Οι Δυο Νεράιδες

Στα βήματα της καρδιάς

men-lineup

Αγαπητη καλη νεραιδα

σε παρακολουθω αρκετο καιρο και αποφασισα να σου γραψω για να ζητησω την πολυτικη μαγικη σου βοηθεια. τα πραγματα εχουν ως εξης περσι λιγο μετα το πασχα ειχα παει στο εστιατοριο της εστιας για φαγητο καθισμενος λοιπον εξω απο την πορτα στην σκαλα περιμενα να ανοιξει για να φαω ωσπου ερχονται δυο παιδια ενας κοντος και ενας λιγο πιο ψηλος απο μενα (εγω ειμαι 1. 97 καστανοξανθος με σαρκωδη χειλη ωραια οδοντοστοιχια φορουσα παλια σιδερακια αδυνατος και γλυκο προσωπο) ενω το παιδι εχει ενα προσωπο συνηθισμενο ειναι γυμνασμενος σχετικα μαυρομαλλης καστανα ματακια.

Καθισαν λοιπον και σε καποια φαση του λεει ο φιλος του παμε να φυγουμε και τοτε γυρνα και του λεει οχι ας κατσουμε λιγο με θλιμμενη φωνη. σε λιγο ερχεται ενα παιδι και λεει το εστιατοριο δεν θα ανοιξει εγω ομως δεν ακουσα τι ειπε τοτε γυρνω και τους ρωτω τι ειπε το παιδι και τοτε γυρνα αυτος ο ψηλος και μου λεει τι ειπε και μετα μου χαριζει ενα γλυκο χαμογελο λιγο αμυδρο και αγχωμενο.

Εγω τοτε φευγω και την ωρα που εφευγα το ειδα να με κοιτα θλιμμενα και σηκωθηκε και εφυγε με τον φιλο του στον ανσασερ ενω εγω βγηκα εξω γτ μενω σε αλλη εστια.

Τον ειδα την επομενη βδομαδα την Τριτη (τον εχα πρωτοδει Δευτερα) και παλι ηρθε την ωρα που ανοιγει εστια. οταν τον ειδα ηταν στην σκαλα ορθιος και απο πισω ο φιλος του και ειχε ενα τεραστιο χαμογελω. εγω τον κοιταξα αλλα δεν του χαμογελασα οπως εκανα και την πρωτη φορα φευγωντας τον ειδα να προσπαθει να δε αν τον κοιτω διχως να γυρνα το κεφαλι του.

Εκτοτε και αλλες φορες που με ειδε μου χαμογελασε αλλα εγω όχι (ειναι και δυσκολο με κοσμο μπροστα να σε κοιτουν ενω αυτος τους εχει απο πισω του) φετος τον ειδα να καθεται στην σκαλα με ενα παιδι κοντο και μια κοπελλα αυτη μολις σηκωθηκε να μπει στο εστιατοριο κοταξε τον πισινο της με λαγνο υφος ενω εμενα με γραψε κανονικα.

Μια αλλη μερα πιο προσφατα πηγα να φαω και ενω περιμενα σε ενα τραπεζι ορθιος μια φιλη μου με ειδε σηκωθηκε να βαλει σαλατα στο πιατο του πολλη λιγη και μου χαμογελασε εγω εκατσα απενατι του μηπως καταφερω να του χαμογελασω αλλα εκεινοε γυρνουσε αλλου το κεφαλι και μετα εφαγε και την σαλατα δεν την εφαγε μονο λιγη.

Χθες στον ειδα στην σκαλα γυρισε και με κοιταξε αλλα δεν χαμογελασα ουτε εγω ουτε εκεινος ειχε κοσμο. παντα κοντα μου καθεται και παντα οταν με πετυχαινει στην ουρα καθεται απο πισω μου. επισης μια αλλη μερα ειχε γυρισει απο το γυμναστηριο περασε απο διπλα μου και πηγε στον ανσανσερ και με κοιτουσε με αγχωμενο υφος αλλα παλι γ@#$ ειχε κοσμο.

Πολλες φορες τρωει μονος του αν και γνωριζει πολλα ατομα. πολλοι υποψιαζονται τις προτιμησεις μου ενω αλλοι ειναι σιγουροι. λες να παιζει μαζι μου?τι να κανω καλη μου νεραιδα σε θερμοπαρακαλω στειλε μου μια απαντηση στο email μου .

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ περιμενω απαντηση συγγνωμη για την πολυλογια

 

kali neraida 80x80

Ρε πουλάκι μου γιατί το βασανίζεις; Από πέρσι το Πάσχα τον κοιτάς και τον ξανακοιτάς και δεν γίνεται τίποτε. Ξέρεις πόσους γκόμενους έχω γνωρίσει εγώ από πέρσι το Πάσχα; Γύρω στους 25. Αν ο τύπος γούσταρε θα είχατε μιλήσει, κάτι θα είχε γίνει. Για να μην έχει γίνει τίποτε, για να μη σου δίνει σημασία, για να μην σε κοιτάει, για να κοιτάει αλλού, για να μην σου λέει ούτε μια κουβέντα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ή και να γουστάρει είναι "διπλοκλειδωμένος" οπότε στο ίδιο καταλήγουμε. (θυμήσου επίσης ότι οι πιθανότητες ένας τυχαίος άντρας να μην είναι γκέι είναι 90%).

Αλλά εδώ που τα λέμε, αναρωτιέμαι μήπως δεν γουστάρεις ούτε εσύ. Διαφορετικά πώς στο διάολο γίνεται να έχετε τρακαριστεί τόσες φορές και να μην του έχεις πει ένα "γεια", να μην του έχεις κλείσει το μάτι, κάτι τέλος πάντων. Τι περιμένεις να γίνει; Να συναντηθείτε τυχαία ολομόναχοι σε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στην άκρη της θάλασσας με λευκά περιστέρια να πετάνε γύρω σας και να σας ραίνουν με ροδοπέταλα για να του πεις την πρώτη κουβέντα;

Λοιπόν, για να τελειώνει αυτή η θεόχαζη ιστορία: κομμένες οι "καυτές" ματιές. Ξεκόλλα και πήγαινε παρακάτω. Σταμάτα να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν ασχολούνται ή δεν θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Πολυάσχολα και Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Προβληματισμένε μου,

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι έβαλε λίγη σαλάτα. Αν είχε βάλει πολλή, μέχρι να τη φάει, θα είχες βρει τους πεντέμιση τόνους αξιοπρέπειας και θάρρους που απαιτούνται για να του πεις ένα γεια.

Αυτό που βλέπεις κάθε μέρα να περνά με ταχύτητα από μπροστά σου είναι η ζωή σου. Όταν αποφασίσεις να ξεκουνήσεις και να τη ζήσεις αντί να την περιγράφεις σε μακρόσυρτα γράμματα, θα ευχαριστηθείς, φιλιά, γαμήσια, αγκαλίτσες και συντροφικότητα.

Πώς; Δρώντας, γαμώ την πουτάνα μου!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 guests και κανένα μέλος