Οι Δυο Νεράιδες

Εκδιδόμενες νεράιδες;

drag

Ημουνα νια και γερασα να σας διαβαζω νεραιδοπλασματα απο τον καιρο που υπηρχε ακομη η μια Νεραιδα (προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι ειστε ένα πρόσωπο, αλλα θα σεβαστω την αναγκη των δυο νεραιδων, και μπραβο κιολας, γιατι οι δυο οψεις ειναι πιο ενδιαφερουσες)

Προσωπικα δεν εχω κατι να ρωτησω γιατι οσα εμποδια εχει γεννησει η ψυχη μου ολα αυτα τα χρονια μου τα εχετε καλυψει πληρως μεσω αλλων. Ηθελα λοιπον παρόλο που το γνωρίζετε, να σας πω οτι μεσω του κυνισμου σας και του νεραιδικου μοναδικου χιουμορ σας, εκτελείτε πραγματικα καλο κοινωνικό εργο και το εννοω.

Μπροστα σας σβηνουν ψυχολογοι, χαπια, ενεσεις, βαλεριανες, ολα. Θα ηθελα να σας προτείνω να εκδόσετε καποιο βιβλίο, έχοντας ως υλικό οχι το συμβουλευτικό περιεχομενο της ιστοσελιδας αλλα κειμενα απο την καθημερινη ζωη στον πύργο σας, με την κοφτερη γλώσσα που εσεις χειριζεστε αψογα. Πιστευω οτι θα ειναι κατι μοναδικο στην ιστορια των εκδοσεων και οτι θα οφεληθει πολύς κοσμος.

Ηθελα να σας πω οτι η ωφελεια που μας δινετε δεν ειναι μονο απο τις συμβουλες αλλα και απο το γνησια πηγαιο κωμικο στοιχειο του λογου σας που κι αυτο από μονο του εχει καλο ψυχοθεραπευτικο αποτελεσμα σε πολλους απο μας.

Η εποχη μας το εχει αναγκη αυτο, λιγοι εχουν την ευφυια να γραφουν ετσι, θα ηταν ωραιο να το προσφερουν και σε ενιαιο χορταστικο κειμενο κι απλώς πεταω την ιδεα να το σκεφτειτε. Οτι θα γινετε best seller δεν το συζητω, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, δεν ειναι ολα για το χρημα πια, θα γινετε best seller στις καρδιες μας.

Πραγματικα δε γνωριζω το διαδικαστικο τροπο με τον οποιο θα μπορουσε να πραγματοποιηθει το παραπανω αλλα αν ποτε το θελησετε μονο καλο θα κανατε με τις μαγικες πενες σας.

Με αληθινό σεβασμό κι ευγνωμοσύνη,

Παναγιώτης

 

kali neraida 80x80

Παναγιωτάκη μου αγόρι μου γλυκό, αστέρι μου, να αγιάσει ο στόμας σου!

Πόσες φορές δεν το έχω πει σε αυτή τη στρίγγλα την "Καλύτερη", χρόνια τώρα, να εκδοθούμε! Τι της έχω τάξει: να το βγάλουμε σε 12τομη εγκυκλοπαίδεια χρυσόδετη, να το βγάλουμε σε μυθιστόρημα 3.000 σελίδων σε πολυτελή υπερτόμο με κασετίνα (delivery στο σπίτι με φορτηγό), να το βγάλουμε σε συλλογή CD-ROM, σε Κλασσικά Εικονογραφημένα, σε τσόντα που θα παίζει ΜΟΝΟ αυτή (για να την κολακέψω, γιατί entre nous δεν έχει καθόλου φωτογένεια).

Όχι, όχι, όχι! Έχει στυλώσει τα πόδια, έχει μουλαρώσει, όπως μόνο αυτή ξέρει, και αρνείται κάθε κουβέντα.

Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, βρε θα πάμε για Νόμπελ λογοτεχνίας με το καλημέρα, βρε θα μας κάνουν Ακαδημαϊκές, βρε θα μας φιλάνε τα χέρια οι εκδότες, βρε θα χεστούμε στο τάληρο και θα μετακομίσουμε το γραφείο στην Bora Bora, βρε αμάν, βρε ζαμάν, αυτή τί-πο-τε!

Δεν μου το έχει πει, αλλά είναι ξεκάθαρο τι την καίει. Τόσα χρόνια στο απέναντι γραφείο, την έχω μάθει από μέσα και απέξω. Σου λέει, μέχρι τώρα με το Internet κάπως το ελέγχω, αλλά άμα εκδοθούμε και έχουμε παταγώδη επιτυχία, που θα την έχουμε δεν το συζητώ και θα μεταφραστούμε σε δεκάδες ξένες γλώσσες, ίντερβιου στο CNN, στην Μενεγάκη κουλουπού, θα δει όλος ο κόσμος πια, όχι μόνο οι αναγνώστες του 10%, τι καλή που είναι η Καλή, τι άγγελος με μορφή Νεράιδας, τι τρυφερή ψυχή, τι "άνθρωπός", θα τρέχουν όλα τα τεκνά σε εκείνη (εμένα δηλαδή) για παρηγοριά, χαδάκια και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, ενώ εγώ (η "Καλύτερη", δηλαδή), θα μείνω ρέστη. Ανέραστη, Μπουκάλα. Και γι αυτό λέει "όχι"! Και μου στερεί και εμένα την επιτυχία.

Να, αυτό είναι, το είπα και ησύχασα.

Φιλιά Παναγιωτάκο μου, φιλιά παντού, που αναγνώρισες ΚΑΙ εσύ το ταλέντο μου! (εσύ μαζί με άλλα 115 εκατ. θαυμαστές μου).
 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Παναγιωτίδιο,

Και μόνο που είχες το θράσος να νομίζεις ότι η Καλή κι εγώ είμαστε το ίδιο πρόσωπο σε καταριέμαι ο επόμενος γκόμενός σου να είναι όμορφος σαν διασταύρωση Βενιζέλου με Άδωνι. Και με τη δικιά τους ευγένεια ψυχής επίσης.

Πρώτα απ’ όλα, εγώ είμαι Καλύτερη όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή έχει αποδειχθεί μέσα από έρευνες της Λορεάλ στο Πανεπιστήμιο της Σουηδικής Αραβίας. Έχω και χαρτιά!

Εσύ δεν έχεις προβλήματα να μας αραδιάσεις; Τόσα κομπλιμένα για την πένα μας με βάζουν σε υποψίες. Τεσπά, αν είσαι ωραίο αγόρι έλα να σ’ ευχαριστήσω όπως μόνο εγώ ξέρω.

 

signature kalyteri neraida

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 204 guests και κανένα μέλος