Οι Δυο Νεράιδες

Πως θα τον ξεμοναχιάσω;

tom-boots

Αγαπημένες πολυαγαπημένες μελιστάλαχτες καλές χρυσές νεράιδες.

γενικά δεν έχω κανένα θέμα με την ομοφυλοφιλία μου, το ξέρουν όλοι. Πειράζω τα αγόρια στον δρόμο όπως οι στρείτ τα κορίτσια από 16 χρονών χωρίς να με προβλημάτισε ποτέ αν θα τσαντιστούν και θα τις παίξουμε και γενικά μου αρέσει μεγάλο ποσοστό αντρών.

Σας τα γράφω ολα αυτά οχι για να σας τα πρήξω αλλά για να καταλάβετε πόσο ελεύθερα αισθάνομαι και πόσο έχω γράψει όλο τον κόσμο εκεί που ξέρετε.

Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι ότι ενώ μου αρέσουν ταυτόχρονα εκατομμύρια άντρες που πεθαίνω για πάρτη τους ταυτόχρονα (πάντα έτσι ήμουν)
τους τελευταίους 4 μήνες μου αρέσει κάποιος διαφορετικά.

Δεν ξέρω αν του αρέσω και εγω. Δεν ξέρω καν τι σεξουαλικότητας είναι. Θέλω να του την πώ χύμα αλλά όποτε τον τρακάρω είναι άλλοι μπροστά.

Πως θα τον ξεμοναχιάσω; Να κάνω καραούλι, καλντερίμι να στήσω ξώβεργες; τι?????????????????

Αρης θεσσαλονίκης

 

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ Άρη Θεσσαλονίκη και λοιπό αναγνωστικό μου κοινό,

Ακούστε τι μου είπε πάλι η καριόλα η Ελευθερίου; Αυτή τη γυναίκα αν δεν την σκοτώσω μια μέρα, πολύ τυχερή θα είναι. Αλλά βλέπετε είμαι Καλή, δεν μπορώ, και αυτό την κρατάει στη ζωή. Στη μπιρίμπα που παίζαμε λοιπόν προχθές μπερδεύτηκα στο μέτρημα. Χαρά στο πράγμα δηλαδή, σε ποια δεν έχει συμβεί. Και τι ξεστομίζει το τέρας: «ου γαρ έρχεται μόνον...» (το γήρας δηλαδή, και ότι εγώ τα έχω χαμένα). Μου γύρισε το μάτι ανάποδα. Τώρα θα δεις, μωρή σκύλα, θα σε κάνω να καταριέσαι την ώρα που σε γένναγε η μάνα σου 80 χρόνια πριν!

Ανοίγω τελείως μπλαζέ την τσάντα Hermès των δεκατριών (χιλιάδων καλέ, τι; χιλιοστών; χαζά είσαστε;), βγάζω το i-phone 12 που μόνο εγώ το έχω παγκοσμίως και παίρνω με τη σκέψη (έτσι δουλεύει το 12) τηλέφωνο τον Νεοκλή στο γυμναστήριο: «Νεοκλή αγόρι μου, με έχει πιάσει μια τρο-με-ρή ημικρανία από την shαμπάνια και δεν μπορώ να οδηγήσω την Jaguar. Έρχεσαι από της Μπιμπής να με πάρεις, να πάρεις και το αυτοκίνητο; Nα σου γνωρίσω και τα κορίτσια».

Και έρχεται ο Νεοκλής εντός δεκαλέπτου με την φόρμα τού γυμναστηρίου (η μπάρα μέσα στα μούτρα σας) και ένα κολλητό μπλουζάκι με τις πλάτες αεροδρόμιο και τους κοιλιακούς να διαγράφονται ένας ένας. Νεοκλής εστί 28, 1,93, πολίστας, χαμόγελο από διαφήμιση οδοντόκρεμας, πρασινομάτης ΚΑΙ Ταύρος, αυτά σας λέω μόνο και νομίζω ότι αρκούν.

Μπαίνει λοιπόν μέσα ο Νεοκλής, μοιράζει χειραψίες και μένουνε όλες αλάλου, η δε Ελευθερίου παθαίνει επί τόπου εξόφθαλμο και σοβαρό εγκεφαλικό με αφασία και πάρεση. Να δεις σκύλα με ποια πήγες να τα βάλεις και να κλάψεις από την απελπισία σου.

Τη φίλησα σταυρωτά στην πόρτα «ματς-μουτς χρυσή μου, πέρασα υπέροχα, τα λέμε την Πέμπτη» και αναχώρησα αλά μπρατσέτα με τον Νεοκλάκο μου. Με την Jaguar εννοείται, που την οδηγούσα εγώ, σιγά μην είχα ημικρανία!

Πράγμα που σημαίνει τι Αρούκο μου; Ε; Δεν βγάζεις νόημα; Έλα βρε που σε είχα για έξυπνο παιδί. Σημαίνει πολύ απλά ότι αν γουστάρεις τον τύπο, την επόμενη φορά που θα τον βρεις θα κάνεις ότι μπερδικλώνεσαι, θα πέσεις στα πόδια του και θα του βεντουζωθείς στον πούτσο. Θα είναι τελείως UFO αν δεν καταλάβει ότι τον γουστάρεις τρελά και ότι τον παίρνεις ασύστολα!

Ασύστολα φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Άρηθεσσαλονίκης μου,

Μέχρι τώρα σου άρεσαν τεσσεράμιση εκατομμύρια άντρες κάνοντας τα σκέλια σου να σκιρτούν. Τώρα σου αρέσει ένα άλλο αγόρι και σκιρτά η καρδιά σου. Και κλάνεις μέντες. Έτσι είναι ο έρωτας. Δηλαδή, ποιος έρωτας, μια καψούρα έχεις μ' ένα παιδί που δεν ξέρεις, η οποία ΜΠΟΡΕΙ να εξελιχθεί σε έρωτα κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον (μεθαύριο).

Τι να κάνεις; Ρωτάς εμένα, εσύ που πειράζεις αγόρια στο δρόμο όπως οι στρέιτ τα κορίτσια; (ελπίζω όχι το ίδιο άξεστα και εμετικά).

Ίσως επειδή μέχρι τώρα πέταγες μόνο «ζαχαροπλάστης ήτο ο πατήρ σου, αγοράκι;» και «μπορώ να κάνω κράτηση στον κώλο σου», δεν έμαθες ποτέ βασικά στοιχεία της ανθρώπινης επικοινωνίας, όπως: «γεια σου, φίλε, με λένε τάδε». Δε χρειάζεται να τον ξεμοναχιάσεις και να του εφορμήσεις σαν λυσσασμένη ύαινα. Και με άλλους να βρίσκεται, μπορείς να τον πλησιάσεις και να του πεις δυο λογάκια. Άντε βρε, το 'χεις!


signature kalyteri neraida

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 guests και κανένα μέλος