Οι Δυο Νεράιδες

Τον θέλω ακόμη

vintage-man-thinking

Καλές μου νεράιδες,

Είμαι ο Λευτέρης από Κατερίνη, ετων 18 και σας στέλνω αυτό το μήνυμα απλά επειδή θέλω τις συμβουλές σας σχετικά με ένα λεπτής φύσεως θέμα. Στο Λύκειο μου άρεσε ένα αγόρι, τον Δημήτρη. Πέρασαν 3 χρόνια χωρίς να του πω τίποτα, απλά τον κοιτούσα με την πρώτη ευκαιρία που είχα όσο πιο διακριτικά γινόταν.

Στην τρίτη λυκείου είχα απελπιστεί και δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα ακόμη την τελευταία σχολική μέρα πριν τις εξετάσεις να του τα ξεράσω όλα αλλά μετά θεώρησα ότι είναι καλύτερα όταν θα φύγω στο εξωτερικό να του το πω μέσω διαδικτύου. Κατά περίεργο τρόπο μου έδωσε το τηλέφωνο του αλλά πότε δεν το χρησιμοποίησα.

Πέρασε ο καιρός, είμαι στο εξωτερικό όμως τον θέλω ακόμη. Δεν θέλω να μου πείτε αν με αγαπάει, αυτό είναι πολύ ηλίθιο. Θέλω μόνο να με συμβουλευσετε πως να του το πω ότι τον αγαπώ χωρίς να επηρεάσει αυτο τα πράγματα. Αν με αγαπάει εκεινος είναι άλλο θέμα. Θα φανεί ούτως ή άλλως αυτό από την απάντηση του.

Υ.Γ. Του έχω πει ότι είμαι γκει, αλλά τίποτε άλλο.
Λευτέρης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ ξενιτεμένε,

Η γνώμη μου είναι να μην του πεις τίποτε. Τι πας και ανακατεύεις μια υπόθεση που μυρίζει φορμόλη; Άσ’ την να πάει στο διάολο και προχώρα παρακάτω σε παρακαλώ πολύ, μπας και μια μέρα βρεις κάτι πιο ρεαλιστικό και... χειροπιαστό, Όλες μας ερωτευτήκαμε τον πρίγκηπα των ονείρων μας επί ματαίω (καλά, έγραψα ξανά!), επί ματαίω να το ξαναπώ να γεμίσει το στόμα μου, αλλά όλες μας κάποια στιγμή καταλάβαμε τι μπούρδες κάναμε, σε τι συννεφάκια ζούσαμε και ήρθαμε στα συγκαλά μας. Κάνε το και εσύ το συντομότερο!

Φιλιά,


signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Λευτεράκο,

Μετά από 3 χρόνια θα ξεθάψεις τον ζόμπι έρωτά σου και θα του πεις: «Φίλε, πριν από τρία χρόνια τον έπαιζα για πάρτη σου, πες μου εσύ μ’ αγαπάς;»

Κάν’το! Όχι, γιατί θα βγει τίποτα, αλλά επειδή τουλάχιστον θα το βγάλεις από μέσα σου και θα πάψει να σε βασανίζει. Αλλά μη λες μαλακίες τύπου: «πως να του το πω ότι τον αγαπώ χωρίς να επηρεάσει αυτο τα πράγματα». Καταρχάς ποια πράγματα; Έχετε σχέσεις; Βλέπεστε; Είστε φίλοι; Πες το, να σου φύγει η λαχτάρα και μετά ζήσε τη ζωή σου γιατί κοίτα, να τη, φεύγει!

 

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 guests και κανένα μέλος