Οι Δυο Νεράιδες

Τι είμαι, Κουασιμόδος;

quasimodo

... Γίνομαι ό,τι εγώ φοβόμουν... Έτσι θα αρχίσω το γράμμα μου από τον στίχο ενός ωραίου τραγουδιού...

Τι κάνετε αγαπημένες μου νεράιδες;; Είστε φοβερές, με χιούμορ και δίνετε σούπερ οδηγίες κάθε φορά.. Κάτι μου λέει πως έχετε χαλαρά πτυχίο ψυχολογίας από το SDFCUK SA University of California!

ΟΚ, τέρμα η πλάκα και στο ψητό... Ξεκινάω.. Ρε κορίτσια μου... Ανέκαθεν άκουγα κάτι περιπτώσεις όπου γέροι πήγαιναν σε gay πιάτσες και ψωνίζονταν με αλλοδαπούς επί χρήμασι.. Αυτό το θεωρούσα το τελευταίο στάδιο ξεπεσμού για κάποιον. Και κακά τα ψέματα. ΕΙΝΑΙ. Ο λόγος; Και την χειρότερη εμφάνιση να έχεις, θα βρεις στο γκάζι κάποιον.

Μάλιστα έλεγα χαρακτηριστικά: τι είμαι και θα πληρώσω έναν να κάνουμε σεξ; Κουασιμόδος; Όλο αυτό ερχόταν σε αντίθεση με εμένα που ήμουν σχεσάκιας. Το έβλεπα αυτό από πολύ μακριά. Σαν να μην επρόκειτο να με αφορά ποτέ. Η Τελευταία μου σχέση ήταν μία άσχημη εμπειρία για μένα. Ειδικά μετά τους πρώτους 6 μήνες ήθελα να χωρίσω αλλά δεν μπορούσα. Ίσως με φόβιζε η μοναξιά; Ίσως μου γέμιζε συναισθηματικά κενά; Όπως και να έχει αφού φτάσαμε σε άσχημα επίπεδα και φασαρίες, χωρίσαμε.. Πόνεσα, έκλαψα, χτυπήθηκα, το ξεπέρασα.

Είμαι μόνος μου 1,5 χρόνο τώρα. Λίγο κλεισμένος στον εαυτό μου. Δεν υπάρχει και δουλειά.. Η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερά της, γι' αυτό απευθύνομαι σε εσάς. Έχω αρχίσει τις επιδρομές στα πάρκα, τις σάουνες και όλα τα περίεργα μέρη. Πηγαίνω και ψωνίζομαι κανονικά και όσο δεν μου αρέσει αυτό το –επί τούτου- το επιτηδευμένο, εγώ ΕΚΕΙ το κάνω! Σαν το τσιγάρο. Που ξέρεις ότι σου κάνει κακό, αλλά το γουστάρεις εκείνη τη στιγμή και το κάνεις. Έχω πληρώσει και για σεξ 3 φορές. Έκανα και αυτό. Λες και είμαι κανάς γέρος που δεν βρίσκει με τίποτα.

Είμαι 25 εμφανίσιμος απ ότι λένε. Την πρώτη το έκανα για εμπειρία, της άλλες δύο επειδή είχα κάβλες και δεν έβρισκα.. Η αλήθεια είναι πως εγώ πάντα των site ήμουν, απλώς πολύ μπλα μπλα και εκεί ρε γαμώτο. Ατελείωτες κουβέντες χωρίς να γίνεται νύξη για – ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ – Όχι για σεξ κατ' ανάγκη. Για ένα ποτό ρε παιδί μου. «Έχω δουλειές, θα βρεθούμε ίσως από εβδομάδα» και μαλακίες. Τα βαριέμαι αυτά.

Επίσης στα site και ειδικά στο gayromeo (τι διάολο; Εκεί είναι μαζεμένοι όλοι οι προβληματικοί;) Μου τι σπάει επίσης το ότι σε κάνουν να νιώθεις πως περνάς από casting για μοντέλα. Δείξε το ένα, δείξε το άλλο, γιατί πετάει αυτή η τρίχα παραπάνω από την άλλη; Και αυτοί είναι μουρατίδιδες. Σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και με τον εαυτό σου... Τι είναι αυτά ρε γαμώτο; Αυτά με ξενέρωσαν και με οδήγησαν στα πάρκα (ίσως). Άσε που μου αρέσει το Cut dick και οι ξένοι τώρα πια... (καμιά ιδέα που μπορώ να βρω στην Αθήνα;;;) Ούτε σε περνάνε από μικροσκόπιο ούτε τίποτα.

Θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά.. Τι έχω γιατρέσες μου; Πείτε την αλήθεια.. Και στην τελική αν θέλετε (πριβέ) να μου προτείνετε κανέναν ψυχολόγο gay friendly δοκιμασμένο καλά θα ήταν αν κρίνετε πως η κατάστασή μου δεν είναι νορμάλ!

Σάκης

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Σταμάτα να ασχολείσαι με σαχλαμάρες τύπου «είμαι νορμάλ ή όχι» και βρες τίποτε άλλο πιο παραγωγικό να περνάς τον χρόνο σου. Φυσικά και είσαι «νορμάλ» και αυτά που μου λες είναι απολύτως κατανοητά και με βρίσκουν σύμφωνη. Στα σάιτ τύπου romeo και gaydar υπάρχουν αμέτρητοι προβληματικοί που τρώγονται με τα ρούχα τους και χάρις στην ανωνυμία που τους προσφέρει το Διαδίκτυο βγάζουν όλα τα ψυχομπερδέματά τους πάνω σου.

Το «casting για μοντέλα» είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που αν δεν καταλάβεις από νωρίς τι παίζει, νοιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να βουλιάζει στα Τάρταρα. Για να μην πω τι γίνεται αν περάσεις τα 40-45, οπότε παίζει και ο ηλικιακός ρατσισμός. Και όλα αυτά ενώ οι «ιεροεξεταστές» δεν σου στέλνουν ούτε μια φωτογραφία τους! «Να δω αν μου αρέσεις και θα δω αν θα σου στείλω».

Με δεδομένη αυτή την πραγματικότητα δεν θεωρώ ότι είναι «κακό» να ψωνίζεσαι σε μέρη όπου μπορείς να δεις πραγματικά αυτόν που σου αρέσεις και να αλληλεπιδράσεις μαζί του. Όσο αφορά όμως τα πάρκα πρόσεχε την ασφάλειά σου! Και τη σεξουαλική (προφυλακτικά + ζελέ) όσο και τη σωματική (επιθέσεις, κλοπές).

Ξέρε επίσης ότι μπορεί να έχεις ντράβαλα με την αστυνομία γιατί σεξ σε δημόσιο χώρο θεωρείται προσβολή της δημοσίας αιδούς. Δεν θα σου κόψουν το κεφάλι, αλλά θα σε τρέχουν στο τμήμα και λοιπά χαριτωμένα. Από την άλλη μην εμπιστεύεσαι τον καθένα και τον παίρνεις στο σπίτι σου. Με αυτή την έννοια οι σάουνες και τα σινεμά είναι πιο ασφαλή. Τέλος, συνέχισε τις διαδικτυακές προσπάθειες γνωρίζοντας τους περιορισμούς τους και σταματώντας να ασχολείσαι μόλις καταλάβεις ότι ο άλλος είναι ηλίθιος.

Και σταμάτα να αναρωτιέσαι για το κακό και το καλό. Δεν το απάντησαν οι φιλόσοφοι που το ψάχνουν από την Αρχαιότητα.

Φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Σάκη ντάρλινγκ,

Το να έχουμε καύλες και να κάνουμε σεξ δεν μας κάνει φτηνούς, χαλασμένους, ανήθικους, επιπόλαιους και άλλα τέτοια χριστιανικά.

Το να έχουμε καύλες και να κάνουμε σεξ έχοντας κακή συμπεριφορά προς αυτούς με τους οποίους κάνουμε σεξ – αυτό μας κάνει φτηνούς, χαλασμένους, ανήθικους, επιπόλαιους και σκατάνθρωπους.

Δηλαδή, αν φέρεσαι σωστά και όμορφα ακόμα και στους εραστές με τους οποίους πιπώνεσαι για 10 λεπτά στο πάρκο, στα δικά μου τα τεφτέρια είσαι σωστός άνθρωπος!

Και ναι, θέλεις σχέση, αλλά δεν θα προκύψει από το πουθενά. Μόνο ψάχνοντας. Βέβαια, πολλοί λένε ψάχνω, ψάχνω, μα δεν βρίσκω. Ψάχνουν όμως πραγματικά; Δίνουν πραγματικές ευκαιρίες στον εαυτό τους και τους άλλους; Ή αυτοϋπονομεύονται; Ξέρω πολλά ζευγάρια που είναι μαζί πέντε και δέκα και παραπάνω χρόνια, τα οποία γνωρίστηκαν στο πάρκο, σε τσοντοσινέμα, σε πορνοσάιτ και άλλα τέτοια ρομαντικά μέρη. Δεν είναι το μέρος λοιπόν που επηρεάζει, αλλά το τι κουβαλάς στο κεφάλι σου.

Και δεν είναι όλοι οι προβληματικοί μαζεμένοι στα romeo & gaydar. Τι μαλακίες γενικεύσεις είναι αυτές; Για σοβαρέψου! Έχει κι εκεί μαλάκες και ανόητους όπως παντού αλλού.

Σαφώς όταν ζητάμε σύντροφο (για μια ζωή ή για ένα βράδυ), πλασαριζόμαστε, εκτιθέμεθα, και αυτό πονάει. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Μάθε να ξεδιαλέγεις τους χοντρομαλάκες απ’ τους ψιλομάλακες και τα καλά παιδιά από τα γραφόμενά τους. Αν ο άλλος σου γράφει «θέλω σχέση» και έχει φωτογραφία τον κώλο του, εμ, ε… στείλ’ τον στη μάνα του!

Αν θέλεις να σου συστήσουμε γκέι-φρέντλι Ψ, στείλε μας μέιλ ξανά, για να σου απαντήσουμε προσωπικά.

Φιλάκια,

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος