Οι Δυο Νεράιδες

Τι συμβαίνει με την σεξουαλικότητα μου;

lesbian-vintage-2

Αγαπημένες νεράιδες,

είμαι μια κοπέλα, 18 χρονών και προφανώς ψάχνομαι... θεωρώ τον εαυτό μου ένα little weirdo και τον λόγο θα τον καταλάβετε στη συνέχεια.

Λοιπόν, ας πάρω τα πράγματα με τη σειρά. Από μικρή σκεφτόμουν ότι δεν είμαι straight, πάντα με έλκυαν οι γυναίκες. Αυτό ίσως και να οφείλεται στο ότι ζω μέσα σε μια γυναικοκρατούμενη οικογένεια, που σημαίνει ότι λειτουργώ πολύ καλύτερα με γυναίκες. Πάντα φλέρταρα και με γυναίκες (στο πλαίσιο της πλάκας) αλλά σκεφτόμουν ότι θα ήταν όμορφο αν κάνω κάποια σχέση με γυναίκα. Φυσικά είχα σχέσεις και με άντρες, αλλά πάντα ένιωθα ότι τα μεγαλύτερα συναισθήματα μου τα έχω νιώσει μόνο για γυναίκες (ερωτεύτηκα παράφορα μία κοπέλα, όπως δεν έχω νιώσει ποτέ για έναν άνδρα). Συνεπώς θεωρούσα ότι είμαι bisexual.

Αλλού όμως θέλω να καταλήξω. Τώρα έχω σχέση με μία κοπέλα. Έχω καταλήξει ότι μόνο κοπέλες μπορώ να ερωτευτώ πραγματικά, με όλη την έννοια της λέξης "έρωτας". Σεξουαλικές σχέσεις είχα μόνο με γυναίκα μέχρι τώρα, με άντρα δεν έχω δοκιμάσει κάτι. ΟΜΩΣ, με γυναίκες δεν "ανάβω". Και στην "μοναχική πράξη", μόνο άντρες φαντασιώνομαι.

Ά ρ α, στον ερωτικό/συναισθηματικό τομέα είμαι λεσβία, και στον σεξουαλικό τομέα είμαι straight;; Και τι να κάνω τώρα;;!!

Και πως να πω στην κοπέλα μου ότι μαζί της δεν παίζει να "τελειώσω" ποτέ;! Θα ήταν σωστό να της τα πω όλα αυτά ή θα κλονίσει πολύ τη σχέση μας;; Ήδη νιώθει άσχημα που βλέπει ότι δεν μπορεί να με κάνει να τελειώσω, κάτι που νομίζει ότι ευθύνεται στην απειρία μας (άσχετα που αυτή τελειώνει φυσιολογικά).

Προφανώς ξέρω ότι πρέπει να δοκιμάσω τα πάντα αρχικά για να σιγουρευτώ, αλλά να κάνω κάτι με άντρα τώρα, λόγω της σχέσης μου, είναι αδύνατο.

Είμαι υπερβολικά προβληματισμένη με αυτό το θέμα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και με ποιον να το συζητήσω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας,
Λιτλ Γουίρντο

 

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Θεωρώ το θέμα σου πολύ σοβαρό για να το λύσουμε μέσα από την τρισχαριτωμένη στήλη μου. Παρότι μπορώ να υποθέσω τι ίσως να συμβαίνει, η σωστή κίνηση είναι να απευθυνθείς σε ειδικό ψυχολόγο να αναλύσετε το θέμα σε βάθος για να βρεις πρωτίστως τα αίτια αυτής της σύγκρουσης και σε δεύτερη φάση τη λύση της. Προσοχή όμως στους ομοφοβικούς "ειδικούς"! Αν δεις ότι ο/η ειδικός πάει να σε πείσει ότι κακώς σου αρέσουν (και) οι γυναίκες, ή είναι αρνητική προς την ομοφυλοφιλία, φύγε αμέσως!

Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Λιτλ Γουίρντο μου,

Χμ… λίγο περίπλοκα μας τα λες. Όταν αυτοϊκανοποιείσαι, φαντασιώνεσαι άντρες, λες. Άντρες στο φουλ μοντέλο ή μόνο το όργανό τους; Δηλαδή ότι φιλιέσαι, πηδιέσαι κτλ μ’ έναν άντρα ή ότι κάνεις σεξ μόνο με το καυλί τους;

Το ρωτάω επειδή υπάρχει διαφορά. Εκπαιδευόμαστε από μικρές για το τι είναι ερωτικό και ο φαλλός είναι κάργα ερωτικός, ενίοτε ακόμα και για λεσβίες, για εντελώς 100% λεσβίες, που δεν γουστάρουν ούτε κατά διάνοια να κάνουν σεξ με άντρα. Άλλο όμως φαλλός (το σύμβολο) και άλλο το πέος που έρχεται πακέτο μ’ έναν άντρα.

Δεν είσαι η μόνη γυναίκα (ή άντρας) με λίγο ή πολύ μπερδεμένη σεξουαλικότητα. Κάθε άλλο. Στη θέση σου θα έβρισκα ένα ασφαλές πλαίσιο να το εξερευνήσω. Αν σ’ ενδιαφέρει να μιλήσεις με κάποιον/α ειδικό, ζήτα μας πληροφορίες. Επίσης πειραματίσου με την κοπέλα σου. Αφού είστε ζευγάρι, το σεξ σας αφορά και τις δύο. Το να το κρατάς κρυφό δεν πρόκειται να βοηθήσει καμία σας.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 guests και κανένα μέλος