Οι Δυο Νεράιδες

Πνεύμα σεμνοτυφίας

delagrace Αγαπητές νεράιδες γεια και από μένα.

Το πρόβλημά μου δεν σχετίζεται άμεσα με την ομοφυλοφιλία αλλά έμμεσα. Νομίζω πως είμαι ξενέρωτος! Δεν μπορώ να κοινωνικοποιηθώ με ευκολία είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές σχέσεις. Από μικρός άρχισα να γίνομαι εσωστρεφής για να κρύψω την ταυτότητά μου, με αποτέλεσμα να μην ανοίγω με τίποτα τώρα που έχω αποδεχτεί ποιος είμαι. Όχι ότι διατυμπανίζω ότι είμαι γκέι, απλά δεν παριστάνω και τον μπρουτάλ στρέιτ. Έτσι φοβάμαι να ανοιχτώ εύκολα, να κάνω και καμιά βλακεία παραπάνω με άτομα που δεν γνωρίζω και τόσο καλά και γενικά με διακατέχει ένα πνεύμα σεμνοτυφίας.

Ίσως να φοβάμαι ότι «τσαλακώνοντας» την εικόνα μου θα φανώ γκέι... Δεν ξέρω. Για πείτε μου και εσείς πώς μπορώ να αποβάλλω αυτήν την ψευτοσοβαρότητα και να μπορώ πιο εύκολα να χειρίζομαι τις προσωπικές μου σχέσεις;

Γιάννης

 

kali neraida 80x80

Μόνο με την βοήθεια ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή. Σίγουρα όχι με τις δικές μου επιστημονικές υποσημειώσεις.

 

Φιλικά,

signature kali neraida

 

 

kaliteri neraida 80x80

Γιαννάκο μου,

Έχεις δομήσει μια προσωπικότητα τόσα χρόνια και θες να την αλλάξεις; Γίνεται. Πολύς κόσμος το έχει καταφέρει. Αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Επαγγελματική.

Αν το αποφασίσεις, στείλε μέιλ στο 10% για να σου πούμε σε ποιους εγγυημένα, gay-friendly, μη ομοφοβικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας μπορείς να απευθυνθείς.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 guests και κανένα μέλος