Οι Δυο Νεράιδες

Θα μπορέσω να με αποδεχτώ;

wolsey-ad

Γεια σας!

Ειμαι 19 χρονων και εχω διαβασει διαφορα αρθρα αλλα ειμαι ακομα παρα πολυ μπρδεμενος! δεν ξερω τι να κανω εδω και καποια χρονια εχω καταλαβει πως ειμαι γκει, βασικα τωρα το καταλαβα γιατι τοσα χρονια δεν ηθελα να το πιστεψω, ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση σε ενα μονιμο αγχος!!!

Δεν μου αρεσει αυτο που ειμαι και δεν μπορω να το αποδεχτω ουτε εγω ο ιδιος... συνεπως καταλαβαινιτε οτι δεν το εχω πει σε κανεναν, αυτο ειναι πολυ δυσκολο ακομα και με της παρεες μου αλλα και με τη οικογενεια μου καθε φορα που καποια συζητηση φτανει στο θεμα των σχεσεων εγω τα χανω και προσπαθω να αποφυγω καθε κουβεντα!!!

Αλλα δεν το μπορω αλλο αυτο γιατι πελον εχω καταλαβει οτι δεν μπορω να αλλαξω! Δεν ειχα ποτε καποι επαφη με αντρα αν και υπαρχει συνεχεια αυτο στην σκεψη μου το θεωρω λαθος και δεν θελω ουτε να με φανταστω!!! Καποτε ελεγα οτι δεν θα πω ποτε τιποτα σε κανεναν και ουτε θα κανω ποτε κατι με αντρα αλλα νομιζω πως δεν μπορω αλλο ουτε αυτην την ελλειψη σεψουαλικης ζωης αλλα ουτε και το ''κρυφτο'' με ολους μου τους γνωστους...

Τι να κανω?? να συνεχεισω αυτην την καταπιεση στον εαυτο μου η να προσπαθησω να το αποδεχτω και να μιλησω σε γονεις-φιλους??? και αν ναι πως θα μπορεσω να με αποδεχτω οπως ειμαι...?

Γιωργος

 

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Θεωρώ την κατάστασή σου πολύ σοβαρή και υπό άλλες συνθήκες θα σου έλεγα ότι πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσεις με ψυχολόγο. Το ότι δεν αποδέχεσαι την σεξουαλικότητά σου είναι πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια από ειδικό.

Δεδομένου ότι η ομοφυλοφιλία δεν «θεραπεύεται» ένας σοβαρός ειδικός θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί έχεις μέσα σου αυτή την σύγκρουση, να την αναλύσεις, να την δουλέψεις και τελικά να αποδεχτείς τον εαυτό σου έτσι όπως είσαι. Αλλά είσαι μόνον 19 ετών, δεν έχεις (μάλλον) δικά σου εισοδήματα, ούτε μπορείς να πηγαίνεις στον ψυχολόγο στα κρυφά.

Από την άλλη δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τους γονείς σου για να σου προτείνω, ενδεχομένως, να το συζητήσεις μαζί τους. Άσε που φοβάμαι ότι είναι πολύ πιθανόν, αν οι γονείς είναι αρνητικοί προς την ομοφυλοφιλία, να πιαστούν από την δική σου αβεβαιότητα και να αρχίσουν να σε τρέχουν σε γιατρούς για να σε «θεραπεύσουν». (Παρεμπιπτόντως, η θεραπεία της ομοφυλοφιλίας θεωρείται απάτη στις ΗΠΑ και τιμωρείται από τον νόμο).

Μήπως η Καλύτερη Νεράιδα που ασχολείται περισσότερο με την ψυχολογία έχει καμία ιδέα;

Φιλικά,

 

signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Γιώργο μου,

Χμ… έχεις πρόβλημα. Σοβαρό. Είναι κρίμα να βασανίζεσαι τόσο πολύ για αυτό που είσαι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να είσαι γκέι. Απόλυτα φυσιολογικό! Πάντα υπήρχε ομοφυλοφιλία, σε όλες τις εποχές, σε όλους τους τόπους! Πάντα. Και πάντα θα υπάρχει. Νιώθεις τόσο απαίσια όχι επειδή είσαι γκέι, αλλά επειδή σου έχουν μάθει από τότε που γεννήθηκες ότι αυτό είναι κάτι πολύ κακό.

Δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το ότι είσαι γκέι. Αυτό που μπορείς ν’ αλλάξει είναι το πώς αισθάνεσαι εσύ γι’ αυτό. Κι αυτό θα το αλλάξεις εσύ! Πώς; Με βοήθεια. Βοήθεια κάποιου ειδικού για τώρα και φίλων και άλλων ανθρώπων που σε αγαπάνε αργότερα.

Μην πεις σε κανέναν ότι είσαι γκέι ακόμα. Είσαι τόσο ευάλωτος και αρνητικός για την ομοφυλοφιλία σου εσύ ο ίδιος, που θα τα κάνεις χειρότερα.

Επικοινώνησε με το 10% για να σου συστήσουμε ειδικούς που είναι εγγυημένα ανοιχτοί σε θέματα ομοφυλοφιλίας.

Έχεις μια υπέροχη ζωή μπροστά σου, αρκεί να αποδεχτείς την ομορφιά του σεξουαλικού σου προσανατολισμού!

Καλή δύναμη!

 

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος