Οι Δυο Νεράιδες

Πιστεύω στις νεράιδες

devil

Πιστευω στις νεραιδες γιατι μια απο αυτες μου εκανε ενα δωρο.να μπορω να βλεπω διαφορετικα τον κοσμο.στην αρχη με πειραξε λιγακι,νομιζς οτι της αρεσω και λιγο, αλλα το παρακανε λιγο το ειδε εγωιστικα χωρις να θελω να κρινω κανεναν.

Μου ειπε οτι για καποιο λογο βρεθηκα μπροστα της ας το ξεπερασουμε αυτο το κομματι,αλλα θα σου δωσω καποιες πληροφοριες γιατι ο σκοπος μου ειναι καλος παντα και ειμαι κοντα στο θεο και στο χριστο μου.ευχομαι τα λογια σου και η απαντηση σου να ειναι λογια του θεου και του χριστου.φοραει παντα μαυρα ρουχα και τη γνωρισα μεσω ενος παιδιου που ασχολειται με πνευματα της «αλλης» πλευρας. αυτη ,τα πνευματα αυτα τα αποδεχτηκε και μου ειπε τον λογο οτι αν ξεπεσει καποτε να ειναι πιο ευνοικα τα πραγματα για αυτην.εμενα με τυρανισαν αυτα και τα αφησα να πανε στο καλο.

Η κοπελα αυτη μου ειπε οτι μ εδσσε οτι πιο καλο μπορουσε και οτι δεν τηελει να με πληγσσει αλλα το καταφερε σε καποιο βαθμο γιατι την ερστευτικα.αλλα με εκανε μαγια.

Την συμπαθω μου εδσσε πολλα πραγματα,αλλα επεξε πολυ με το μυαλο μου,πολυ. Μου μιλαει για νεκρους,οταν προσευχομουν μια φορα μου ειπε ¨¨οι εικονες σου δεν με βοηθαν娨,το εκανα για καλο εκεινη τη στιγμη μ λεει να περιμενς και να εχς υπομονη να δω να βρισκομαστε καθε τοσο,για να βλεπω πιο καθαρα.μπορω να περιμενω εχω πιστη μεσα μου.εχει μια ομαδα για το καλο και με θελει μεσα σε αυτην γιατι βλεπει κατι σε μενα.

Αλλοι μου λενε να μεινω μακρια της.μου εκανε καλο γενικα εμαθα πολλα,αλλα με πειραξε και αρκετα σε στυλ εχς το πανω χερι και περναω καλα οπως το θελω εγω.δεν πειραζει την συγχωρω και την ευχαριστω πολυ για οτι κανει.δωσε μου τη συμβουλη σου μου ειπε να περιμενω και να εχω υπομονη και πιστη,αλλα απο την αλλη αρχισα να χανω τα λογικα μου μαζι της κανονικα με αυτα που ζησαμε.τι να κανω. αν και μ λενε να μεινω μακρια.κατι ισως ξερεις παραπανω.ολα μελι γαλα.ευχομαι να με απαντησεις συντομα,να εισαι παντα καλα.

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τον Θεό και τον Χριστό και μου είπαν να μην ασχολούμαι με ανισορροπίες. Μου είπαν επίσης να σου πω ότι ως καλή χριστιανή να μην ερωτεύεσαι σατανίστριες λεσβίες και εν πάση περιπτώσει, αφού η ιστορία αυτή τελείωσε και πήρες ό,τι πήρες, άσε την να πάει στο καλό ή στο διάολο γενικότερα και προχώρα παραπέρα.

Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Μικρή ηλίθια,

Σου προτείνω να κάνεις μια σατανιστική τελετή για να πας άμεσα στην «άλλη» πλευρά. Δεν σε θέλουμε σε αυτή εδώ – ούτε εσένα ούτε την παράνοιά σου και τις θρησκοληπτικές μαλακίες που σε δέρνουν.

 


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος