Οι Δυο Νεράιδες

Σώστε με τον άπαρτο

man-ls-tutu

Αγαπητές μου θεάρες,

Είμαι ο Αλέξανδρος,18 χρονών. Αργά και σταθερά, στην ηλικία των 16 αποδέχτηκα ότι μου αρέσουν οι άντρες. Αθώο και απονήρευτο παιδί τότε, αρχίζω να μιλάω μέσω ενός chat με ένα παιδί. Και κάπως έτσι έκανα την πρώτη μου σχέση. Μόνο που μας χώριζαν 300 χιλιόμετρα. Με τα πολλά βρεθήκαμε μια φορά και κάναμε λίγα και καλά χωρίς να ολοκληρώσουμε. Φυσικά μετά χωρίσαμε.

Ύστερα ένα βράδυ που ήμουν μεθυσμένος βρήκα έναν με τον οποίο κάναμε προκαταρκτικά. Ούτε που τον ξαναείδα. Και τότε αποφάσισα ότι τέρμα με τις φάσεις. Ψάχνω κάτι σοβαρό, να ολοκληρώσω κιόλας ο άνθρωπος.

Μετά από έναν χρόνο αδράνειας (και μπόλικης μαλακίας) γνωρίστηκα με ένα παιδί. Τι να κάνω; Απελπισμένος για σχέση όπως ήμουν, αποφάσισα να κάνω σχέση μαζί του, και σύντομα να ξεπαρθενιαστώ. Με το που κατάλαβα όμως ότι είμαι μαζί του επειδή θέλω κάποιον και όχι αυτόν, τον χώρισα και δεν κάναμε κάτι.

Και συνέχισα το ψάξιμοοοο. Και από σεξ άλλο τίποτα. Τι στο διάολο; Όλοι γουστάρουν πήδουλο (ευτυχώς δεν είμαι και κάνα μπάζο). Και βρίσκομαι στο δίλημμα λοιπόν: Να πάω να πηδηχτώ με κάποιον τυχαίο ψωλαραίο, και μετά άντε γεια, η να περιμένω τον κατάλληλο που θα τον θέλω σαν τρελός, (με τον κίνδυνο όμως να δω χαρά στα σκέλια μου σε καμιά δεκαετία); Προτεραιότητα μου είναι να μην μετανιώσω για την πρώτη μου φορά, όπως μετάνιωσα για τις φάσεις που έκανα με τους άλλους.

Σας ευχαριστώ πολύ γλυκούλες μου, σώστε με τον άπαρτο.

Αλέξανδρος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ απονήρευτε,

Η γνώμη μου είναι να καθίσεις ακόμη καμιά δεκαριά, τι λέω, εικοσαριά χρόνια να γνέθεις το μετάξι ή ό,τι άλλο σε φτιάχνει τέλος πάντων, μέχρι μια μέρα των ημερών να εμφανιστεί σαν οπτασία ο πρίγκιπας με την άσπρη Φεράρι (τα άλογα στοιχίζουν στις μέρες μας) ο οποίος, με τον πούτσο σηκωμένο από χιλιόμετρα, θα σου ζητήσει γονατιστός και με δάκρυα στα μάτια να του επιτρέψεις να σου δώσει τη χαρά μέσα στα σκέλια σου.

Στο μεταξύ, με την άδειά μου, μπορείς να κάνεις απανωτές και κατ’ εξακολούθηση διάφορες σχέσεις με όσους θέλεις από το Ίντερνετ. Είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά. Προτίμησε πάντως να μένουν μακριά σου και αν γίνεται να μη συναντιέστε και πολύ.

Φιλικά,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αλεξανδρούκο μου,

Η πρώτη φορά είναι απολύτως υποχρεωτικό διά του Νόμου 373/66 να είναι α) μαγική, β) εκστατική, γ) μοναδική, δ) αγαπησιάρικη, ε), καυτή, στ) υπερτέλεια. Τυχόν παραβίαση του νόμου επιφέρει έννομες συνέπειες όπως α) απογοήτευση, β) δάκρυα, γ) ηλίθιες τύψεις, δ) πιο ηλίθιους όρκους τύπου «δενθατοξανακάνω», ε) υπερβολικά πολύ κοσκίνισμα μετέπειτα ερωτικών συντρόφων.

Ένα πήδημα θα κάνεις. Δεν θα τον παντρευτείς τον άνθρωπο. Στη ζωή σου θα κάνεις (εύχομαι) πολύ σεξ. Ένα μεγάλο μέρος του θα είναι άνοστο, βαρετό και όχι ιδιαίτερα καλό. Ένα άλλο μέρος του θα είναι αρκετά ικανοποιητικό και σίγουρα καλύτερο από το να τραβάς μαλακία. Κι ένα μικρό αλλά πραγματικά σημαντικό μέρος του σεξ που θα κάνεις θα είναι υπερτέλειο!

Φρόντισε να μην αναλωθείς στο μπόλικο κακό σεξ, αλλά ούτε και να σε φυλάς σαν μεσαιωνική παρθένα περιμένοντας τον υπερτέλειο γκόμενο για το υπερτέλειο σεξ, γιατί η αλήθεια είναι μία: ΠΟΤΕ (μα ΠΟΤΕ) δεν ξέρεις πώς θα σας βγει το σεξ.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 391 guests και κανένα μέλος