Οι Δυο Νεράιδες

Δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερός μου

 

olderΒοήθεια!!!!!κοντεύω να τρελαθώ!
Με λένε Κώστα και το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος/πεθαίνω για έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερό μου!

Όλες μου οι εμπειρίες πριν τον γνωρίσω ήταν με γυναίκες. Ήθελα όμως να δοκιμάσω με άντρα. Έτσι αποφάσισα να μπω σε ένα γκέι σίτε. Έχω όμως δύσκολο γούστο και δεν μου άρεσε κάποιος από όσους είχα δει μέχρι τότε και απογοητεύτηκα. Σκεφτόμουν να το σβήσω μέχρι που γνωρίζω κάποιον ο οποίος ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα.

Μου έστειλε αυτός μήνυμα πρώτος. Ζητούσε από την αρχή σχέση μόνο. Μέναμε και κοντά. Τι άλλο ήθελα. Ήμουνα πανευτυχής. Γνωριζόμαστε και την πρώτη μέρα με έπνιξε στα ωραία λόγια ότι είμαι ακριβώς αυτό που έψαχνε έδειχνε πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Με γνώρισε στο περιβάλλον του ως φίλο όχι ως σχέση διότι και οι δυο κρυβόμαστε.

Πήγαινα τα βράδια σπίτι του και κοιμόμασταν μαζί. Μου έλεγε κάθε μέρα στο τηλέφωνο ότι με αγαπάει και ότι είμαι η ζωή του και ότι θέλει να γεράσουμε μαζί.

Το πρόβλημα όμως ήταν το εξής μου λέει να σβήσουμε τα προφιλ στο γκει σιτε εφόσον έχουμε σοβαρή σχέση. Τα σβήνουμε λοιπόν αλλα εγώ ανακαλύπτω ότι έκανε κρυφό λογαριασμό και ότι ψαχνόταν κανονικά για σεξ σχέση είχε μιλήσει με πάρα πολλά προφίλ. Του το λέω το αρνείται εξοργίζεται πως τόλμησα να τον ψάξω. Το σβήνει. Μετά από καιρό ανακαλύπτω ότι φτιάχνει και άλλο αυτό έγινε πολλές φορές μη γελάτε κρυφτό παίζαμε.

Δεν νομίζω να κάνει κάτι το θέμα είναι ότι προτιμάει να περνάει χρόνο εκεί παρά μαζί μου τώρα μετά από δέκα μήνες σχέση λέει ότι θέλει πχ να κοιμηθεί ή είναι πολύ κουρασμένος για να βρεθούμε και τον πετυχαίνω με τις ώρες μέσα στο σιτε. Πλέον βρισκόμαστε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα ενώ μπαίνει εκεί πάνω από πέντε ώρες τη μέρα.

Περνώ ένα βασανιστήριο κάθε μέρα να μου λέει ότι με αγαπάει πάρα πολύ και μετά να τον βλέπω στο σιτε. Τι να κάνω άφησα μέχρι και τη δουλειά μου γι αυτόν. Θα σκάσω. Τον αγαπώ πιο πολύ από τη ζωή μου.

 

kali neraida 80x80

Άφησες την δουλειά σου γι' αυτόν; Τον αγαπάς πιο πολύ από την ζωή σου; Πας καλά παιδάκι μου;; Τι παλαβομάρες είναι αυτές; Αν όντως τις εννοείς και δεν είναι υπερβολές του έρωτα, νομίζω όπως ό,τι και να σου γράψω λίγο θα βοηθήσει. Κάτσε εκεί που είσαι και βασανίσου.

Αν όμως δεν τα εννοείς πραγματικά τότε σκέψου πολύ απλά: οι άνθρωποι 1) έχουν διαφορετικές ανάγκες και 2) καταλαβαίνουν τις ίδιες έννοιες με διαφορετικό τρόπο. Ο φίλος σου μπορεί να συνταιριάζει άνετα και τον έρωτά σας και τον έρωτα των υπολοίπων (ή τέλος πάντων το φλερτ με αυτούς). Μπορεί να μην σου λέει καθόλου ψέματα όταν λέει ότι σε αγαπάει. Ίσως έτσι να νοιώθει. Το ερώτημα είναι εσύ πως νοιώθεις. Σου είναι αρκετό αυτό; Σε γεμίζει; Σου φτάνει; Για να γκρινιάζεις, μάλλον όχι, Το έχεις συζητήσει μαζί του, ξέρει ότι σε ενοχλεί, ξέρει τι σε ενοχλεί. Αν ήθελε να το αλλάξει, θα το άλλαζε. Δεν το κάνει όμως.

Οπότε άσχετα με το λέει ο φίλος σου (ότι σε αγαπάει), εσύ πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν εγώ θεωρούσα ότι δεν με καλύπτει η σχέση μου και ότι μάλλον με τσιτώνει και με στενοχωρεί, εννοείται ότι θα έφευγα και θα έκοβα τις ρομαντικές μπούρδες για λατρείες κλπ. Διαφορετικά, αν θεωρούσα ότι παλεύεται η κατάσταση όπως είναι, δεν είναι και τόσο χάλια, ας το καταπιώ για άλλη μια φορά, κλπ, θα καθόμουν και θα έβγαζα τον σκασμό.

Αλλά αυτά ισχύουν για μένα. Ίσως εσένα σε φτιάχνει να παιδεύεσαι και να υποφέρεις, οπότε όλα καλά! Εσύ ξέρεις.
Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Κωστάκη,
Τα φτιάχνεις με τον πρώτο άντρα που γνωρίζεις, ορκίζεσαι αιώνια αγάπη, παρατάς τη δουλειά σου και ζεις μονάχα γι' αυτόν. Από ποιο ακριβώς μυθιστόρημα του 19ου αιώνα ξεπήδησες σαν ρομαντικοβλαμμένη αναιμικιά ηρωίδα που περιμένει αναστενάζοντας τον πρίγκιπα που θα την κάνει να νιώσει γυναίκα και θα μείνουν για μαζί μέχρι να πάθουν ακράτεια;

Οι σχέσεις είναι κάτι που εξελίσσεται, όχι κάτι που μόλις το πιάσεις, το κλείνεις σε μια γυάλα για να διατηρηθεί. Μήπως η ανάγκη σου να ερωτευτείς, να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου και πιθανώς και η ντροπή σου για το γκέι σεξ σε οδήγησε να κάτσεις με τον πρώτο που σου έδειξε ενδιαφέρον;

Γράφεις «την πρώτη μέρα με έπνιξε στα ωραία λόγια ότι είμαι ακριβώς αυτό που έψαχνε έδειχνε πάρα πολύ ενθουσιασμένος». Από την πρώτη μέρα; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος λέει τόσο μεγάλα λόγια από την πρώτη μέρα, τα λέει εξίσου εύκολα και σε πολλούς άλλους.

Τεσπά, εγώ στη θέση σου θα κοίταζα λιγότερο τα λόγια και περισσότερο τις πράξεις. Δε θα κόλλαγα στο ότι μιλάει στα γκέι τσατ – αυτό δε σημαίνει τίποτα από μόνο του. Εγώ θα αποφάσιζα αν θα έμενα μαζί του ή θα τον έστελνα στη μάνα του από το πώς είναι όταν είμαστε μαζί

Φιλιά


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος