Οι Δυο Νεράιδες

Τώρα αρχίζω!

my-first-time

Γεια σας

Είμαι 25 χρονών και δεν έχω αρχίσει ακόμα τις ερωτικές μου περιπέτειες. Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε καν σχέση. Εννοείται ούτε σεξ.

Δε θα με πω όμορφο, αλλά θα με πω συμπαθητικό, με πολύ χιούμορ, με ωραία ενδιαφέροντα και καλό παιδί (απ' ό,τι λένε όλοι). Μπορεί να έχω αργήσει πολύ, αλλά δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα γιατί μέχρι πολύ πολύ πρόσφατα ήμουν παχύσαρκος. Πάντα ήμουν, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα πως τα κιλά ήταν ένας τρόπος του εαυτού μου να κρυφτεί απ' όλους και απ' όλους για να μη φανεί το πραγματικό του χρώμα.

Πρόσφατα, λοιπόν, άρχισα τα coming outs σε κάποια άτομα και ένιωσα τον εσωτερικό μου εαυτό να απελευθερώνεται να και να χάνει κιλά σχεδόν μόνος του. Σε δύο τρεις μήνες υπολογίζω ότι θα είμαι στα ιδανικά μου κιλά, στα οποία δεν έχω βρεθεί ποτέ, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Νιώθω ότι αλλάζω ως άνθρωπος, μέσα και έξω.

Ενώ τόσα χρόνια πίστευα ότι δε θα κάνω ποτέ σχέση ούτε σεξ, πλέον είμαι πολύ αισιόδοξος και διψάω για ζωή. Έχω, βέβαια, τρομερό άγχος που ξεκινάω τώρα. Δεν έχω εμπειρία από σχέσεις και σεξ και δεν ξέρω ούτε πώς να φλερτάρω, ούτε πώς να συμπεριφερθώ, ούτε πώς να μιλήσω ερωτικά. Αυτά, θα μου πείτε όμως, βρίσκονται.

Στο ερωτικό κομμάτι είμαι σίγουρος ότι είμαι παθητικός. Έχω φαντασιωθεί πολλές φορές τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση, ενώ ενεργητικό δε με φαντάζομαι. Αφήστε που με τραβάνε και άτομα που δεν είναι παθητικά. Έχω τρομερή για την πρώτη φορά (και τις επόμενες) και δεν ξέρω αν θα πονέσω ή αν θα μ' αρέσει. Δε γίνεται στις τσόντες να νιώθουν τέτοια ηδονή χωρίς λόγο.

Ευχηθείτε μου καλή αρχή!

Πάνος

kali neraida 80x80

Καλά βρε παιδάκι μου γιατί έχεις τόσο άγχος; Θα σε κόψουνε στις Πανσεξουαλικές; Πάρε τα πράγματα με το μαλακό. Αν δεν πέσεις σε κανέναν κανίβαλο και αν του πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά, δεν φαντάζομαι να σε αλυσοδέσει και να σε βιάσει. Πάρε ένα λιπαντικό τύπου KY, προφυλακτικά και με το μαλακό. Ε, τώρα αν πονέσεις λιγάκι την πρώτη φορά, υπομονή, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Σε τελευταία ανάλυση, όπως λένε και οι κινέζοι, no pain, no gain.

Άντε, μην το κάνεις θέμα και ασχολήσου περισσότερο με την έρευνα του υποψήφιου «πρώτου» σου.

Φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Πανούλη μου,

Καταλαβαίνω που λυπάσαι που «άργησες», αλλά είχες τους λόγους σου και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου. Ξεπέρασες τα εμπόδιά σου, συνεχίζεις να τα ξεπερνάς και προχωράς μπροστά.

Για το σεξ τώρα: Η πρώτη φορά δεν θα είναι απαραίτητα καλή ή η καλύτερη της ζωής σου. Κι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στη ζωή σου θα κάνεις μπόλικο σεξ· κάποιες φορές θα είναι τέλειο, κάποιες φορές θα είναι απλώς οκέι και μερικές φορές θα είναι βαρετό ή άστα να πάνε. Σε όλους και όλες μας συμβαίνει. Οπότε μην υπερενθουσιαστείς ούτε και να απελπιστείς με βάση την πρώτη φορά.

Φυσιολογικό είναι να έχεις άγχος – και στα 17 σου θα το είχες. Όλοι έχουν κι αυτοί που λένε ότι δεν έχουν, λένε ασύστολα ψέματα για να πουλήσουν μούρη.

Οπότε όρμα! Ψάξου από κοινές γνωριμίες, από γκέι οργανώσεις, γκέι μπαρ, στον δρόμο, σε στρέιτ παρέες, σε σάιτ, όπου θέλεις και μπορείς.

Καλό ξεκίνημα!


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 137 guests και κανένα μέλος