Οι Δυο Νεράιδες

Ο καλύτερος μου φίλος είναι gay

retro-wrestle

Γεια σας

Με λένε Χρήστο είμαι 17 χρονών όπως και ο καλύτερος μου φίλος. Κάνουμε παρέα από μώρα.Τον έχω σαν αδελφό. Λοιπόν πριν από μερικές μέρες μου εξομολογήθηκε ότι είναι gay. Ποτέ δεν μου είχε δείξει κάποιο σημάδι να πει ότι θεωρεί κάποιον ωραίο ή έστω κάτι τέτοιο αντίθετα μου μιλούσε πάντα για κοπέλες και τώρα στα ξαφνικά μου λέει ότι είναι gay. Τώρα πια δεν ξέρω πως να του φερθώ αφού ενώ με γνωρίζει τόσα χρόνια μου είπε τόσο μεγάλο ψέμα. Τον θεωρούσα αδελφό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο ψέμα. Τι μπορώ να κάνω τώρα;

Χρήστος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ Χρήστο,

Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Χρήστος σου λέει ψέματα ότι είναι γκέι, ενώ στην πραγματικότητα εσύ ξέρεις ότι δεν είναι, τότε είναι ψεύτης και σταμάτα να κάνεις παρέα μαζί του. Άσε που άμα είναι γκέι μπορεί να σου πιάσει και τον πούτσο. Αυτό πού το πας;

Σε χαιρετώ,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Χρήστο μου,

Ο φίλος σου είναι 17 χρονών. Εντάξει; Σ’ αυτή την ηλικία είναι που οι περισσότεροι καταφέρνουν να επεξεργαστούν το σεξουαλικό τους συμπούρμπουλο μέσα τους και να παραδεχτούν τι τους αρέσει πραγματικά. Πιο πριν υπάρχουν αμφιβολίες, όχι ως προς τι μας αρέσει (αυτό συνήθως το ξέρουμε από πολύ μικρά) αλλά ως προς το αν αντέχουμε να το παραδεχτούμε.

Οπότε ο φίλος σου δεν σου είπε ψέματα. Με τον εαυτό του πάλευε να συμφιλιωθεί και τώρα που το κατάφερε και βρήκε το κουράγιο να παραδεχτεί ότι είναι γκέι, το εμπιστεύτηκε και σ’ εσένα, τον καλύτερο φίλο του. Ο οποίος αντί να του συμπαρασταθεί, κάθεται και μυξοκλαίει ότι ήταν στην απέξω τόσα χρόνια. Για σοβαρέψου! Ότι του αρέσουν οι άντρες σου έκρυβε τόσο καιρό (αρκετά φυσιολογικό, αν λάβουμε υπόψη πόσος κοινωνικός ρατσισμός υπάρχει), όχι ότι σου έλεγε ψέματα ότι του άρεσαν οι μπάμιες.

Τι να κάνεις; Να κουβεντιάσεις μαζί του, να τον ρωτήσεις πώς νιώθει, αν το ήξερε από πάντα, γιατί «άργησε» τόσο να το παραδεχτεί, τι ανησυχίες έχει… Και να τον διαβεβαιώσεις ότι παραμένεις φίλος του.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 231 guests και κανένα μέλος