Οι Δυο Νεράιδες

Κόλαση και παράδεισος

guy-hanging-underwear Γεια σας γλυκές, μαγικές, μοναδικές και όμορφες Νεράιδες τι κάνετε;

Είμαι 17 χρόνων (Β' λυκείου) και αν και είμαστε σε περίοδο εξετάσεων και θα έπρεπε να «διαβάζω» (ποιος της εφηύρε απορώ αφού για όσους διάβαζαν όλη τη χρονιά, αυτή η περίοδος είναι γέλιο και χαρά) σας στέλνω αυτό το μύνημα γιατι εχω απογοητευτεί απο τον κύκλο που με περιβάλλει. Δε γνωρίζω αν είμαι γκέι, μπαϊ, στρέιτ ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε γιατι είναι πολύ νωρίς. Φυσικά είχα σχέσεις με κορίτσια αλλά στην Α' λυκείου άρχισε να μου αρέσει ένας συμμαθητής μου. Δε μπορούσα τον εαυτό μου να κανει σεξ μαζί του άλλη είχα την ακόρεστη επιθυμία να τον φιλήσω και όταν με άγγιζε με αναστάτωνε.

Με αυτό το παιδί λοιπόν, Βασίλη τον λένε, ήμασταν στην ίδια παρέα και ήρθαμε και πιο κοντά. Πλέον βγαίναμε οι δυο μας και μπορώ να πω πως περνούσαμε ωραία. Δε μπορώ να ξέρω αν του αρέσουν οι άνδρες αλλα κάθε φορά που περνούσε καποιος όμορφος τον κοιτούσε επίμονα. Κοπέλα δεν είχε πότε του και όλες του ξινίζουν και του βρωμάνε. Θέλει να βρει κάποια που να μοιάζει με πρωταγωνίστρια απο το brazzers (καλή επιτυχία στην αναζήτηση του) και το όνειρο του όπως υποστηρίζει είναι να κανει τρίο και να δουλέψει στην παραπάνω σελίδα ως πρωταγωνιστής (ο χριστός κ η παναγία). Πιασε το αβγό και καν του αποτρίχωση δηλαδή!

Τέλος πάντων δε θα πονοκεφαλιαζομαι με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του καθένα. Εδώ και αρκετό καιρό όμως όλη η παρέα (μαζί και ο Βασίλης) σχολιάζουν το ντύσιμο μου και γενικά οτιδήποτε κανω. Δεν εχω αλλάξει τρόπο ντυσίματος ή συμπεριφοράς απο τότε που τους γνώρισα αλλα αυτοί πετάνε συνέχεια κακίες με σκοπό να με πληγώσουν(;). Φυσικά κι εγώ ανταποδίδω, όλοι έχουμε μικρές ατέλειες στο σώμα, τη συμπεριφορά, τη ζωη, που όταν πέσουν στην αντίληψη μου και τα άτομα αυτα με ενοχλήσουν, σφυροκοπούνται απο μαγικές λέξεις που χτυπάνε ακριβώς το ευαίσθητο σημείο.

Μια φιλη μου λέει πως επειδη εμφανίζομαι συνέχεια με καινούρια ρούχα, γνωρίζω περισσότερα άτομα όπου πάμε και επειδη τραβάω την προσοχή των κοριτσιών, αυτοί ζηλεύουν. Εγώ όμως πότε δεν πενευτηκα ούτε για τα ρούχα μου, ούτε για τις δημόσιες σχέσεις μου, ούτε για τους βαθμούς, ούτε για τις σχέσεις μου. Αντίθετα με κάθε επίτευγμα τους μεγαλοπιάνονταν και μόνο το πέρασμα του χρόνου τους προσγειώνε...

Σε κάποια φάση είχα δηλώσει πως μου αρέσει μια κοπέλα και κατευθείαν ένας «φίλος» άρχισε να την φλερτάρει επίτηδες(;). Δε σχολίασα τίποτα πανω σ αυτό αν και με πείραξε. Ήρθε η τετραήμερη και με έβαλαν μαζί με τον Βασίλη. Πέρασα χάλια, δεν κοιμήθηκα ούτε μια ώρα όταν γυρνούσαμε στα δωμάτια μας τα ξημερώματα. Ήμουν δίπλα του σε διπλό κρεβάτι (το σούπερ ξενοδοχείο είχε ξεμείνει απο μονά κρεβάτια και μερικοί αναγκάστηκαν να κοιμηθούν σε διπλά) οπότε υπέφερα. Ξέρετε τι είναι να κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με το άτομο που είσαι ερωτευμένος και να μην μπορεις να κάνεις τίποτα; Κάθε του ανάσα ήταν κι ένας δικός μου θάνατος. Καθόμουν και τον κοιτούσα στο σκοτάδι υπό το φως μιας λιλιπουτιας πράσινης λαμπας. Κόλαση και ταυτόχρονα παράδεισος. Τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά...

Μετά απο ένα μήνα άρχισε όλη η παρέα να με γράφει. Έβγαιναν έξω χωρίς να με φωνάξουν, το μάθαινα απο τους 1000+1 κατασκόπους που εχω εδώ... Τα νήματα τα κινούσε ο Αλέξανδρος ο οποίος έκανε σεξ (στο σπίτι με το κόκκινο φωτάκι) και όλοι έγιναν σκυλάκια του... Εκτός απο εμένα. Έλεγε ότι βλακεία του κατέβαινε στο κεφάλι, ότι λάθος και όλοι συμφωνούσαν... Εκτός απο εμένα. Γι αυτό φρόντισε να με εκτοπίσει. Φαντάστηκαν πως θα κάτσω σπίτι να κλάψω τη μοίρα μου μα έπεσαν έξω γιατι βρήκα απευθείας αντικαταστάτες. Δε σημαίνει όμως πως δεν πληγώθηκα. Δε με πείραξαν οι άλλοι όσο ο Βασίλης και ο Αλέξανδρος. Με τον πρώτο ήμουν ερωτευμένος, γι αυτό άνοιξε μεγάλη πληγή. Με τον δεύτερο είχαμε μια κάπως καλύτερη επικοινωνία και μου το έπαιζε συνέχεια έμπιστος και κολλητός.

Νιώθω προδομένος. Ο έρωτας απο το μίσος όμως χωρίζονται απο μια λεπτη γραμμή και γι αυτό πιστεύω πως τον Βασίλη τον μίσησα. Δε σημαίνει όμως πως δε μπορώ να τον συγχωρεσω, αν και θα δείξω χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για τον Αλέξανδρο δε μπορώ να κανω το ίδιο επειδη πριν λίγες μέρες είπε κάτι, διαφώνησα και είπε «Τι να μας πεις κι εσυ που δε γνώρισες τη μάνα σου;». Ισχύει, δεν τη γνώρισα, ήμουν μικρός όταν πέθανε αλλα είμαι σίγουρος πως θα ήταν περήφανη για μένα. Όταν μου το είπε όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν πανω μου. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να τον ξεριζώσω απο το πρόσωπο της Γης, να τον κατακαψω, η τουλάχιστον να τον κανω να σταματήσει να αναπνέει. Δεν το έκανα όμως γιατι θα έβαζα τέλος στο μαρτύριο της ζωής του.

Αντίθετα σηκώθηκα περήφανα απο την καρέκλα μου και πάτησα πανω στις ατέλειες που είπα πιο πανω. Τον έκανα ερείπιο... Η κόντρα όμως συνεχίζεται και είμαι ένας ενάντια σε μια ομάδα, που μέσα σε αυτην βρίσκεται και το αγόρι που μου αρέσει (πόσο χαμηλά θα πέσω πια;). Τι προτείνετε να κανω;Τωρα ας πάμε σε κάποια αλλα θέματα που με απασχολούν (δε γλιτώνετε τόσο εύκολα απο εμένα)

Υποερωτημα #1 Πολλές φορές βλέπω κάποιους να κοροϊδεύουν τα αγόρια που είτε φαίνεται πως είναι γκέι ή το είχαν τα κότσια και το είπαν (πολύ όμορφα αγόρια). Εγώ πρέπει να παίρνω θέση σε αυτό;

Υποερωτημα #2 Μέσα σε μια συζήτηση ενα αγόρι είχε πει πως είναι πολύ σιχαμενο και αηδιαστικό θέαμα να φιλιούνται 2 άνδρες και όταν τον ρώτησα γιατι βλέπει πορνό με λεσβίες είπε πως αυτές ανάβουν τους άνδρες. -.-» έπρεπε να τον πυροβολήσω εκείνη τη στιγμή ε;

Υποερωτημα #3 Πάλι μέσα απο μια συζήτηση στην τάξη βγήκε πως όλα τα αγόρια στην τάξη ξυρίζονται στο επίμαχο, τουλάχιστον, ενώ κάποια αλλα ξυρίζουν όλο το σώμα. Συμφωνείτε με αυτό; είπαν πως αφού οι γυναίκες προσέχουν τον εαυτό τους πρεπει να κάνουν το ίδιο και οι άνδρες. Όταν απάντησα πως οι γυναίκες χαρακτηρίζονται ως «ωραίο φύλο» και γι αυτό πρεπει να προσέχουν τον εαυτό τους και πως οι άνδρες ως «δυνατό φύλο» πρεπει να υπερτερούν σε αλλα θέματα και πως η φύση έβαλε εκεί τις τρίχες για κάποιο λόγο, μου ανταπάντησαν πως αφού τις έβαλε εκεί η φύση τις τρίχες ούτε οι γυναίκες πρεπει να ξυρίζονται. Η τρίχα είναι εστία βρωμιάς τόνισαν και πως εμποδίζει την κοπέλα σου να σου πάρει πίπα -.-» λες και τους έχουν πάρει πολλές πιπες και έχουν κανει πολλές φορές σεξ και ξέρουν... Εγώ πιστεύω το αν θα ξυρισεις το σώμα σου, εξαρτάται καθαρά απο το τι αρέσει στον σύντροφο σου, και πάλι με επιφυλακτικότητα γιατι πρεπει να σε δέχονται όπως είσαι... Τι γνώμη έχετε εσείς;

Συγχαρητήρια! Μόλις τελειώσατε τον πρώτο τόμο! Ίσως χρειαστεί και δεύτερος. Βλέπετε τα γεγονότα τρέχουν και δεν τα προλαβαινουμε. Εως τοτε, see ya.

Αρης


ΥΓ: Σόρρυ για τα ορθογραφικά αλλα δικαιολογούμαι, είμαι θετική κατεύθυνση xD

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Αρχίζω από το πιο καυτό θέμα, τον φαντασιακό σου γκόμενο. Ο τύπος μπορεί να είναι τα πάντα: στρέιτ που δεν γουστάρει άντρες, γκέι που γουστάρει αλλά κρύβεται, γκέι που δεν ξέρει τι του γίνεται. Όλα αυτά συνδιάζονται άνετα με το να είναι ταυτοχρόνως και πολύ μαλάκας. Τώρα στο πονεμένο σου ερώτημα «γιατί να μου τύχει εμένα αυτός;», σε διαβεβαιώνω ότι σε όλους τους γκέι (άντε καλά, στο 99,999% για να μην είμαι απόλυτη) έχει τύχει στην ζωή τους τουλάχιστον ένας μαλάκας που τους βασανίζει.

Κάτι άλλο όμως που βασανίζει τους γκέι είναι η φαντασία τους (και τους στρέιτ τους βασανίζει, αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα μας τώρα). Ερωτευόμαστε τον λάθος άνθρωπο, φτιάχνουμε φανταστικές ιστορίες, παίρνουμε τα όνειρά μας για πραγματικότητα και κολλάμε και σερνόμαστε πίσω από καταστάσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Ταυτοχρόνως παθαίνουμε και τύφλωση, έτσι ώστε πράγματα που οι άλλοι βλέπουν από 1000 μίλια εμείς ούτε που τα παίρνουμε χαμπάρι (στην πραγματικότητα τα παίρνουμε, αλλά τα ωραιοποιούμε, τα δικαιολογούμε, τα μπαλώνουμε για να συνεχίσουμε ακάθεκτοι την ανηφόρα της μαλακοκαυλίασης που μας έχει χτυπήσει κατακούτελα).

Σχετικά με τον αναποτελεσματικό σου έρωτα με τον Βασίλη (αχ, τι μου θυμίζεις τώρα...), με τον Βασίλη για να συγκεντρωθούμε, η λογική λέει να τον στείλεις στον διάολο.

Εκεί πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να στείλεις και την υπόλοιπη παρεούλα που το μόνο που κάνει (όπως λες) είναι να αλληλλομαχαιρώνεται και να αλληλλοθάβεται. Το έχεις ανάγκη αυτό το χάλι; Δεν νομίζω.

Στα υποερωτήματά σου:

1) αν είσαι διατεθειμένος να τους την πεις, πολύ απλά μπορείς να τους ρωτήσεις γιατί ακριβώς τους καίει τι κάνει ο άλλος με τον κώλο του. (από την άλλη, τι γυρεύεις εσύ σε μια τέτοια παρέα που κοροϊδεύει τους γκέι;)

2) Ο φίλος σου είναι ανεγκέφαλος ηλίθιος. Κατά τη γνώμη του, αν οι στρέιτ πορνό ταινίες φτιάχνονταν για στρέιτ γυναίκες, θα έπρεπε να δείχνουν γκέι να γαμιούνται;; Δεν θα έπρεπε να τον πυροβολήσεις, αλλά να αναρωτηθείς τι θέλεις εσύ να κάνεις παρέα μαζί του.

3) Χέστηκα τι αρέσει στον σύντροφό μου. ΕΜΕΝΑ τι μου αρέσει έχει σημασία. Σιγά μη μαδιέμαι εγώ για να ευχαριστήσω τον πασά-αφέντη μου. Αν μου αρέσουν οι τρίχες, μένω με τις τρίχες μου. Προσωπικά μου αρέσουν υπερβολικά τρελά, τρίχες twelve points, τρίχες douze points, και όταν βλέπω άντρα με αποτρίχωση ξερνάω! Ούτε να μου το δει. Όσο για τις βλακείες ότι οι τρίχες είναι εστία βρωμιάς, ναι είναι άμα πλένεσαι μια φορά την εβδομάδα. Για την πίπα πάντως συμφωνώ απολύτως: όταν την έχεις τόσο μικρή που χάνεται μέσα στις τρίχες, καλό είναι να τις ξυρίζεις.

Ελπίζω να σε κάλυψα,

Φιλικά,

signature kali neraida

 

 

kaliteri neraida 80x80

Άρη μου,

Κανονικός τόμος, αλλά είσαι μικρούλης και σε συγχωρώ. Αυτό το δράμα που ζεις στο σχολείο σε λίγο καιρό θα σου μοιάζει σαν παλιό επεισόδιο δευτεράντζας τηλεοπτικής σειράς με μέτριους ηθοποιούς. Τώρα στο έργο της ζωής σου παίζουν αναγκαστικά οι ίδιοι και οι ίδιοι ηθοποιοί – οι συμμαθητές σου. Δεν έχεις πολλές επιλογές να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, που να σου ταιριάζει καλύτερα – όχι ακόμη. Οπότε τους έχεις φορτωθεί. Αυτό δεν σημαίνει πως όλη σου η ζωή θα είναι έτσι!

Μια χαρά σε κόβω στο να προστατεύεις τον εαυτό σου. Κόψε τις πολλές παρτίδες με βλαμμένους που σε προγκάνε, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνεις εντελώς χωρίς παρέα, τότε δες πώς μπορείς να τους χειριστείς.

Όσο για τον Βασίλη, φαίνεται μπερδεμένος. Αφού δεν το κάνατε όταν ήσασταν στο ίδιο κρεβάτι, δύσκολο μου φαίνεται πια. Εξάλλου και να το κάνετε και μετά να το μετανιώσει και να πάθει λα λα που έκανε σεξ με άντρα, ίσως δεν είναι ό,τι καλύτερο και για σένα. Σε λίγο καιρό θα γνωρίσεις πολλά άλλα αγόρια, που θα ξέρουν καλύτερα τι θέλουν.

Στα υποερωτήματά σου τώρα:

Υποερωτημα #1: Χρειάζεται να έχεις την ίδια στάση κάθε φορά; Κρίνε ανάλογα τη φορά. Κάποιες φορές μπορεί να παίρνεις θέση και να λες σε όσους κοροϊδεύουν ότι μαλακίζονται, ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος γι’ αυτούς κι αυτούς τους λόγους, ή απλώς να το βουλώσουν. Άλλες φορές μπορεί να σιωπάς. Όμως η πολλή σιωπή μπροστά στον ρατσισμό σε κάνει κι εσένα ρατσιστή – αυτό μην το ξεχνάς.

Υποερωτημα #2: Όχι, δεν χρειάζεται να πυροβολήσεις κανέναν στην κυριολεξία. Μπορείς όμως να τον κράξεις που έχει σκατά στο κεφάλι του. Ή να τον βάλεις στη θέση του με επιχειρήματα. Ανάλογα κάθε φορά με το αν αυτός που έχεις απέναντί σου είναι συνεννοήσιμος και ανοιχτός σε διάλογο ή χαϊβάνι που ό,τι και να του πεις, θα μείνει κολλημένος. Κρίνε ανάλογα τη φορά.

Υποερωτημα #3: Το ξύρισμα των τριχών δεν έχει καμία μα καμία σχέση με υγιεινή ή καθαριότητα – το αντίθετο! Έχουμε τρίχες εκεί για καλό λόγο. Μην ακούς μαλακίες λοιπόν.

Από την άλλη, το τι κάνει με τις τρίχες του ο άνθρωπος πάντα οριζόταν από την εκάστοτε κοινωνία: αν θα τις ξυρίσει, πού, πότε, πώς θα τις χτενίσει κτλ κτλ. Η μόδα τα τελευταία χρόνια είναι μούσια και αξυρισιές στη μούρη, αποψίλωση στα αχαμνά και στο σώμα. Αλλά είναι μόδα, όχι υγεία. Και τη μόδα αν θες την ακολουθείς, αν όχι, όχι. Τόσο απλά. Σε κάποιους αρέσουν οι τρίχες, σε άλλους όχι.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος