Οι Δυο Νεράιδες

Με τρελαίνει κάθε φορά που με ανάβει

sleep-w-strait

Χαίρεται. Είμαι 29 χρονών και ποτέ έως τώρα δεν είχα ομοφυλοφιλική σχέση. Ερωτεύτηκα όμως ένα παιδί στη δουλειά 8 χρόνια μεγαλύτερο παντρεμένο με γυναίκα και έχουν ένα παιδί. Στην αρχή τον προσέγγισα φιλικά χωρίς να δείξω κάτι. Στη συνέχεια με παιχνιδιάρικη δήθεν συμπεριφορά άρχισα να τον χαϊδεύω ΠΟΤΕ όμως σε πονηρά σημεία και με χάιδευε και αυτός.

Όταν του είπα πως τον γουστάρω μου απάντησε ότι είμαι καλό παιδί. Έχω φάει τρελό κώλυμα αλλά με τρελαίνει που έχει μείνει στάσιμη η κατάσταση μετά από την εξομολόγηση μου. Τα χάδια όμως συνεχίζονται (κεφάλι και στήθος).

Σε παρακαλώ δώσε μου μια λογική απάντηση τι να κάνω δεδομένου ότι λόγω της φύσης της δουλειάς αυτός έρχεται και με βρίσκει, όποτε έχει χρόνο δυστυχώς. Γιατί δεν με ξεκόβει και με τρελαίνει κάθε φορά που με ανάβει και του το λέω πως με ανάβει?

Έχουμε βγει μερικές φορές με κοινές παρέες και έχω γνωρίσει τη σύζυγο. Όσες φορές προσπάθησα να τον απομακρύνω με τσακωμό πάντα μου ζητάει συγνώμη και δε θέλει να χαλάσουμε τις σχέσεις, ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα και με καταλαβαίνει πότε είμαι στενοχωρημένος και ποτέ δεν μου χαλάει χατήρι.

Τι να κάνω... ειλικρινά έχει σταματήσει η λογική μου..... Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Γιώργος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ αβοήθητε,

Το θέμα μας δεν είναι γιατί ο φίλος σου δέχεται τα χάδια σου και σε χαϊδεύει και ο ίδιος. Είναι δικό του θέμα και θα πρέπει να το κοιτάξει σοβαρά ο ίδιος. Το θέμα μας είναι ότι με έναν παντρεμένο δεν μπλέκεις για 654.322 λόγους, τον εξής ένα: ακόμη και αν είναι καραγκέι του κερατά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σου το βγάλει στο τέλος από τη μύτη και θα σε κάνει να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή.

Στην περίπτωση που ο παντρεμένος δεν είναι γκέι ακόμη χειρότερα, πάλι ισχύει ο απαράβατος κανόνας: δεν ερωτευόμαστε στρέιτ, για 1.234.773 λόγους, τους οποίους βαριέμαι τώρα να σου τους αναλύσω, αλλά πίστεψέ με, Νεράιδα είμαι και ξέρω τι σου λέω.

Στο ερώτημά σου γιατί δεν σε ξεκόβει, μπορεί απλά να ψιλοκαυλώνει και να τον κολακεύει ότι του αρέσεις ή δεν ξέρω τι άλλο ακόμη. Ούτε αυτό μας απασχολεί. Είναι δικό του θέμα προς διερεύνηση, άμεσα σχετιζόμενο με το πρώτο.

Το θέμα μας είναι ΕΣΥ τι κάνεις. Αφού λοιπόν έχεις (σωστά) αποφασίσει ότι η υπόθεση αυτή είναι ψυχοφθόρα και πρέπει να σταματήσει, και αφού ο λεγάμενος δεν νογάει, πες του τα στα ίσια: «ρε φίλε, σε γουστάρω ερωτικά, δεν πάει άλλο, κόφ’το!» Τόσο πάρα πολύ απλά.

Αν φοβάσαι μήπως σε ξεφωνίσει στην δουλειά, αφού μου λες ότι «ενδιαφέρεται πραγματικά» για σένα και δεν σου χαλάει χατίρι, νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Ή μήπως υπάρχει;

Τέλος βγάλε από το μυαλό σου την πιθανότητα να μείνετε δύο καλοί φίλοι, σε πλατωνικό επίπεδο ένα πράγμα. Η πλατωνική φιλία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που γουστάρονται τρελά κρατάει μέχρι το πρώτο φιλί ή μέχρι τον εγκλεισμό ενός από τους δύο σε ψυχιατρική κλινική, πράγμα το οποίο σε φέρνει πίσω στην πρώτη παράγραφο του γράμματός μου, την οποία σου συνιστώ να ξαναδιαβάσεις μέχρι να την μάθεις απ' έξω.

Φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Αφού θέλεις να καταστρέψεις τη ζωή σου, γιατί διαλέγεις αυτό τον αργό τρόπο «ερωτεύομαι στρέιτ παντρεμένο άντρα και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο μέχρι ν’ ανοίξει»; Υπάρχουν πολλοί πιο γρήγοροι και ανώδυνοι τρόποι να καταστρέψεις τη ζωή σου! Όπλα, ναρκωτικά, θρησκεία… Ένα σωρό!

Εσύ φυσικά διαλέγεις αυτόν τον ομολογουμένως φριχτό τρόπο να γαμήσεις τη ζωή σου αντί να γαμάς κανονικά έναν σωστό άντρα που σε αγαπάει ή αν δεν σε αγαπάει τουλάχιστον δεν σε κοροϊδεύει (ενώ ταυτόχρονα κοροϊδεύει τον εαυτό του).

Συνέχισε όπως πας! Σ’ ευχαριστώ για το λαμπρό παράδειγμα προς αποφυγή που είσαι!

Φιλάκια,

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 guests και κανένα μέλος