Οι Δυο Νεράιδες

Δεν θέλω να βάλω ταμπέλα

alien-lesbian

Γενικά δεν θέλω να βάλω την ταμπέλα straight η όχι αλλά στη μέχρι τώρα ζώη μου είμαι straight (και γενικά δεν νομιζω οτι μπορω να ζήσω χωρίς το σεξ με αντρα) και δεν εχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω κάτι με γυναίκα γιατί απλά δεν έχει τύχει.

Από τότε που εχω ενεργή σεξουαλικά ζωή όμως πάντα ήθελα να δοκιμάσω να δω πως είναι η επαφή με γυναίκα. Το θέμα είναι ότι μέχρι πριν ένα μήνα περίπου δεν είχε τυχει ποτέ να γνωρίσω κάποια που να με τραβίξει και να νιώσω έλξη απέναντι της μέχρι που γνώρισα μια κοπέλα που με το που την είδα δεν μπορούσα να μην είμαι κοντά της.

Η κοπέλα ειναι λεσβία αυτό το ξέρω μου το έχει πει. Το αγόρι μ (έχουμε σχεση 4 χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά) μου λέει ότι της αρέσω όσες φορες την έχω δει και αυτή δεν περνει τα μάτια της από πάνω μου η αλήθεια ειναι. . . . αυτό που δεν ξέρω είναι τ ν κανω!

Με άντρες ξερω τι να κάνω όταν μ αρέσει κάποιος πως να τ διαχειριστώ με γυναικες όμως όχι. Δεν θελω να κάνω τιποτα που να την ξενερώσει αλλα ούτε και κατι που να της δείξει ότι ειμαι καραstraight και ότι δεν θελω να δοκιμάσω και αλλα πράγματα. . . . για πειτε μου και μένα??

Mελ

 

kali neraida 80x80

Ρε φιλενάδα, εγώ σε είχα για έξυπνη κοπέλα. Γιατί κολλάς στα εύκολα; Αν γουστάρεις τη φίλη σου, χαλάρωσε και όταν (αν) προχωρήσει η κατάσταση, πες της στα ίσια ότι την γουστάρεις, αλλά δεν έχεις πείρα με τα σχετικά. Τι πιο απλό; Αν διαθέτει την στοιχειώδη ευφυΐα, θα σου δείξει αυτή τι να κάνεις και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Δεν φαντάζομαι να σου βάλει τεστ γνώσεων και να σε ρίξει κάτω από τη βάση. Τι λες και εσύ;

Από την άλλη μου περνάει από το μυαλό μήπως και δημιουργείς από μόνη σου προσκόμματα για να μην προχωρήσεις σε κάτι που σε αγχώνει ή για το οποίο δεν είσαι πολύ σίγουρη. Τι ξαναλές και εσύ;

Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Μελ μου,

Τι ακριβώς ψάχνεις να διαχειριστείς; Πώς θα της δείξεις / πεις ότι τη γουστάρεις; Ή πώς θα είναι η πρώτη σου φορά με γυναίκα;

Για το πρώτο: οι λεσβίες δεν είναι άλλο ζωικό είδος. Λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο επικοινωνούν και φλερτάρουν. Είμαι βέβαιη ότι αν ξεκολλήσεις, μπορείς να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά.

Για το δεύτερο: εμ, πώς θα το μάθεις αν δεν το κάνεις; Πάρε παραμάσχαλα το άγχος σου και βουρ. Πες της όμως ότι για σένα είναι μια δοκιμή και ότι δεν το έχεις ξανακάνει και ότι έχεις κι αγόρι. Να ξέρει κι αυτή πού πατάει.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 225 guests και κανένα μέλος