Οι Δυο Νεράιδες

Gay στο στρατό

army

«Γεια σας ξενιτεμένοι μου,και εσείς ανάφτρες γεια σας!Το λούσο της η χωρά μας χρωστάει στην λεβεντιά σας!»που θα λέγε και η Μαλβίνα...

Λοιπόν, αφού κατάφερα να ξεκουνηθω από το σπίτι μου και να κάνω κάποιες γνωριμίες... αποφάσισε η μαμά πατρίδα να πάω κοντά της..και έτσι το θέμα '' έρωτες'' το έβαλα σε ένα κουτάκι..και θα το ξανανοίξω σε 9 μήνες...

Στο θέμα μας... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Έχετε καμία ιδέα βρε κορίτσια τι παίζει εκεί σε σχέση με τους gay; Εγω δεν αντιμετωπίζω θέμα θηλυπρέπειας ...παρόλα αυτά, φοβάμαι λίγο..εν έτη 2013 τι συμβαίνει με τους άντρες οι όποιοι είναι gay στον στρατό;

Το στρατευμένο νιάτο..

Αντώνης

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ μελλοστρατεύσιμε,

Παρότι το πώς θα περάσεις εξαρτάται από τι ανθρώπους θα τύχει να έχεις γύρω σου, τα πράγματα στον στρατό δεν είναι τραγικά. Κανένας δεν θα σε ενοχλήσει αν κρατάς "χαμηλό προφίλ" και αυτό ισχύει γενικά στον στρατό, για όλα τα θέματα, ακόμη και αν δεν είσαι γκέι. Τώρα αν κυκλοφορείς στη μονάδα με πλατφόρμες, βαμμένα νύχια και βαρύ μέικ απ, ή αν συλληφθείς επ’ αυτοφώρω να κάνεις 69 με τον διοικητή, εκεί, ναι, ίσως να έχεις ένα ψιλοπροβληματάκι.

Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Αντωνάκη μου,

Αφού δεν είσαι θηλυπρεπής, μια λαμπρή ζωή ξέχειλη από ευτυχία, λεφτά, έρωτες, προφιτερόλ και αγνούς, ειλικρινείς, ψηλούς φίλους προδιαγράφεται μπροστά στον αρρενωπό διάβα σου.

1ο: τους έρωτες μην τους βάλεις σε κουτάκι για 9 μήνες, γιατί θα μουχλιάσουν κι άντε μετά να βρεις καινούργιους. Στρατό πας, όχι σε επανδρωμένη αποστολή στον Άρη.

2ο: Στον στρατό κυριαρχεί ψυχολογία όχλου. Αυτό δεν αφορά μόνο τους γκέι. Το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις έχει να κάνει με τη δική σου αυτοπεποίθηση, το τσαγανό σου, τα περίφημα αυτά αρρενωπά αρχίδια σου, και όχι με το αν είσαι γκέι ή στρέιτ. Κι οι στρέιτ υφίστανται κράξιμο ή καψόνια. Ενώ άλλοι γκέι όχι.

Μια γενική συμβουλή: δεν χρειάζεται ούτε να κάνεις ακροβατικά για να το κρύψεις ούτε και να το διαφημίσεις με νέον πινακίδες.

Και το πιο σημαντικό: μην πεις όχι στα γαμήσια που θα σου τύχουν. Αν υπάρχει μία απόλυτη, 100% αποδεδειμένη σοφία για το στρατό και τους γκέι είναι όσοι έχουν σκυλομετανιώσει τα γαμήσια που έχασαν επειδή φοβόντουσαν.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 guests και κανένα μέλος