Οι Δυο Νεράιδες

Πόσο τον έχεις;

bulge

Αγαπημενες μου νεραιδουλες.

Σας φιλω στο μαγουλακι. Το θεμα μου ειναι οτι τελικα το μεγεθος ειναι αυτο που μετραει τουλαχιστον στο στοματικο. Δεν συμφωνειτε; Ενταξει αγαπες ερωτες και λοιπα παιζουν τον ρολο τους. Αλλα πιστευω οτι ενα απο τα σημαντικοτερα κομματια ειναι και "αυτο". Ε ναι αλλο να το πιανεις και να νιωθεις οτι πιανεις σφυρι και αλλο καλαμακι.

Φιλικα

Πανουλης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητό χρυσό μου,

Το ίδιο νόμιζα και εγώ η δύσμοιρη μέχρι που βρήκα τον... (όχι, ονόματα δε λέω μην μου τον φάτε) που την έχει 21 και χοντρή. Όχι σφυρί, όπως λές, αλλά παλαμάρι του βαρκάρη και επιπλέον στο σκληρό του.

Πέραν του ότι μού βγαίνουν τα σαγόνια για να την βολέψω (έχω stand by τον γναθοχειρούργο μου, τζάστ ιν κέις), με πονάει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ για τρεις μέρες μετά από κάθε πίπα. Τι γαργάρες με φασκόμηλο, τι καραμέλες Halls, τι πατσάδες σούπα, τι έμπλαστρα, άλλο πράγμα. Έχω όλο το υπηρετικό προσωπικό του πύργου στο πόδι! Μια πίπα εγώ, "πίπα-κώλο" το προσωπικό! Τράτζικ.

Και ναι μεν, μού γεμίζει τα χέρια όταν την πιάνω τού... (μην προσπαθείτε να με ψαρέψετε, δεν λέω ονόματα!), αλλά αν μπορούσα να διαλέξω, θα προτιμούσα κάτι πιο του χεριού μου, γιατί υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος για χάρη της πούτσας. Ή μήπως δεν υπάρχει; τι λες και εσύ αναγνωστικό μου κοινό;

Βέβαια, αν εσύ τον προτιμάς χοντρό, μακρύ και σφυροκέφαλο, τι να πω και εγώ η κοπέλα; Περί ορέξεως...

Με ορεξάτα φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Πανούλη,

Υπάρχει ένα αλάνθαστο τεστ: αν την ώρα που παίρνεις πίπα χρησιμοποιείς το καυλί του άλλου και ως οδοντόνημα, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα μεγέθους. Όπως επίσης υπάρχει πρόβλημα μεγέθους όταν το καυλί του άλλου θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν κομοδίνο.

Τεσπά, τι θες από μένα; Συμπόνια; Βολέψου με ό,τι σου βρίσκεται και καλή χώνεψη. Αν είσαι size queen, με γεια σου με χαρά σου, αλλά μη βγάζεις και γενικούς κανόνες για το είναι γενικά καλό κι ωραίο.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 guests και κανένα μέλος