Οι Δυο Νεράιδες

Εσύ πώς θα τελειώνεις;

top-or-bottom

Λοιποιν, εχω ενα θεματακι με τον συντροφο μου, βασικα ειμαστε και οι δυο καινουριοι στον χωρο του γκει.. θελουμε να κανουμε σεξ... αλλα με ρωταει, εσυ πως θα τελειωνεις???.. μιας και ειμαι ο btm τησ υποθεσης.

Δωστε μου μερικες λυσεις, πιστευω σε εσας νεραιδες μου!

Καντε τον κοσμο μου πιο «ομορφο».

Αα, επισης να σας πω... πωσ μ εχει δωσει τελεσιγραφο, πςσ αμα δεν τελειωσω εγω δν θα τελειωσει ουτε εκεινος..λαβετε και αυτο στα υποψην..

με τρελη αγωνια..

Άδης

 

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ πρωτάρη,

Κατά μια έννοια η απορία του φίλου σου είναι εύλογη. Αφού, σου λέει, δεν θα με γαμήσει, πώς θα τελειώσει; Έλα ντε! Το πώς θα χύσεις σε μια τέτοια κατάσταση εξαρτάται από το πως την έχετε δει γενικότερα.

Αν δηλαδή ο φίλος σου, ο top, ο γαμιάς και ο «άντρας ο πολλά βαρύς» (μη χε...) δεν κάνει πολλά πράγματα στο κρεβάτι και απλώς περιμένει να του τον σηκώσεις για να σε γαμήσει και να χύσει, προφανώς για να τελειώσεις θα πρέπει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου (με τις δύο έννοιες), δηλαδή, να τον παίξεις ενόσω το κάνετε. Διαλέγεις μια στάση που να σε βολεύει και βολεύεσαι. Αυτή είναι κατ’ εμέ η πιο βαρετή περίπτωση και τέτοιους γκόμενους τους στέλνω σούμπιτους, πακέτο στη μαμά τους ή γενικότερα από εκεί που ήρθαν.

Στην άλλη περίπτωση, αν ο φίλος σου τα έχει βρει με τον εαυτό του και δεν σέρνει εκατό κιλά κόμπλεξ για το ότι καυλώνει με άντρες, θα νοιάζεται από μόνος του για το πώς θα χύσει ο φίλος του. Μπορεί να τον γλύφει, να τον χαϊδεύει, να τον φιλάει, να του τον παίζει, να τον φτιάχνει και εν πάση περιπτώσει να του δείχνει ότι δεν τον βλέπει σαν μια τρύπα για να αδειάσει αυτός το σπέρμα του. Σε αυτή την περίπτωση το πώς θα χύσεις εξαρτάται από τη διάθεση, την εφευρετικότητα και την άνεση που έχετε ο ένας με τον άλλο.

Δες τι παίζει μεταξύ σας και αναλόγως πράξε.

Φιλικά και πρακτικά,
 

signature kali neraida

ΥΓ: Καλού κακού διάβασε και ένα παλιότερο άρθρο του 10% για το πρωκτικό σεξ για να έχεις το θεωρητικό υπόβαθρο!


 

kaliteri neraida 80x80

Άδη μου,

Οκέι, καινούργιοι είστε στο γκέι σεξ, δε λέω, αλλά μια τσόντα δεν έχετε δει; Πού ζείτε; Σε καμιά σπηλιά στους πρόποδες της Ίδης; Τι εννοεί ο ποιητής «εσύ πώς θα τελειώσεις;»

Σεξ δεν είναι μόνο «χώνω πούτσο σε τρύπα, κουνιέμαι ρυθμικά για μερικά λεπτά, χύνω, τελειώσαμε». Αυτό είναι πιο βαρετό κι από το να κοιτάς το νερό να βράζει.

Σεξ είναι πολλά πράγματα: φιλιά, πίπες, χάδια, αλληλομαλακία, τσιμπήματα, δαγκωνιές, χαστουκάκια, λόγια, αλλαξοκωλιές, γαμησάκια, αγκαλιές, να χύνεις πάνω στον άλλον, να τον παίζεις, να σ’ τον παίζει… Εκτός απ’ τα μπούτια σου, άνοιξε και λίγο το μυαλό σου!


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος