Οι Δυο Νεράιδες

Κόλλημα με το κωλόπαιδο

 

kollimaΓεια σας αγαπητες νεραιδες,
εχω ενα θεμα και δεν ξερω τι να κανω, γι αυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας. Οπως καταβατε προκειται για εναν τυπο που με παιδευει.

Τον λεγαμενο τον ξέρω απο την σχολη, ειναι 20 χρονων και γενικως ειναι αρκετα χαμηλων τονων. Στη σχολη δεν κανουμε πολυ παρεα μαζι, ομως μιλαω παρα πολυ με τουσ φιλουσ του, μεσω των οποιων τον γνωρισα.

Κατα καιρους βγαιναμε μεγαλη παρεα και ηταν και αυτος μαζι μας. Σε αυτες λοιπον τις εξοδους αρχισα να λαμβανω μηνυματα οτι τον ενδιαφερω και οτι ισως να μου την πέφτει. Γενικα η σταση μου ηταν αρκετα αδιαφορη, γιατι δεν ειχα αποδεχτει μεχρι τοτε τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο.

Οσο περνουσε ο καιρος καναμε περισσοτερη παρεα, και υπηρχαν συνεχεια υπονοουμενα με σεξουαλικο θέμα.

Ενα βραδυ, ειχαμε βγει παλι, γιναμε ντιρλα και τελικα καταληξαμε εγω και αυτος, στο σπιτι μου. Στην αρχη αρχισαμε να κανουμε παιχνιδι... ομως οταν πηγαμε να περασουμε στο ψητο, αυτος τελιωσε πριν καν αρχισουμε, και εγω δεν ηξερα τι να κανω, κολωσα και σταματησαμε. Κανενας απο τουσ δυο μας δεν ειπε τιποτα ουτε εκεινη τη στιγμη ουτε το πρωι.

Οι επομενεσ μερεσ περασαν χωρις να μιλαμε ουτε για την νυχτα εκεινη, ουτε ομως για τιποτα αλλο. Μετα απο 2 βδομαδες ειχαμε βγει παλι ολοι μαζι παρεα, του ειπα αν θελει να ερθει σπιτι μου να "κοιμηθει", αλλα μου ειπε οτι προτειμαει να παει σπιτι του.

Η κατασταση εγινε ακομα πιο εκνευριστικη οταν αρχισε να με αποφευγει επιδικτικά. Γι αυτο λοιπον τον επιασα μια μερα, περιπου 2 βδομαδεσ μετα απο την τελευταια προσκληση μου, και τον ρωτησα τι εχει γινει και δεν μου μιλαει και με αποφευει. Αυτος μου ειπε οτι δεν εχει γινει τιποτα και οτι δεν ξερει πωσ μου ηρθε αυτο, μου ειπε επισης κατι δικαιολογιες, οτι και καλα λογο της σχολης και των μαθηματων χαθηκαμε ( μαλακιες αν θελετε την γνωμη μου). Η βλακεια μου ειναι οτι και εγω ημουν σε αμηχανη θεση να του αναφερω για την πρωτη νυχτα, οποτε δεχτηκα την απαντηση του και δεν του ξαναειπα τιποτα.

Τωρα λογω εξαιταστικης εχουμε χαθει εντελως, ομως σε καμια βδομαδα ξεκιναμε το επομενο εξαμηνο οποτε θα τον βλεπω καθε μερα.

Πειτε μου τι να κανω για να τον ξανακερδισω, εχω φαει μεγαλο κωλλημα μαζι του, 3 μηνες τωρα. Τελικα ειναι αληθεια αυτο που λενε για το φτυσιμο...:(

Βοηθειστε με με την σοφια σας φοβερες νεραιδες. Περιμένω την απαντηση σας.

Αντρεας



kali neraida 80x80

Μμμμ, για να δω την γυάλινη μου σφαίρα ...
Λοιπόν, βλέπω τον φίλο σου σε ομοφυλόφιλο πανικό από την μια να σε αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι και από την άλλη να τραβάει απανωτές μαλακίες αναπολώντας εκείνη την μαγική βραδιά... Καλά όλα αυτά μανταμίτσα, εγώ τι θα κάνω; θα μου πεις

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Περίμενε να αρχίσει το επόμενο εξάμηνο και αφού θα βλέπεστε καθημερινά πρότεινέ του κάτι: να πάτε για μπύρες, για σινεμά, σε μια έκθεση, σε μια συναυλία, σε ένα κουτούκι, στο Μουσείο της Ακροπόλεως, βόλτα στο Γκάζι, να διαβάσετε μαζί (υπάρχει και το διάβασμα, κόντευα να το ξεχάσω), ΚΑΤΙ τέλος πάντων και δες πώς θα αντιδράσει.

Δεν χρειάζεται αυτή η έξοδος να έχει άμεσο στόχο το γαμήσι, ηρέμησε λιγάκι. Κάνετε πρώτα λίγη παρέα, χαλάρωσε και εσύ (που έχεις το μυαλό σου στην πούτσα) να χαλαρώσει και αυτός (που έχει το μυαλό του στην πούτσα) μπας και τελικά μπορέσετε και ξαναβρεθείτε λιγάκι πιο κοντά.   Save

Αν τώρα δεις ότι δεν γουστάρει (είτε πραγματικά, είτε γιατί έχει κατακομπλάρει), και πως ό,τι του λες δεν τον συγκινεί, και όλο δικαιολογίες ψάχνει για να μην βρίσκεστε, ε, τότε πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα. Δεν έχει νόημα να τον πιέζεις (ούτε να του υπενθυμίζεις εκείνη την μοιραία βραδιά και να του ζητάς τα ρέστα).
Υπομονή, σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Φιλικά
signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αντρέα μου,
Χάθηκαν τα άλλα αγόρια και έχεις κολλήσει με τον χαλασμένο; Μα γιατί; Γιατί ένα σωρό παιδιά είστε τόσο ηλίθια και κολλάτε σαν πατημένη τσίχλα σε αδιέξοδες καταστάσεις; Ίσως σας αξίζει να βασανίζεστε και να ταλαιπωρήστε, επειδή το τραβάει ο οργανισμός σας το μαζοχιστικό.

Τι να κάνεις; Να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο! Και το δικό του επίσης.

Να του πεις νέτα σκέτα ότι γουστάρεις. Αν δεν γουστάρει γενικά ή ειδικά εσένα, προχωράς στον επόμενο. Άντε πια!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος