Οι Δυο Νεράιδες

Η καλύτερη φίλη της κοπέλας μου

 

lesbian friendΑγαπητές νεράιδες,
Διαμένω σε μια παγωμένη χώρα του ευρωπαϊκού βορρά και διατηρώ μια σχέση 3 χρόνων με μια κοπέλα από εδώ. Πρόσφατα άρχισα να συναντιέμαι με μια κοπέλα από μια ανατολική χώρα και να περνάω υπέροχα μαζί της. Απίστευτες συζητήσεις, συνενόηση σε κάθε επίπεδο, ενεργειακή αλληλεπίδραση και κατανόηση.
Τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική ενέργεια έχει χτυπήσει ταβάνι και εγώ πάω να τρελαθώ. Το συζητήσαμε και καταλήξαμε (καταλήξαμε;) ότι το να βρεθούμε σεξουαλικά εμείς οι δυο είναι αδύνατον. Ο λόγος; Είναι η καλύτερη φίλη της κοπέλας μου. Σύμφωνα με αυτην όλα καλά, αφού καθ'όπως λέει έχει κάνει πολλές φορές μαζί μου σεξ στην φαντασία της.

Κάθε φορά που βρισκόμαστε όμως, τα υπονοούμενα πέφτουν σαν σφαίρες και η λίμπιντο ανεβαίνει με πυρετώδεις ρυθμούς. Όπως με συμβούλεψαν προσπάθησα να ξεκόψω αλλά μου φαίνεται αδύνατον.

Με την κοπέλα μου συζούμε, γνωρίζω την οικογένειά της και την αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά η άλλη μου έχει πάρει τα μυαλά. Τί να κάνω;;;

Πανικόςμεπιάνει

kali neraida 80x80

Τώρα εξήγησέ μου σε παρακαλώ τα κρεμμύδια για το στιφάδο τα χαράζω ή τα βάζω ολόκληρα. Δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάχνω το βιβλίο μαγειρικής, είναι στον τρίτο όροφο. Τι τα θέλω τα γκραν γεύματα γαμώ το κέρατό μου αφού είμαι ανεπρόκοπη; Μπελάδες στο κεφάλι μου. Αλλά, από την άλλη, μια τόσο γκραντέ νεράιδα με τόσο γκραντέ πύργο, να μην παραθέσω που και που κανένα τραπέζωμα. Και μόνο για λόγους κοινωνικοπολιτικούς δηλαδή!

Είχα την προηγούμενη βδομάδα των Αλέξη (καλέ τι «ποιόν Αλέξη;», χαζά είσαστε, ένας είναι ο Αλέξης!) τον τάισα χοχλιούς μπουμπουριστούς που έχουν βγει αυτή την εποχή. Με τα χεράκια μου τους μάζεψα από το δάσος του πύργου, που να με βλέπατε! Λύθηκε ο στόμας του, που κανονικά δεν του παίρνεις κουβέντα. Το τι είπε δεν λέγεται, τι αστεία για το Ευρώ, τι πλάκες για τη Μέρκελ, για τον Ομπάμα, δεν άφησε κανέναν, αφού δύο φίλες μου τρανς που ήταν στο τραπέζι κατουρηθήκανε στα γέλια, αλήθεια σας λέω. Τι πρόσχαρος άνθρωπος, τι, πως να το πω, ομιλητικός να το πω, τον ασταμάτητο να πω ότι έχει, λέει, λέει, τέλος πάντων εγώ τα κρεμμύδια θα τα ρίξω ολόκληρα και ό,τι θέλει ας γίνει.

Τώρα με τη κουβέντα ξεχάστηκα πουλάκι μου και έχεις και εσύ το πρόβλημά σου. Λοιπόν, κοίτα να δεις, το σκηνικό είναι «θα βάλω τα χέρια μου για να βγάλω τα μάτια μου». Αν θέλεις να συνεχίσεις, εμπρός μαρς, πήγαινε γκαζωμένη στον γκρεμό και μην ζητάς τα ρέστα από κανένα μετά (από τον πάτο του γκρεμού που θα είσαι με σπασμένα χεροπόδαρα, μώλωπες και εκδορές). Αν, λέω αααααν σου έχει απομείνει λιγάκι μυαλό στο μάλλον μισοάδειο σου κεφάλι, κόψε την μαλακία με το μαχαίρι, τώρα που είπα μαχαίρι, τα κρεμμύδια ήθελαν χάραγμα, να το το λέει εδώ η Βέφα, πολύ αργά δεν θα τα βγάλω από τη κατσαρόλα, λοιπόν τι λέγαμε, ναι, κόψε την μαλακία με το μαχαίρι άμεσα. Ούτε υπονοούμενα, ούτε παπαριές. Ό,τι έγινε, έγινε, μέχρις εδώ.

Εκτός αν τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ μέσα σου, αν είσαι σίγουρη για το τι θέλεις, αν είσαι διατεθειμένη να γίνεις κώλος με την τωρινή φίλη 1 (αναπόφευκτο για ευνόητους λόγους), οπότε σε αυτή την περίπτωση χωρίζεις σαν κυρία την φίλη 1 και τα φτιάχνεις με την φίλη 2, αλλά παρακαλώ με αυτή τη σειρά. Μικρή υποσημείωση: θα πρέπει και η φίλη 2 να είναι διατεθειμένη να γίνει και αυτή κώλος με την φίλη 1, διότι όπως καταλαβαίνεις και αυτό είναι αναπόφευκτο.

Θα μπορούσα να σου προτείνω επίσης να συζητήσεις με την φίλη 1 το ότι σου αρέσει η φίλη της, αλλά αυτό θα είχε νόημα μόνον αν ήθελες να μείνεις με την φίλη 1 και ζητούσες την βοήθειά της γιατί σε στενοχωρούσε ότι έμπαινε στο μυαλό σου η φίλη 2. Εσύ όμως δεν μου λες κάτι τέτοιο. Οπότε τι ακριβώς να συζητήσετε;;

Το να διατηρείς την τωρινή κατάσταση, εμένα μου φαίνεται απαράδεκτο, παρανοϊκό για σένα και κοροϊδία για την νυν φίλη 1. (Τη περίπτωση να κάνετε τρίο, ασ' την, δεν την βλέπω να παίζει, όχι γιατί είμαι καμιά συντηρητικούρα, αλλά γιατί οι δύο ήταν φίλες από πριν, και αν ήταν να είχε βγει κάτι γκομενικό θα είχε ήδη βγει και γιατί συνήθως με τις καλύτερές μας φίλες δεν έχουμε σεξουαλικά πάρε δώσε. Συνήθως).

Λοιπόν, σύνελθε και βάλε τη ζωή σου σε μια σειρά!!! Γρήγορα!!

Φιλικά


signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αγαπητή Πανικόςσεπιάνει,
έχεις δει ποτέ καραμπόλα σε εθνική; Αν όχι, δεν πειράζει, σε λίγο θα την έχεις σπίτι σου και θα λέγεται προσωπική ζωή. Να μου πεις, κυρά μου, δεν το κάνω επιτήδες, έτσι μου βγήκε! Δε θα σου δώσω άδικο, αλλά άδικη είναι συνολικά η ζωή, οπότε μία ή άλλη αν έχεις δίκιο ή άδικο.

Στο δια ταύτα τώρα: έχεις μια σύντροφο που αγαπάς πάρα πολύ (όπως λες) και μια φίλη που σου 'χει πάρει τα μυαλά και είναι και καλύτερη φίλη της συντρόφου σου. Αυτή η ιστορία μόνο μία κατάληξη μπορεί να έχει: κλάματα. Πολλά κλάματα.

Μια από τις βασικές λειτουργίες των μυαλών είναι να παίρνονται από τυχαίες περαστικές. Στη θέση σου (φτου φτου φτου) θα διάλεγα την εξής λύση: κλάματα.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος