Οι Δυο Νεράιδες

Η μικροτσουτσουνίαση βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία

 

penisΑχ νεραίδες, νεράιδες, άλλες κι άλλες μεταμορφώνουν, εσείς τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε για την περιπτωσή μου, μπας και δω και εγώ χαρά στα σκέλια μου; Το πουλί μου μικρό, το προβλημά μου μεγάλο. Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος που σας έχει ζητήσει βοήθεια για το ίδιο θέμα. Άλλα οι απαντήσεις σας είναι λίγο πολύ στο στυλ «δεν είναι πρόβλημα το μικρό πουλί αλλά το πώς το βλέπεις εσύ». Έλα όμως που είναι και οι άλλοι.

Στην Κίνα ενδεχομένως να μην αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα, στην Ελλάδα όμως, η ζωή μου είναι μια κόλαση, και δυστυχώς μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Είναι δυνατόν να ντρέπομαι να κάνω γυμνισμό ή να γδυθω στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου για να μην τρομάξει ο κόσμος; Ειδικά όταν είναι πεσμένο είναι πραγματικά σαν φυστίκι κάσιους. Τι κατάρα κι αυτή...

Ρώτησα μια φορά εναν ουρολόγο δειλα δειλά και με διαολόστειλε. Μα δεν ζητάω τίποτα μεγάλο, ένα μέτριο πέος ζητάω να μπορω να πάρω κι εγώ καμιά φορα τον ενεργητικό ρόλο. Αφήστε που η ξενέρα τους είναι τόσο μεγάλη που καλά καλά τον παθητικό δεν παίρνω πολλές φορές.

Ό,τι κυκλοφορεί στο ιντερνετ από συσκευές μεγένθυσης πέους φαίνεται τελείως μούφα, αν όχι επικίνδυνο. Έσεις που όσο να'ναι φαίνεστε περπατημένες, δεν έχετε υπόψιν κανένα σοβαρό γιατρό για το πρόβλημά μου; Ή είναι εντελώς αδύνατη η επιμήκυνση ή κανένας δεν έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής με το θέμα. Ένα πέος πάντως που από 2 πάει στα 10 εκατοστά μάξιμουμ χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, ό,τι και να λέμε.

Νίκος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε.

Το θέμα σου πρέπει να το συζητήσεις με έναν σοβαρό και πεπειραμένο ουρολόγο (ο συγκεκριμένος που αναφέρεις θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος κανίβαλος) για να σου εξηγήσει τι δυνατότητες υπάρχουν. Δεν είναι θέμα ερωτικών βασάνων και βασανιστηρίων για να το συζητήσουμε στην τρισχαριτωμένη στήλη μου.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80Νικολάκη μου,

Όπως σου λέει η Καλή Νεράιδα, να πας να μιλήσεις μ' έναν ουρολόγο. Κι αν πέσεις ξανά σε μαλάκα, σκυλόβρισέ τον και πήγαινε σε άλλον. Γιατί ναι, έχεις δίκιο. Όταν είναι τόσο μικρό, φυσικά σου δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική σου ζωή. Προσοχή στους κομπογιαννίτες!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 220 guests και κανένα μέλος