μου.

Σήριουσλυ νάου, δεν χρειάζεσαι μάνιουαλ για να γαμηθείς. Όχι, να μην ξεριζώσεις τίποτα – εκτός από τις κοσμοπολιτανικές ιδέες για το πώς πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ώστε να κάνει σεξ.

Ναι, καλά κάνεις και φοβάσαι: την πρώτη φορά που θα σε πηδήξουν, θα σχιστεί ένας ειδικός υμένας (επιστημονική ονομασία: Αποκώλιος Υμένας) και θα χυθούν γύρω στα 1,8 λίτρα αίματος. Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό. Γι’ αυτό κάν’ το καλύτερα στη μπανιέρα ή έξω στη βεράντα, κοντά στο λάστιχο.

Να κάνεις και κλύσμα, αλλά με το μαλακό, όχι με την πυροσβεστική αντλία. Λίγο λίγο νερό με ξεβιδωμένο το τηλέφωνο του ντους. Λίγο λίγο είπαμε!

Αλλά δε μου λες, γιατί το παίρνεις δεδομένο ότι είσαι θα τον πάρεις; Μήπως θα θελήσεις και να τον δώσεις;

Καλό βόλι!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 225 guests και κανένα μέλος