Οι Δυο Νεράιδες

Αχ αυτό το σεξ!

doggystyle

Αγαπημένες μου Νεράιδες,

τι κάνετε; ελπίζω όλα να είναι καλά. Εγώ όμως είμαι προβληματισμένος. Εδώ και σχεδον δυομιση μήνες έχω σχέση με ένα αγόρι που πραγματικά είμαι ερωτευμένος μαζί του, με ελκύει και σεξουαλικά και γενικά αρχιζω κι εγω να ζω τα χολυγουντιανα στερεότυπα περί ρομαντισμού και είναι αμοιβαίο.

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε κάνει ελάχιστες φορες σεξ (να σημειώσω ότι ήταν παρθένος και δεν εννοώ το ζώδιο) και το συζητήσαμε και μου είπε τα εξής ότι του αρέσει η ιδέα του παθητικού αλλά όταν το κάνει δε νοιώθει αυτην την ηδονή (καυ**) και του είπα να αλλάξουμε τους ρόλους αλλά έχει ένα προβλημα με το πεος του γιατι είναι υπερευαίσθητο....

Εμένα η αποψή μου είναι ότι στο σεξ δεν εμπεριέχεται απαραίτητα και η διείσδυση αλλα ότι μας χαρίζει την ηδονή....δεν ξέρω τι να κάνω είναι και αυτός μπερδεμένος...καμια ιδέα...συγγνώμη για την πολυλογία, αλλά ειλικρινά θέλω μία πιο πεπειραμένη άποψη. Με αγάπη!

Γιάννης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητό μου παιδί,

Πολύ καλά έκανες να ζητήσεις την πεπειραμένη γνώμη μου γιατί κατά γενική ομολογία έχω τεράστια πείρα με τους άντρες γενικότερα και τις πούτσες ειδικότερα, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά του πύργου (πούλησα μετοχές, τι να κάνω;) και άρχισα πάλι τα interview για προσλήψεις κηπουρών, pool boy, bell boy, μασέρ, ξεσκονιστή, πορτιέρη και οδηγού. Για την κάθε θέση εξετάζω τουλάχιστον δύο ντουζίνες τεκνά, όπως τα γέννησε η μαμά τους εννοείται, οπότε το τι βλέπουν τα μάτια μου είναι υπεράνω πάσης περιγραφής. Μεγάλες, μικρές, χοντρές, λεπτές, κωνικές, στραβές, ίσιες, ό,τι βάλει ο νους σου.

Γιατί όπως πολύ εύκολα φαντάζεσαι με το πονηρό σου μυαλουδάκι, οι υποχρεώσεις του προσωπικού δεν περιορίζονται στην ενασχόλησή τους με τα οικιακά. Πόσο να ξεσκονίσουν και πόσες πόρτες να ανοίξουν πια; Αυτά είναι τυπικότητες για το ΙΚΑ. Τα χρυσούλια μου κάνουν "υπερωρίες"  για χάρη της πυργοδεσποινίδας, γιατί είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να έχεις ευχαριστημένο αφεντικό, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι, αυτό λέω και εγώ. Οπότε η πείρα μου στις πούτσες που ήταν ήδη τεράστια, έχει γίνει πλέον θρυλική!

Λοιπόν, να μην μακρυγορώ και έχω να απαντήσω σε άλλα 532 γράμματα, για εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τι ακριβώς σημαίνει ο όρος "υπερευαίσθητο πουλί"; Τι του συμβαίνει; Πονάει; Γαργαλιέται; Του πέφτει; Δεν του πέφτει ποτέ; Χύνει γρήγορα;

Δεν ξέρω τι εννοείς, οπότε μπορώ μόνον να κάνω υποθέσεις. Μια απλή λύση για τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι να χρησιμοποιήσει το (παχύτερο) προφυλακτικό για πρωκτικό σεξ, οπότε η αισθητικότητα του κεφαλιού θα ελαττωθεί ή να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό με επιβραδυντικό (απαλή αναισθητική κρέμα).

Αν έχει πρόβλημα με την στύση του, σε αυτή την ηλικία είναι συνήθως θέμα άγχους (για πιθανή αποτυχία). Βοήθησέ τον να χαλαρώσει, ξέρεις εσύ πως: λίγη πίπα, παθιασμένα γλωσσόφιλα, χαδάκια, λιγάκι μασάζ, λιγάκι fisting, πού θα πάει; Θα του φύγει η πίεση.

Αν χύνει γρήγορα, κάνετε ένα διάλειμμα και όταν αρχίσει να του σηκώνεται πάλι, ξαναπροσπαθήστε. Την δεύτερη φορά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιο "αργός", εκτός αν είναι σούπερ τούρμπο (το έχω δει και αυτό, να χύνει σε δευτερόλεπτα ΚΑΙ την τρίτη φορά, τι τράβηξα η γυναίκα...).

Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Αν δεν, ξαναγράψε μου αναλυτικά, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες παρακαλώ.

Με ανατριχιαστικά φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκη μου,

«Στο σεξ δεν εμπεριέχεται απαραίτητα και η διείσδυση». Παρήγγειλα 50.000 γιγαντοαφίσες για να τοιχοκολλήσουμε ανά την Ελλάδα, μπας και χαμπαριάσουνε οι γκέηδες αυτού του τόπου ότι δεν χρειάζεται γαμήσι από πίσω για να λες ότι έκανες σεξ. Αρκεί να περνάς καλά ό,τι κι αν κάνεις.

Αν ξεκολλήσετε απ’ αυτό το στερεότυπο, είμαι βέβαιη ότι θα χαλαρώσετε αρκετά και θα σας βγει (ή μάλλον θα σας μπει) πιο εύκολα και το άλλο.

Μήπως ο γκόμενός σου έχει φίμωση; Ενίοτε η υπερευαισθησία οφείλεται σε αυτό.

Εξερευνήστε τη σεξουαλικότητά σας σιγά σιγά. Δεν έχετε εξεταστική σε δυο τέρμινα και πρέπει να βιαστείτε!

 

signature kalyteri neraida

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 guests και κανένα μέλος