Οι Δυο Νεράιδες

Είμαι bi ή gay;

bisexual

Καλησπέρα σας αγαπητές Νεράιδες,

είμαι ο Βασίλης 20 χρονών και παρακολουθώντας σας εδώ και καιρό είπα να στείλω μπας και με βοηθήσετε να ξεπεράσω ένα θεματάκι που έχω. Η ερώτηση είναι η εξής.

Δεν μπορώ να καταλήξω στο αν είμαι bi ή gay. Το να αποδεχτώ τί πραγματικά είμαι δεν με πειράζει αρκεί να ξέρω οτί "ναι ειμαι αυτο και γουσταρω που είμαι έτσι".

Μέχρι στιγμής έχω κάνει μόνο τα λεγόμενα "παιχνίδια" με 2 άντρες και ομολογώ πως ήταν υπέροχα. Στο σεξ δεν έχω προχωρήσει ακόμα γιατί σκέφτομαι διάφορα πράγματα που με κρατάνε πίσω. Με γυναίκες δεν έχω κάνει κάτι εκτός από μια αποτυχημένη προσπάθεια μια φορά που είχα πολύ άγχος και τελικά δεν έγινε τίποτα. Βέβαια έχω νοιώσει με κάποιες κοπέλες που κάνουμε παρέα κάποια έλξη που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω νομίζω, αλλά το γεγονός ότι ούτε εγώ ξέρω τί είμαι με εμποδίζει και με αναγκάζει να απέχω.

Έχω ερωτευτεί μόνο άντρα μέχρι τώρα και γι αυτό ξέρω ότι στρ8 δεν είμαι σίγουρα. Είμαι στρ8 looking όπως λένε αλλά θέλω να διαπιστώσω και μόνος μου τί είμαι γιατί αυτή η ανασφάλεια έχω καταλάβει πως είναι το μόνο εμπόδιο προς την απόκτηση αυτοπεποίθησης, της κοινωνικοποίησης και της ενασχόλησης με τις σπουδές μου (η ερώτηση που σας κάνω λόγω της δυσκολίας να απαντηθεί με έχει πάει πίσω πολύ στη σχολή και μ χει δημιουργήσει αισθήματα θλίψης).

Επαναλαμβάνω ότι οτιδήποτε και να είμαι θα το αποδεχτώ απλά δεν ξέρω τί είμαι. Είχα δει παρεμπιπτόντως μια συνέντευξη του Ricky Martin στην οποία έλεγε πως αγάπησε γυναίκες, είχε σχέσεις με αυτές αλλά δεν είναι αμφιφυλόφιλος, είναι ομοφυλόφιλος. Αυτό μου δημιούργησε πολλές απορίες. Επίσης αν κατασταλάξω στο τί είμαι θα μπορέσω να το μοιραστώ και με κάποιον φίλο. Αλλά και πρόβλημα να είχε αυτός εγώ θα ήξερα τί είμαι πραγματικά και δεν θα με ένοιαζε. Η βοήθειά σας είναι καθοριστική.

Βασίλης

 

kali neraida 80x80

Προβληματισμένε,

Ε, λοιπόν, μετά από όλα αυτά μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι είσαι 42,46% γκέι, 32,33% στρέιτ, 57,19% bi, 54,2% τρανς. Ικανοποιήθηκες τώρα;

Λοιπόν, σταμάτα τις σαχλαμάρες, κάνε έρωτα με όποιον και όποια γουστάρεις, όσο το γουστάρεις, όπως το γουστάρεις και μην αναρωτιέσαι πώς, τι, γιατί. Με τον καιρό θα δεις τι σε φτιάχνει περισσότερο (όχι τι ΠΡΕΠΕΙ να σε φτιάχνει) και αναλόγως τραβάς τον δρόμο σου.

Σε διαβεβαιώνω ότι ένα πρόσφατο προεδρικό διάταγμα απαγορεύει στις κατά τόπους Νομαρχίες να βγάζουν πιστοποιητικά σεξουαλικών φρονημάτων, κάτι που ίσχυε μέχρι πέρσι όπως ξέρεις και ταλαιπωρούσε όλους τους αναποφάσιστους σαν και εσένα!

Από δω και πέρα θα καταθέτεις μια απλή υπεύθυνη δήλωση χωρίς χαρτόσημο ανά τρίμηνο (σαν το ΦΠΑ ένα πράμα) όπου θα δηλώνεις τι "ήσουν" τον τελευταίο καιρό. Ας πούμε 1/10-2/10 εντελώς στρέιτ λούκιν, 3/10-5/10 τον έπαιρνα με μεγάλη επιτυχία, 5/10-21/11 τον έπαιζα ασύστολα, 22/11- 31/12 καραστρέιτ του κερατά, και ούτω καθεξής. Αυτό θα απλοποιήσει τα πράγματα, δεν βρίσκεις;

Φιλικά και ενημερωμένα,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Βασιλάκο μου,

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι σώβρακο, να τον αλλάζεις ανάλογα με τα γούστα σου (ή τα γούστα της κοινωνίας). Απ’ την άλλη, δεν είναι ούτε κοτρόνα, που δεν μπορεί να αλλάξει.

Λες ότι σίγουρα δεν είσαι 100% στρέιτ. Εντάξει. Η ομοφυλοφιλία είναι τόσο ενοχοποιημένη μέσα μας, με εκατοντάδες έμμεσους, ύπουλους, αόρατους και ορατούς τρόπους. Το αποτέλεσμα είναι ότι δυσκολευόμαστε ν’ αποδεχτούμε ότι είμαστε γκέι και μας βγαίνουν ένα σωρό κόμπλεξ, από απλά και σχετικά ανώδυνα μέχρι φριχτή μαλακία στον εγκέφαλο που γαμάει και τη δική μας ζωή και των άλλων.

Στο ζουμί τώρα: βγες και γνώρισε άλλους γκέι ανθρώπους (έχει ειδικό τμήμα ο Κωτσόβολος). Κάνε σεξ με άντρες. Με αρκετούς άντρες ώστε αν πέσεις σε βλαμμένο να μη νομίζεις ότι όλοι έτσι είναι. Κάνε σεξ και με γυναίκες, αν σου βγαίνει (που μάλλον δεν σου βγαίνει, γιατί αν σου έβγαινε δεν θα το συζητούσες). Και για την άσχημη και πολύ αναμενόμενη και φυσιολογική ανασφάλεια που νιώθεις, πήγαινε σε κάποιον ψυχολόγο ή σύμβουλο ψυχικής υγείας, για να την επεξεργαστείς, να ξεμπερδέψεις και να ζήσεις μια ωραία, ακομπλεξάριστη ζωή. Αν θες προτάσεις πού ν’ απευθυνθείς, στείλε μας μέιλ, γιατί κυκλοφορούν και κάμποσοι καραομοφοβικοί ψυχολόγοι, δυστυχώς.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 guests και κανένα μέλος