Οι Δυο Νεράιδες

Έχει κλαμπ;

belgrade-pride2010

Αγαπημένες μου νεράιδες γεια σας!

Είμαι ο Γιάννης 24 χρόνων. μετά από διάφορες σπουδές στην Ελλάδα άλλες πετυχημένες και άλλες όχι.

Τώρα αποφάσισα να πάω να σπουδάσω σε κάποια χώρα των βαλκανίων όπως βουλγαρία, ρουμανία άντε μέχρι και τσεχία και ας μην είναι βαλκάνια. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πως ειναι η γκει ζωή σε αυτές τις χώρες. Δεν περιμένω να είναι άμστερνταμ αλλά έχει κλαμπ; είναι σαν ελλάδα; ή ολα γίνονται εντελώς κρυφά και στα γρήγορα;

Αν ξέρετε παρακαλώ πείτε μου το τι παίζει.

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω

Γιάννης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ μέλλοντα ξενιτεμένε,

Παρά τις πάμπολλες γνώσεις μου σε πάμπολλα και ποικίλα θέματα (π.χ. χορός, μαγειρική, αστρολογία, καλλιτεχνικό πατινάζ, πίπες, εργόχειρο, ζαχαροπλαστική, γεωγραφία, θρησκευτικά, τεκνά, πουρότεκνα και κηπουρική), δεν έχω ασχοληθεί με την γκέι ζωή των πρώην δορυφόρων της ΕΣΣΔ (ανατολικό μπλοκ, αν σου λέει τίποτε αυτό, υπολογίζω ότι δεν είχες ακόμη γεννηθεί), γιατί εκτός από τους Σέρβους οι υπόλοιποι μου φαίνονται τουτ α φε ντεκαβλέ. Βαριέμαι μέχρι θανάτου.

Γι αυτά που ρωτάς λοιπόν θα σου απαντήσει ο ετήσιος διεθνής γκέι οδηγός Spartacus (βιβλίο-τούβλο), που θα τον βρεις σε γκέι βίντεο κλαμπ ή στα περίπτερα της Ομόνοιας ή μέσω Διαδικτύου από το amazon. Εκεί θα βρεις την απάντηση για όλες τις καυτές απορίες σου από leather γκέι μπαρ στο Βλαδιβοστόκ μέχρι cruising για τρανς στο Μπουένος Άιρες, με έναν σταθμό στα γκέι-φρέντλι εστιατόρια της Ουαγκαντούγκου.

Καλή έρευνα,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκο,

Αφού θα ξενιτευτείς που θα ξενιτευτείς γιατί πας σε τριτοκοσμικές χώρες; Μαζοχάκι είσαι; Τεσπά, υποθέτω θα έχεις τους λόγους σου.

Οι χώρες των Βαλκανίων δεν είναι όλες ένα πράμα σαν ομογενοποιημένο γάλα. Διαφέρουν μεταξύ τους. Αλλιώς είναι η Βουλγαρία, αλλιώς η Ρουμανία, αλλιώς η Σλοβενία. Πιο ανοιχτή είναι η ζωή στην Τσεχία, την Ουγγαρία και τη Σλοβενία, λιγότερο στη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Μακεδονία (ναι, έτσι τη λέω, κακιά λύσσα, βορειοελλαδίτισσες αδερφές!)

Μπες σε γκέι σάιτ αυτών των χωρών, μπες και στο γκέι ρομέο εκεί και δες τι παίζει: πόσα προφίλ έχουν πρόσωπο και πόσα μόνο σπαλομπριζόλες;

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 guests και κανένα μέλος