Οι Δυο Νεράιδες

Γερό να'ναι...

gay-dads

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα,

Με λένε Δημήτρη και τον ξεσκονίζω τον κουραμπιε...

Μεγαλώνοντας θέλω να κάνω παιδια!!!!

Σκέφτομαι τα κλασσικά....γάμο αλληλοκάλυψης με λεσβία κλπ...

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Mήτσος

 

kali neraida 80x80

Τι να σου πω; Αυτές είναι δύσκολες αποφάσεις, πολύ πιο δύσκολες στην πράξη παρά στα λόγια. Εγώ δεν θα το έκανα γιατί μου φαίνεται ότι είναι το προστάδιο της Κόλασης. Αλλά ποια είμαι εγώ για να κρίνω; Αποφάσισε ό,τι σε φωτίσει η Θεά και ανάλογα ειδοποίησέ με να ραφτώ για κουμπάρα ή νονά.

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μήτσο μου,

Η γνώμη μου είναι να χτυπήσεις πολλές φορές το κεφάλι σου σε συμπαγή τοίχο (μην κλέψεις με γυψοσανίδες) και μετά να ξαπλώσεις για τρεις ώρες. Αν ακόμα θέλεις γάμο αλληλοκάλυψης, δοκίμασε το πάτωμα, κατά προτίμηση μωσαϊκό, απ’ αυτά που έτσι και σου πέσει βίδα αυτοκτονείς.

Να κάνεις παιδιά – είναι χαρά θεού (και δυστυχία ανθρώπου)! Γιατί όμως παιδιά = ψεύτικος γάμος; Γιατί όχι παιδιά με τον σύντροφό σου;

Κοίτα πρώτα τα δικά σου κίνητρα που θες παιδιά (επειδή κάνουν όλοι, επειδή θα δείξεις στους γονείς σου τι καλός γονιός που θα είσαι εσύ, επειδή θα έχεις κάποιον που θα σε αγαπάει θέλει δεν θέλει, επειδή θα έχεις κάποιον να σε γηροκομήσει, επειδή, επειδή, επειδή) κι ύστερα αποφάσισε αν θα τα κάνεις μόνος σου ή αν με σύντροφο. Αλλά ψεύτικος γάμος; Τσου! Μην το κάνεις αυτό ούτε στα παιδάκια, ούτε σ’ εσένα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, μια οργάνωση για γκέι γονείς. Δες τους και στο φουμπού.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 guests και κανένα μέλος