Οι Δυο Νεράιδες

Επιτέλους μπορούν να με αφήσουν ήσυχο;

girls-who-like-boys-who-like-boys

Τις τελευταίες 20 μέρες, δεν είμαι καλά..

Νιώθω ψυχολογικά άρρωστος..

Είμαι 20 χρονών, gay, χωρίς να γνωρίζουν οι δικοί μου τίποτε για αυτό, ούτε να έχω δώσει δικαιώματα πλην όμως αυτό... κανω παρέες μόνο με κορίτσια..(σε μικρή επαρχιακή πόλη)
Ποσό με θλίβει που δεν καταλαβαίνει κανένας ότι γουστάρω τις παρέες κοριτσιών. Από μικρό παιδί έτσι ημουν, επαιζα με λίγα αγορια, αλλα καθώς μεγαλώσαμε τα έβλεπα να αλλάζουν και να γίνονται πλέον αισχρά στα δικά μου μάτια.

Επιτέλους μπορεί να με αφήσουν ησυχο, να διαλέγω εγω τις παρέες μου, γιατί έτσι γουστάρω..?

Δε ξέρω.. βοήθεια..

Γιαννης

 

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Δεν μου εξηγείς τι είδους πρόβλημα αντιμετωπίζεις κάνοντας παρέα με κορίτσια. Σε σχολιάζουν κάποιοι; Σε πιέζουν οι γονείς σου; Δεν ξέρω τι να σου πω συγκεκριμένα. Μήπως να μου ξαναέγραφες πιο αναλυτικά;

 

signature kali neraida

 

 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκο μου,

Είναι δύσκολα τα πράγματα, σε καταλαβαίνω. Κυρίως επειδή ζεις σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, που είσαι πιο περιορισμένος και έχεις λιγότερες ευκαιρίες να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους.

Πίστεψε όμως σ’ εσένα και στην ομορφιά σου! Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που είσαι! Απόλυτα! Και όμορφο. Χέσε όσους δεν καταλαβαίνουν. Σιγά μη μας καταλαβαίνουν όλοι. Ούτε υποχρέωση έχουν ούτε και τους θέλουμε όλους στη ζωή μας. Σημαντικό είναι να φροντίσουμε να έχουμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους, με τους οποίους να είμαστε ο εαυτός μας και να αλληλοστηριζόμαστε.

Χτίσε τις φιλίες σου με τις κοπέλες και γράψε στ’ αρχίδια σου όποιον δεν καταλαβαίνει. Κι αν κανείς σου κάνει γκρίνιες που κάνεις παρέα με κορίτσια, εσύ απλώς χαμογέλα και μη λες τίποτα. Δε χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό!

Αν χρειαστείς κάτι άλλο, ξαναγράψε μας!

 


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 guests και κανένα μέλος