Οι Δυο Νεράιδες

Ιντερνετικές γνωριμίες

man-with-computer

Καλησπερα σοφες τρελονεραιδες.

Ειμαι απο επαρχια και ψαχνω μεσω ιντερνετ για γνωριμιες. Εδω λοιπον αρχιζει το προβλημα μου. Εχω βρει λοιπον καποιους και τα τηλεφωνα τους ομως:

1ον μολις το σηκωσουν με πιανει ενας φοβος και μια ταραχη (λες και θα μου κανουν τιποτα απο το τηλεφωνο, μακαρι δηλαδη αλλα που τετοια τυχη) και η φωνη μου κοβεται (περα απο τα ποδια μου) και δεν μπορω να μιλησω

2ον:φοβαμαι για τη πιθανη συναντηση που μπορει να προκυψει μη φαω καμια πουτσα (οχι με το τροπο που σας παει το μυαλο) και ο γκαυλιαρης αποδειχθει διεστραμενη ανωμαλαρα η ξαδερφος του κουασιμοδου.

Σορρυ που σας επρηξα λιγο τα αρχιδια αλλα ειμαι ψιλοπρωταρης, (17 χρονων μπουμπουκι) και θελω να μου πειτε τι να κανω και γενικοτερα τι νομιζετε για κινδυνους απο τετοιες γνωριμιες και αν ο φοβος μου ειναι δικαιολογημενος η υπερβολικος

Φιλια,

Γιωργος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Δεν ξέρω γιατί σου κόβεται η φωνή και η ανάσα. Μάλλον από την ταραχή και την καύλα μαζί σε ένα. Με την τρίτη, τέταρτη φορά θα στρώσεις, πού θα πάει;

Για τον δεύτερο φόβο σου, ε, έτσι είναι τα τυφλά ραντεβού. Μπορεί να βγουν τελείως μάπα. Αλλά γιατί φοβάσαι; Άμα δεν σου αρέσει, σηκώνεσαι και φεύγεις. Του λες την γνωστή και πολύ πετυχημένη ατάκα «είσαι ωραίο παιδί, αλλά δεν είσαι αυτό που ψάχνω» και άσ' τον να ψάχνεται τι ψάχνεις. Έτσι και ξεφεύγεις, και δεν τον έχεις προσβάλει.

Άντε, άσε τις πολλές σκέψεις και συγκεντρώσου στον στόχο σου!

Φιλικά,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Φυσιολογικό είναι να κομπλάρεις λίγο στην αρχή – από κάπου ξεκινάμε όλοι. Δεν μας λες πού ζεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για γνωριμία εκτός απ’ τα τσατ. Μπορείς να πας και σε κάποιο μπαρ ή να γνωρίσεις κόσμο από την γκέι κοινότητα, π.χ. στην Colour Youth, που έχει γκέι αγόρια και κορίτσια στην ηλικία σου.

Όταν κλείνεις ραντεβού απ’ το ίντερνετ, βρεθείτε πρώτα έξω για ένα καφέ, να πείτε δυο κουβέντες, για να έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις λιγάκι και να τον δεις τον άλλον πριν πέσεις στο ψητό. Να θυμάσαι ότι δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο. Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τίποτα απολύτως που δεν θέλεις. Η μόνη σου υποχρέωση είναι να είσαι ευγενικός.

Ο φόβος σου είναι λίγο υπερβολικός είτε επειδή είσαι γενικότερα drama queen είτε επειδή ψιλοντρέπεσαι ακόμη για την ομοφυλοφιλία σου και το βγάζεις στο σεξ. Θα επιζήσεις και από τα δύο.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 307 guests και κανένα μέλος