Οι Δυο Νεράιδες

Σχέση αλληλοκάλυψης

manifestacion

Πολυλατρεμένες μου νεράιδες,

διαβάζοντας τις Αγγελίες της ιστοσελίδας συνάντησα αρκετές φορές την ενδιαφέρουσα έκφραση «σχέση αλληλοκάλυψης». Ένιωσα έκπληξη και σκέφτηκα διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων σκηνικά à la Νησί της Καλυψώς, σπήλαιο και λοιπά. Επειδή πάντα τα σχόλια κι οι αναλύσεις σας είναι πολύπλευρες και με στιλ, είμαι περίεργος να ακούσω και την άποψή σας και για αυτό το φαινόμενο ή –εύχομαι όχι– θεσμό. (Των «σχέσεων αλληλοκάλυψης»).

Με σεβασμό και χρώματα,

Βασίλης

 

 

kali neraida 80x80

Λοιπόν, εκεί που παίζαμε μπιρίμπα προχθές, μού πετάει η φίλη μου η Ελευθερίου (η ξινή, του ναυάρχου), μου πετάει λοιπόν η Ελευθερίου στο εντελώς άσχετο: «σου συνιστώ τον πλαστικό μου, είναι εξαιρετικός. Όποτε χρειαστείς το τηλέφωνό του, πες μου». Κόκαλο εγώ! Τι να σου πω, μωρή καριόλα, που να σου πει ο παπάς στ’ αυτί και ο διάκος στο κεφάλι; Που θα μου πεις εμένα ότι θέλω πλαστικό; Ότι δηλαδή είμαι γριά και άρχισα να κρεμάω; Αυτό θέλεις να μου πεις; Που μόλις φέτος έκλεισα τα 250 (για νεράιδα δεν είναι πολλά). Και να μου το πει αυτό, ποιά; Αυτή που φέρνει στην μπιρίμπα τη Φιλιππινέζα γιατί δεν θέλει να την δούμε να κρατάει μπαστούνι και την πηγαινοφέρνει αγκαζέ η κακομοίρα η Κορασόν να μην πέσει η γραία κάτω και τσακιστεί και γίνει χίλια κομμάτια; Τι θράσος, Θεέ μου!

Οπότε, εντελώς μπλαζέ εγώ, τάχαμου τακτοποιώντας τα φύλλα, τής απαντώ: «Μπιμπή αγάπη μου (Μπιμπή από το Ολυμπία, μπλιάξ) τις γκομενοδουλειές με τους πλαστικούς τις έχω κόψει από χρόνια. Έχουνε πολύ άγχος από τα χειρουργεία και δεν γαμάνε καλά. Αν έχεις κανένα τεκνό να μου πασάρεις εκεί γύρω στα 27-29, το συζητάμε» και βγαίνω με φλος ρουαγιάλ, πρώτη φορά σε μπιρίμπα παγκοσμίως! Αφρούς έβγαλε η σκύλα, τής ανέβηκε το ζάχαρο στο 400, έτρεχε η Κορασόν για ινσουλίνες μέσα στη νύχτα, αλλά εγώ το καταφχαριστήθηκα.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε πολύ φυσικά στο θέμα της αλληλοκάλυψης το οποίο καμία σχέση δεν έχει με την Μπιμπή, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω. Λοιπόν, μπορεί για μένα και για σένα η αλληλοκάλυψη να ακούγεται εξωφρενική, απαράδεκτη, φοβική, μικροαστική, στρουθοκαμηλική, χαζή ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε έχουν τις ίδιες ψυχικές αντοχές να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση όπως ενδεχομένως κάποιοι άλλοι.

Πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει φτάσει να ψάχνει αλληλοκάλυψη κάποια πράγματα έχει σκεφτεί, κάποια έχει ζυγίσει και έχει βρει ότι αυτή είναι η λιγότερο αγχογόνος λύση (γι αυτόν), αυτή που μπορεί να χειριστεί καλύτερα. Εγώ, όπως καταλαβαίνεις ούτε που θα την σκεφτόμουν, γιατί αντιθέτως την θεωρώ την πιο αγχογόνο λύση και δεν μπορώ να ζω λέγοντας συνεχώς ψέματα, αλλά είπαμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ούτε καν η Ελευθερίου (σκύλα).

Φιλιά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Βασίλη μου,

Σ’ ευχαριστώ για τον σεβασμό, τον κορνίζωσα και τον έχω τώρα να κάνω εξάσκηση στα βελάκια.

Θες τη γνώμη μου για την αλληλοκάλυψη. Γιατί; Τι να την κάνεις; Και τι σε κόφτει εσένα προσωπικά; Γιατί δε με ρωτάς και τη γνώμη μου για την αντιμετώπιση του δάκου;

Τεσπά, ας σου κάνω το χατίρι γιατί είσαι ευγενικό παιδί και ξέρεις να τουμπάρεις νεράιδες.

Η αλληλοκάλυψη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και λυτρωτική. Αν κινδυνεύει η ζωή σου ως γκέι άντρα ή γυναίκας και για να γλυτώσεις πρέπει να προσποιείσαι, τότε η αλληλοκάλυψη μπορεί να είναι σωτήρια.

Αν κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς καμία δουλειά και να πεθάνεις από πείνα και προκειμένου να έχεις μια δουλίτσα και να βγάζεις το ψωμί σου πρέπει να προσποιείσαι, τότε η αλληλοκάλυψη μπορεί να είναι σωτήρια.

Αν δεν κινδυνεύει η ζωή σου και το ψωμί σου και κινδυνεύει μόνο η εικόνα σου προς τα έξω και το τι θα πουν οι γείτονες και οι γονείς, η αλληλοκάλυψη ΔΕΝ είναι σωτήρια. Είναι καταδίκη. Είναι μεγάλη κούραση, είναι εξάντληση, είναι ένα απύθμενο πηγάδι που σου τρώει ενέργεια. Κι αυτό επειδή πρέπει συνέχεια, κάθε μέρα να στηρίζεις ένα ψέμα προς τα έξω. Πάρα πολύ δύσκολο και κουραστικό κι όσοι λένε το αντίθετο απλώς βολεύονται όπως μπορούν καλύτερα μέσα σ’ αυτή την κατάσταση.

Βαριέμαι να εξηγώ περισσότερα γιατί έτσι κι αλλιώς ό,τι και να πω, αν πρόκειται για τα ζωτικά ψεύδη του άλλου (η κοινωνία δεν είναι έτοιμη / δε θέλω να πληγώσω τους δικούς μου / οι γκέι σχέσεις δε φτουράνε / άλλη τετριμμένη μαλακία), αυτοί που τα κάνουν θα συνεχίσουν να τα κάνουν.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 guests και κανένα μέλος