Οι Δυο Νεράιδες

Σεξουαλικές φαντασιώσεις

you-too-can-be-a-lesbian

Αγαπητές νεράιδες έχω ένα πρόβλημα..

είμαι 17 χρονών και νομίζω ότι έχω μια κρυφή έλξη προς κορίτσια..

Γενικά έχω κάνει σχέσεις μόνο με αγόρια και μου αρέσει το ανδρικό φύλο.

Αλλά, έχω ένα κόλλημα με τις λεσβιακές τσόντες και έχει τύχει να σκεφτώ ότι κάνω σεξ με την κολλητή μου

Δεν μου αρέσει καμιά κοπέλα άπλα έχω πάρα πολλές σεξουαλικές φαντασιώσεις με κοπέλες..

Σημαίνει κάτι αυτό;

Αχ βοηθήστε με γιατί έχω μπερδευτεί για τα καλά:


Κατερίνα

 

kali neraida 80x80

Λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι είσαι καταπιεσμένη στρέιτ που η κοινωνία σε αναγκάζει να έχεις σχέσεις με άντρες, ενώ εσύ στην πραγματικότητα προτιμάς τις γυναίκες.

Καλά, πλάκα κάνω, μην το παίρνεις στα σοβαρά. Δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι για να βάλεις την ταμπελίτσα "είμαι στρέιτ" ή "είμαι γκέι". Άφησε τα πράγματα να πάρουν μόνα τους τον δρόμο τους. Αν σου αρέσουν οι άντρες, κάνε το με άντρες. Αν οι γυναίκες, κάνε το με γυναίκες. Ή και με τους δύο, πού το πρόβλημα; Κούλαρε!! Τα πράγματα είναι απλά.

Φιλικά και απλά,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κατερινάκι μου,

Οι φαντασιώσεις είναι ακριβώς αυτό – φαντασία. Δε θέλουμε να τις κάνουμε όλες πραγματικότητα. Ούτε σώνει και καλά έχουν σκοτεινά, κρυφά μηνύματα για την προσωπικότητά μας (αν και διάφοροι ψυχαναλυτές θα διαφωνήσουν κάθετα και οριζόντια και πλαγιομετωπικά).

Έχεις λοιπόν λεσβιακές φαντασιώσεις και σου αρέσουν οι λεσβιακές τσόντες. Ωραία. Πού είναι το πρόβλημα; Γιατί να είναι αυτό πρόβλημα; (εκτός αν δεν βρίσκεις λεσβιακές τσόντες).

Δεν σημαίνει σώνει και καλά κάτι. ΜΠΟΡΕΙ όμως να σημαίνει ότι σου αρέσουν ερωτικά και οι γυναίκες. Αλλά είσαι μόλις 16, που σημαίνει ότι δεν έχεις 58 χρόνια πείρας στα ερωτικά και ακόμα ψάχνεις τι σου αρέσει. Θες να δώσεις στον εαυτό σου λίγο χρόνο να το ψάξεις; Πρέπει να το δηλώσεις συμμετοχή στα κατάστιχα των γκέι ή στρέιτ τώρα αμέσως;

Εξάλλου, μπορεί να σου αρέσουν και τα δύο φύλα. Ό,τι και να σου αρέσει, είναι απόλυτα φυσιολογικό!


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 151 guests και κανένα μέλος