Οι Δυο Νεράιδες

9 μήνες ανευ σεξ

 

9 minesΓεια σας.
Ειμαι 25χρ. και εχω μεγάλες δυσκολίες στην προσωπικη μου ζωη. Εχω παραπανω κιλα και δεν ξερω αν φταιει αυτο που κανεις δε μου μιλάει. Οτι κανω το κανω μεσα απο ρομεο και κρόουλ. Εχω ενα γκει φιλο μονο που ειναι στα ιδια κυβικα με μενα αλλα εχει πολλες παραπανω εμπειρίες. Εχω κανει μια φορα σχεση για 3 μηνες και απο τοτε τιποτα. Δε λεω πως δεν ευθυνομαι εγω για το οτι ειμαι κομματακι μαμουχαλος. Αλλα το να μη μου στελνει κανεις στα προφιλ που χω ή να μην ανταποκρινεται στα μηνυματα μου, σημαινει πως κατι δεν κανω καλα.
Θελω να αρχισω να βγαινω μηπως και κανω καποια γνωριμια που ειτε θα καταληξει σε σεξ ειτε σε κατι αλλο. Δεν εχω φλερταρει ποτε μου απο κοντα. Νιωθω πως τα περιπλεκω απο την αλλη αισθανομαι πως η γκει σκηνη μου φαινεται πολυ ωμη και επιφανειακή και νιωθω πως δε με εκφραζει. Θελω να ελκύω ατομα να φλερταρω να χω πιο πολυ αυτοπεποίθηση.
Τι να κανω? ? Θελω τη συμβουλη σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στέφανος

 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε

Μην απογοητεύεσαι από τα Ρόμεο και τα σχετικά. Αν δεν είσαι ο θεός (Απόλλωνας) αυτοπροσώπως, κανένας δεν πρόκειται να σου κάνει κλικ ούτε για πλάκα. Το τι ψώνια και αγενείς κυκλοφορούν εκεί μέσα, δεν λέγεται. Αν θέλεις να δεις προκοπή, μόνον με διαπροσωπικές επαφές. Γνώρισε κόσμο όπου μπορείς, κάνε γκέι φίλους όχι για να τα φτιάξετε κατ' ανάγκη, αλλά για να έχεις ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείς να εκφράζεσαι και να είσαι ο εαυτός σου, αλλά και για να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο (και ενδεχομένως και γκόμενους) μέσω αυτών.

Από την άλλη η αυτοπεποίθηση δεν πουλιέται με το κιλό να την βρεις έτοιμη, πακεταρισμένη. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται σε όλη την ζωή από την παιδική ηλικία και δυστυχώς έχει να κάνει πάρα πολύ με τις εμπειρίες μας και τον τρόπο που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας. Εκεί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, είναι θέμα ειδικού (ψυχολόγου).

Φιλικά

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Στεφανούκο,

Και μόνο το γεγονός ότι έχεις ένα μόνο γκέι φίλο είναι κακά μαντάτα. Χρειάζεσαι έναν κύκλο, μια παρέα, περισσότερους φίλους, ανθρώπους στους οποίους να ανοιχτείς και να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, ανθρώπους που θα σε αγκαλιάσουν, ώστε σιγά σιγά να χτίσεις αυτή την περιβόητη γαμημένη αυτοπεποίθηση. Ακόμα και σε ειδικό να πας, θα σε βοηθήσει μεν, αλλά δεν θα σου την κατασκευάσει εκείνος. Δεν θα τη χτίσεις πρώτα σε συνθήκες εργαστηρίου και ύστερα θα βγεις έξω στον κόσμο, αλλά βγαίνοντας έξω στον κόσμο θα τη χτίσεις λίγο λίγο.

Υποθέτω τα παραπανίσια κιλά σου είναι πρόβλημα και επηρεάζουν την αυτοεικόνα σου. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είσαι γκέι. Ζούμε σε μια κοινωνία με αυστηρά πρότυπα ομορφιάς, που βλέπει μειωτικά και απαξιώνει τους χοντρούς – ειδικά τις γυναίκες και τους γκέι άντρες. . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι γκέι άντρες έχουν τέτοια μυαλά. Απ' ό,τι λες κι εσύ, ο επίσης ευτραφής φίλος σου μια χαρά τα πηγαίνει, άρα δεν είναι μόνο το πάχος το πρόβλημα. Εξάλλου, υπάρχουν και άντρες που τους αρέσουν οι πιο παχουλοί.

Στη θέση σου θα άρχιζα να δικτυώνομαι από αύριο κιόλας. Πώς; Υπάρχουν γκέι ομάδες και οργανώσεις στην Αθήνα, μέσα από τις οποίες μπορείς σιγά σιγά να αποκτήσεις έναν κύκλο. Το να πας σ' ένα μπαρ μόνος σου ή με τον φίλο σου δεν είναι δυστυχώς ο ευκολότερος τρόπος να γνωρίσεις κόσμο, γιατί στην Ελλάδα δεν φλερτάρει σχεδόν κανείς – γκέι ή στρέιτ.

Αν δεν αντέχεις ούτε στην ιδέα να βγεις προς τα έξω, τότε θα σκεφτόμουν σοβαρά την πιθανότητα να ξεκινήσεις να βλέπεις έναν ειδικό για να δουλέψεις τα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Αν σ' ενδιαφέρει, ρώτα μας στο 10% να σου συστήσουμε ειδικούς ψυχικής υγείας που είναι εγγυημένα gay-friendly.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 guests και κανένα μέλος