Οι Δυο Νεράιδες

Αγαπιόμαστε αλλά...

la-chula

Αγαπημενες μου νεραιδες, για άλλη μια φορα ζητω την βοηθεια σας.

Αφου ξεφορτωθηκα την κουλη-Λυκοφωτοχτυπημενη αδερφη[κλεφτηκε με έναν λαδεμπορα και ησυχασαμε], και εκπαιδευσα την ομοφοβικη μανα [πηγα να μεινω μαζι της], όλα μπηκαν σε ταξη. Τι ελειπε λοιπον;Να βρω ένα αισθηματακι κι εγω και βρηκα! Εν συντομεια ταιριαξαμε σε όλα και η σχεση μας εκλεισε μηνα κι επειδη ειμαστε απο διαφορετικες πολεις ηρθε ο καιρος να ρθει σε μενα...

Ειχαμε αρχικα συνφωνηση να περιμενουμε γιατι μολις μου ειχε τελειωση περιοδος και γενικα θελαμε να γινει σε ξενοδοχειο αλλα μολις η τωρα πια gay-friendly, μανα πηγε ένα μασκε παρτυ την μικρη αδερφουλα μου, τα πραγματα προχωρησαν και εδώ τονιζω ότι τα φαινομενα απαιτουν γιατι ολοι οι φιλοι νομιζουν πως εγω ειμαι παθητικη και η Ε. ενεργητικη αλλα εγω ειχα τον ενεργο ρολο μιλωντας ξενες γλωσσες και με τα χερια μου την εφερα σε οργασμο τεσσερεις φορες [εχοντας βρεθει και με άλλες κοπελες στο παρελθον και επειδη τολμω να πω αυτοικανοποιουμε συχνα] δεν ηταν δυσκολο.

Οταν λοιπον ηρθε η ωρα να παρει αυτή την πρωτοβουλια της ξεκαθαρισα ότι δεν εχω σπαση, οποτε να χρησιμοποιηση την γλωσσα της. Κι ενώ οπου με φιλαγε ερεθιζομουν τρομερα, μολις εφτασε στο επιμαχο σημειο τζιφος! Σαν να γαργαλιομουν και τιποτα παραπανω, χρησιμοποιησε τα χερια της, μετα προσφερθηκα να συνδυασω την γλωσσα της με τα χερια μου αλλα μολις ειδε ότι τα καταφερνα μονη μου [όχι βεβαια τιποτε σπουδαιο παλι καμια αισθηση], σταματησε και με κοιταξε αμηχανα, εκανε μια τελευταια προσπαθεια και στο τελος αναγκαστικα να την τραβηξω και να της πω το αποκαρδιωτικο 'Αστο δεν πειραζει'.

Καναμε ψαλιδακια, χρησιμοποιησα τα χερια μου και όλα καλα για εκεινη αλλα αν μπορω να το θεσω με την αντρικη εννοια εμενα δεν μου εκανε κου-κου, στο παρελθον ειχα πολύ ικανοποιητικους οργασμους και με άλλες κοπελες και μονη μου.

Εκεινη ισχυριζετε πως ειχε συνεβρεθει με άλλες κοπελες αλλα την πρωτη φορα πριν τελειωση επρεπε να της εξηγησω για το σημειο G, γιατι νομιζε ότι ηθελε να παει στην τουαλετα. Δεν ξερω αν ηταν η πρωτη της φορα αλλα δεν ριχνω το φταιξιμο σε εκεινη γιατι τον τελευταιο χρονο δεν μπορουσα να διεργεθω με τιποτα (απολυτη ξηρασια) και την επομενη που προσπαθησαμε παλι, εκεινη ικανοποιειθηκε ενώ εγω όχι.

Σημειωνω εδώ ότι ενώ δεν εισχωρησε μετα απο την πρωτη μας επαφη πονουσε πολύ η μητρα μου. Ειχα ανχωθει πολύ είναι η αληθεια και εγινε αυτό που φοβομουν μετα από ένα χρονο που δεν τα καταφερνα, για άλλη μια φορα σαν να εχει σβησει η σεξουαλικη μου διαθεση.

Την αγαπω πολύ και με ελκυει, μολις την βλεπω θελω να της αλλαξω τις ασφαλειες αλλα οι δικες μου είναι πεσμενες. Την βλεπω ότι απογοητευετε και ως πιο εμπειρη την καθησυχαζω, ότι θα ναι καλυτερα την άλλη φορα αλλα αν συνεχιστη θα επηρεαση την σχεση μας. Ηδη νομιζω πως συμπερανε ότι δεν την θελω. Δεν θελω καθολου να την χασω και φυσικα θελω και να ειμαι σεξουαλικα πληρης, είναι δυνατον να ειμαι 23 ετων και να μην μπορω να ανταποκριθω; Αισθανομε σαν αντρας χωρις στυση! Παρακαλω βοηθηστεμε νεραιδες μου!

Με πολύ εκτιμηση,

Λενια.

 

 

kali neraida 80x80

Αγαπητή φίλη,

Μετά την αυστηρώς ακατάλληλη τσόντα 5 αστέρων που μου έστειλες, πρέπει εγώ να συγκεντρωθώ και να σου στείλω μια απάντηση. Τι να κάνω, δεν το κάνω για χάρη σου, αλλά για την Lancôme (σας το έχω ξαναπεί ότι ο υπέρογκος μισθός μου πηγαίνει κατευθείαν στον λογαριασμό της Lancôme για τις κρέμες του μήνα).

Λοιπόν, δεν μου φαίνεται παράξενο ότι με τη φίλη σου δεν συντονιστήκατε από την πρώτη φορά. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες των Παρισίων. Ξαναβρεθείτε, μιλήστε, χαλαρώστε, πιέστε κανέναν καφέ, καμία μπύρα παρέα, γνωριστείτε, χαμουρευτείτε, και με το μαλακό! Δεν γίνεται με το που θα πεις την καλημέρα με μια (πρακτικά) άγνωστη να τρέχεις σαν ψυχαναγκαστική στο κρεβάτι, ντε και καλά πρέπει να το κάνουμε ΤΩΡΑ, ντε και καλά πρέπει να περάσουμε σούπερ ουάου.

Το σεξ είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία απ’ ό,τι φαίνεται στις τσόντες, γιου νόου. Στον πραγματικό κόσμο υπάρχει και κάτι που λέγεται συναίσθημα (που μπορεί να κυμαίνεται από τρελό έρωτα μέχρι τρελή καύλα) και άμα δεν δουλεύει το συναίσθημα,, δηλαδή ο εγκέφαλος, το σεξ είναι νερόβραστο ή απλώς σκατά.

Λοιπόν μην απογοητεύεσαι που δεν ήταν υπέροχα πανυπερτέλεια η πρώτη φορά. Γνώρισε την φίλη σου καλύτερα, ηρέμησε και στο τέλος είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε την άκρη.

Φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Λενάκι μου,

Είναι πολύ εύκολο να γαμηθεί ο Δίας στο σεξ αντί να γαμηθούμε εμείς. Η ερωτική μας επιθυμία είναι πολύ εύθραυστη και αρρωστιάρα – και στους άντρες και στις γυναίκες, ανεξάρτητα απ’ το τι δείχνουμε προς τα έξω.

Μερικές φορές όταν μας αρέσει κάποια πάρα πολύ, παθαίνουμε κοκομπλόκο και πέφτουν οι ασφάλειες. Άλλες φορές αυτό συμβαίνει απ’ το άγχος, τις μεγάλες μας προσδοκίες, άλλες έγνοιες που έχουμε στο κεφάλι μας. Επίσης μπορεί να μη λειτουργούμε επειδή έχουμε θεματάκια με τη σεξουαλικότητά μας. Και κάποιες φορές συμβαίνει επειδή δεν ταιριάζουμε χημικά με τον άλλον άνθρωπο.

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να συμβαίνει κάτι μ’ εσένα αυτή την περίοδο, αφού όπως λες «γιατι τον τελευταιο χρονο δεν μπορουσα να διεργεθω με τιποτα (απολυτη ξηρασια)». Μήπως όλες οι σκοτούρες που είχες στο κεφάλι σου επηρέασαν την ερωτική σου επιθυμία;

Όπως και να ’χει, η λύση είναι μία: ηρέμησε. Ξανάρχισε να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου πρώτα, να λυθείς μόνη σου και έπειτα κάνε σεξ και με την κοπέλα σου. Και μιλήστε γι’ αυτό που κάνετε, για να χαλαρώσετε και να μην το παίρνει η καθεμία προσωπικά. Πες της ότι τον τελευταίο χρόνο είχες σεξουαλικές δυσκολίες. Αφού έχετε κάτι παραπάνω από σεξ, είναι ωραίο να μοιράζεστε τις έγνοιες σας.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 192 guests και κανένα μέλος