Οι Δυο Νεράιδες

Αμέιζινγκ ντόμιναντ τοπ

folsom-bondage

Αγαπητές Νεράιδες,

Για σας, είστε θεές, πολύ ενημερωμένες και ψαγμενες θα έλεγα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο πολύπλοκο προβλημα μου σεξουαλικης φύσεως.

Μου αρέσει να δένω τον άλλο και να ειμαι ντομιναντ τοπ. Κάθε φορά όμως που το κανω η καβλα είναι τόσο μεγάλη που χυνω πολύ γρήγορα και ειναι πολύ καταστροφικό για την αυτοπεπηθηση μου και για το σεξ και τον άμοιρο παρτενερ μου.

Χαουεβερ, το εψαξα πολυ το θεμα, διερωτηθηκα γιατί μου αρέσει τοσο πολύ να είναι ο άλλος αντρακλας ίσως να μου άρεσε να είμαι παθητικος. Και λοιπόν εκανα σεξ σαν παθητικος και η αλήθεια ειναι ότι το ευχαριστηθηκα πολυ. Επίσης δεν εχυνα αμεσως, το σεξ διαρκουσε πολυ και ηταν πολυ καρδιοτονοτικο και για μενα και για τον παρτενέρ μου (μερικές φορές θα το χαρακτήριζα αμειζινγκ)

Λοιπόν το θέμα μου είναι οτι τα σεξουαλικα όνειρά μου είναι 90% πως ο άλλος είναι δεμένος και ξυπνάω διερωτουμενος πως να φτιαξω κάποιο προφηλ στο ίντερνετ μπας και πετυχω κάποιον να του το κανω αυτό.

Και νεραιδες μου πως να παρουσιαστώ σε οποιοδήποτε λοβερ, ονλαιν και λαιβ? Ως ντομιναντ τοπ που αφου εχει ακοινητοποιησει τελειως τον άλλον και τον γαμαει χυνει γρηγορα και μετα τον λυνει και τον αφήνει να τον πηδηξει ολοκληρωτικά?

Βγαίνει άκρη από αυτό το πράγμα? Και τι να γράψω εγώ πως ειμαι ενεργητικοπαθητικος 90/10, 10/90, 50/50 ? Τώρα αν με ρωτήσετε αν ειχα να επιλεξω ενα και να πορευτω με αυτό θα επέλεγα να είμαι παθητικος γιατί δουλευει ρε γαμωτο! Τοτε γιατί το υποσυνείδητο με τυραννα και τα γουετ ντριμς μου ειναι μποντατζ με εμενα τοπ??

(Μήπως γιατί γενικά στη ζωή μου κρατώ τα ηνία εγω? Είναι συνηθησμενα τα μποντατζ ντριμς και πολυς κόσμος τα έχει? Μήπως καταπιεζω την σεξουαλικη μου ζωή η απλως την έχω εξελίξει? Μα να συμβηβαζομαστε και στο κρεβάτι, συμβηβαζομαστε που συμβηβαζομαστε καθημερινά... ειμαι 27, σορυ για τα ορθογραφικά γραφω με αυτοματο πληκτρολόγιο)

10% εισαι φοβερό μην σταματησεις για κανένα και τίποτα.

Φιλάκια πολλά να είστε καλά,

-Δημοκλης

 

kali neraida 80x80

Α να χαθείς παλιόπαιδο, με καύλωσες με αυτά που γράφεις. Επίτηδες το κάνεις, πες μου; Που κάθομαι μόνη και έρημη στο γραφείο και έχω να δω bondage από πρόπερσι τις Απόκριες (κάναμε πάρτι στα υπόγεια του πύργου με τεράστια επιτυχία, αλυσίδες, μαστίγια, λουριά και χειροπέδες, τέλειο! κόντεψε να γκρεμιστεί το σπίτι, αυτό σου λέω μόνο!).

Λοιπόν, το θέμα σου είναι λιγάκι δύσκολο για τα "επαρχιακά" δεδομένα της Ελλάδας. Αν ήσουν στην Γερμανία που χου, δεν θα προλάβαινες τα ραντεβού. Με φουλ καρνέ θα ήσουν. Μήπως να φύγεις σεξουαλικός μετανάστης; Λέω τώρα...

Λοιπόν πριν το κάνεις, εγώ προτείνω να το δοκιμάσεις όπως σου βγαίνει, βγάζει δεν βγάζει νόημα. Ναι, κάνε το προφίλ όπως μου το είπες. Αφού αυτό σε φτιάχνει, κυνήγησέ το και πες τα πράγματα στα ίσια. Δηλαδή, τι να έλεγες; Ελάτε να κάνουμε εργόχειρο, να σας μάθω την ανάποδη πλέξη; (καλά, αυτή ειδικά, την ξέρω τέλεια). Ή ελάτε για μπιρίμπα και σουβλάκια; Όχι φυσικά. Ελάτε να σας δέσω, να σας γαμήσω και να με γαμήσετε. Μια χαρά μου κάθεται. Άμα θες στο τέλος τους κατουράς. Και μετά τρώτε και σουβλάκια. Και παίρνετε και το delivery boy και του μαθαίνετε την... ανάποδη πλέξη. Πού το πρόβλημα;

Φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Δημοκλή μου,

Εξαιρετικά πολύπλοκο το πρόβλημά σου, σκέτος κόμπος! Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μπας και βρούμε άκρη:

 

  • Καυλώνεις πάρα πολύ να είσαι τοπ γαμιάς και να δένεις τον άλλον, αλλά τελειώνεις πιο γρήγορα κι από μηνιάτικο μισθό.
  • Καυλώνεις αρκετά να σε γαμάνε και δεν χύνεις τόσο γρήγορα, οπότε το απολαμβάνεις.
  • Προβληματίζεσαι τι να δηλώσεις στο προφίλ σου, ώστε να σου βγαίνουν τα ποσοστά.
  • Αναρωτιέσαι αν αρέσουν σ’ άλλους αυτά που αρέσουν σ’ εσένα.

Χμ… Πρώτα απ’ όλα, γιατί σώνει και καλά να επιλέξεις; Θα πέσουν κυρώσεις απ’ το ΔΝΤ αν σήμερα επιλέξεις το ένα και αύριο το άλλο; Γιατί να μην κάνεις πότε το ένα, πότε το άλλο; Σίγουρα θα υπάρχουν και άντρες που τους αρέσει επίσης να κάνουν και τα δύο.

Γιατί να μην είσαι και τα δύο, ανάλογα με τις ορέξεις σου εκείνη την ώρα και ανάλογα με τις ορέξεις του άλλου;

Κι όσο για το προφίλ, γράψε τα όπως τα γράφεις εδώ. Ή φτιάξε δυο προφίλ. Δεν απαγορεύεται από τη Συνθήκη της Γενεύης, σε διαβεβαιώ.

 

signature kalyteri neraida

ΥΓ Αν το πρόβλημα είναι ότι χύνεις πολύ γρήγορα ως γαμάω και δέρνω τοπ, ε κάνε λίγο κράτει, ρε αδελφέ. Στο χέρι σου είναι!

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 guests και κανένα μέλος