Οι Δυο Νεράιδες

Απόλυτα str8 γυναίκα;

l-word

Παραμυθένιες μου υπάρξεις σας γλωσσοφιλώ αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη αν θα ανταποδίδατε!

Λοιπόν, είστε έξυπνες, διαβασμένες, κοσμογυρισμένες, έμπειρες με τα δίποδα και φυσικά καταρτισμένες, γι αυτό θα μου δώσετε τα φώτα σας μιας και τα δικά μου είναι στα τελευταία τους!

Πόσο απόλυτα str8 μπορεί να είναι μία γυναίκα όταν: τονίζει σε μια άλλη γυναίκα το πόσο όμορφη και ελκυστική είναι, όταν την κοιτάζει συνέχεια και επίμονα κάθε φορά που είναι μαζί, όταν της λέει με κάθε ευκαιρία ότι της αρέσει να βλέπει το χαμόγελό της, όταν δεν περνάει μέρα χωρίς επικοινωνία και αν υπάρξει, η διάθεσή της πέφτει κατακόρυφα και όταν της δηλώνει πως είναι σκέτος πειρασμός;;;

Τόσο έξω να πέφτω πια;!! Της εξομολογήθηκα ότι μου αρέσει και ότι την βλέπω αλλιώς αλλα μου είπε πως δεν έχει τέτοιες τάσεις και δε με βλέπει ερωτικα. Παρόλα αυτά το φλερτ καλά κρατει!!!

Πείτε κάτι καλε!!!!

Τριαντατριάρα

 

kali neraida 80x80

Η φίλη σου μού κάνει για 200% στρέιτ. Μπορεί και 300%. Δηλαδή εντελώς καραστρέιτ ένα πράμα, γιατί όσα κάνει είναι απολύτως στρέιτ, πώς να το κάνουμε;. Όλες οι στρέιτ γυναίκες αυτά κάνουν.

Εμένα άλλο με απασχολεί: γιατί δεν την στέλνεις στον διάολο, αλλά κάθεσαι και μαλακίζεσαι μαζί της; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Για κάνε σε παρακαλώ ένα reset στο μυαλουδάκι σου, γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα, το βλέπω να μας έρχεται.

Φιλικά,


signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Τριαντατριάρα μου,

Λίγα λόγια, γιατί έχω καύλες και δεν θα κάθομαι ν’ ασχολούμαι με του δικού σου μουνιού το χαβά: μέθυσέ τη και δείξ’ της τι εστί βερίκοκο. Απλώς μετά ετοιμάσου για μια πιθανή ψιλοϋστερία απ’ τη μαντάμ. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα είναι που γουστάρει γυναίκες αλλά έχει τόσο κόμπλεξ να το ομολογήσει ακόμα και στον εαυτό της. Αυτή εντάξει, το δικό της κεφάλι τρώει. Εσύ όμως γιατί πας και παίζεις με ραδιενεργούς ανθρώπους;

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 240 guests και κανένα μέλος