Οι Δυο Νεράιδες

Εκπέμπω ΣΟΣ

linda-petty

Γλυκες μου-μουρλές μου νεράιδες,έχω ένα τεράστιο πρόβλημα και πρέπει να με συνεφέρετε....εκπέμπω sos.............

Λοιπόν καταρχήν να σας πω μια ιστορία που εξελίχτικε πριν λίγες μέρες....στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι είμαι κοπέλα

Λοιπόν......περπατώντας στο δρόμο ένα κορίτσι ακούγωντας τραγούδια με τα καινούργια τεράστια ακουστικά της (and nope I'm not alien :P)ξαφνικά είδε την μεγάλη της καψούρα,λέει είναι δεν είναι αυτή,ενώ την κοίταγε ξαφνικά άλλαξε οπτικό πεδίο (μη τρομάξει κιόλας)και όταν φτάσανε στο ίδιο σημείο είπε μέσα της,γυράω και την κοιτάω,γυρνάει λοιπόν και τη κοιτάει τα βλέμματα τους διασταυρώνωνται για κλάσματα δευτερολέπτου αλλά για την κοπέλα ήταν σαν να πέρασε μια αιωνιότητα η κοπέλα ξαφνικά γυρνάει και συνεχίζει τον δρόμο της γιατί;;;Διότι το βλέμμα της άλλη κοπέλας ήταν μισοκατεβασμένο γυαλί και ένα άγριο μάτι.....και ρωτάω για ποιό λόγο να το έκανε αυτό????????????????

 

kali neraida 80x80

Γιατί; Γιατί κλάνει το γατί.

 

Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Κοπελάρα μου,

Όταν το φεγγάρι δεν καταφέρνει να ενώσει τις καρδιές, έρχεται η βροχή και φουσκώνει το πέλαγο για να πνιγούν οι φόβοι και να κολυμπήσουν τα συναισθήματα. Τα βλέμματα ταξιδεύουν μα στο δρόμο χάνονται, οι μουσικές πασχίζουν να αδράξουν τη στιγμή μα λιγοψυχούν, η αιωνιότητα τελειώνει σε δευτερόλεπτα και τα δευτερόλεπτα πάνε για τσιγάρα και δεν γυρνάνε ποτές.

Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι εννοώ; Εγώ να δεις με το δικό σου!

 

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος