Οι Δυο Νεράιδες

Είναι το σεξ βαρετό;

 

boring sexΓεια σας τρελό νεράιδες τι κανεται;

αρχικα θέλω να σας πω οτι γελαω τρέλα με την δεύτερη νεράιδα όταν ρίχνει το βιτριολικο της χιούμορ αλλά και η αλλη νεράιδα έχει πλάκα όταν μιλάει για τον πύργο της που σίγουρα κάθε δωμάτιο θα χει και κάποιον γκομενο

Λοιπον φτάνουν τα γλυψιματα ☺ στο θέμα μου τώρα.

Θέλω να ρωτησω είμαι παθητικός και μέσα σε δυο χρόνια είχα 4 εμπειρίες ,πριν λιγες μέρες εκανα εξετάσεις για Έιτς και δεν εχω το πρόβλημα μου είναι το εξης καμια απο τις 4 φορες δεν αισθάνθηκα ηδονή στο σεξ ενω σαν σκέψη μου αρέσει στην πράξη ηταν Βαρετο.

Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Είμαι αρκετά ανοιχτός απο φυσικού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

kali neraida 80x80

Αγαπητό μου παιδί,

Θα σου απαντήσω στα γρήγορα, γιατί βρίσκομαι στα υπόγεια του πύργου στα μισά ενός S&M πάρτυ που διοργάνωσα για να γιορτάσω με μεγάλη λαμπρότητα την εθνική επέτειο του Πάσχα. Τώρα θα μου πεις, κουκλίτσα μου, από τώρα μέχρι το Πάσχα έχουμε μερικούς μήνες και τρεις βδομάδες. Ναι, σωστά, αλλά αν ήταν να περιμένω πότε θα έρθει το Πάσχα για να βάλω τα δερμάτινα, να αλυσοδέσω τους γκόμενους και να κάνουμε σαδομαζοχιστικά γούτσου γούτσου, θα μου πέρναγε η τρελή διάθεση, οπότε το γοργόν και χάριν έχει.

Άσε που το Πάσχα έχω πάντα γύρω στους 3.200 καλεσμένους στους κήπους του πύργου (48 στρέμματα, αντίγραφο των κήπων των Βερσαλλιών, ο κηπουρός έχει δει του κώλου του την τρύπα από το τρέξιμο, κλάδεμα, πότισμα, κούρεμα, περμανάντ κλπ). Το Πάσχα λοιπόν έχω ατελείωτες πασχαλινές δουλειές: αυγά, γαρδούμπες, κοκορέτσια και τα συναφή basse classe εδέσματα, οπότε πού καιρός για S&M... Όχι, αρνί δεν σουβλίζουμε, είναι αντιαισθητικό όπως μας κοιτάει από τη σούβλα, ξεράσογλου. Και τα υπόλοιπα, μην φανταστείτε, στο ανεβασμένο τους πάντοτε: αυγά benedict, γαρδούμπες a la creme, κοκορέτσι bourguignon σε coulis φράουλας, καταλαβαίνετε, όλα αντάξια του μεγαλείου μου και αυτού των Βερσαλλιών. Γράψτε μου να σας στείλω συνταγές.

Λοιπόν τι λέγαμε, ναι, η παρτούζα; Αχ, όχι, το γράμμα του παιδιού, για να σοβαρευτούμε λιγάκι που είχαμε δεν είχαμε, πάλι στην κοιλιοδουλεία το ρίξαμε. Λοιπόν, το παίρνω ξανά από την αρχή.

Αγαπητό μου παιδί,

Το ότι έκανες σεξ 4 φορές σε 2 χρόνια (με αγνώστους, να υποθέσω) και δεν την πολυβρήκες, εμένα δεν μου λέει τίποτε ούτε για σένα, ούτε για τους αγνώστους, ούτε για το σεξ. Είναι λογικό όταν δεν ξέρεις τον άλλο να μην είσαι χαλαρός, να μην μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις (που ίσως και με μόνον 4 φορές να μην τα ξέρεις ακόμη και εσύ), να μη σου αρέσει το περιβάλλον που το κάνεις, να μη σου πολυαρέσουν οι τύποι που το κάνεις μαζί.
Οπότε, μην απογοητεύεσαι, συνέχισε τις δοκιμές, και αν νομίζεις ότι αυτό θα σε χαλάρωνε περισσότερο, προσπάθησε, αν γίνεται, να μην είναι "της μιας φοράς". Αν σου κάτσει κάποιος καλύτερα, ξαναδοκίμασε μαζί του. Συχνά χρειάζονται μερικές φορές δοκιμών με τον ίδιο άνθρωπο μέχρι να συντονιστούμε σεξουαλικά. Να, για να καταλάβεις, τώρα με τα παιδιά εδώ πέρα έχουμε κάνει τουλάχιστον 3 δοκιμές για το fisting και ακόμη να μας βγει σωστό.

Άντε ξανά μανά από την αρχή. Θέλει επιμονή!

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Χρηστάκο,

Έχεις κάνει τέσσερις φορές σεξ και δεν έχεις νιώσει ηδονή; Αυτό ήταν, σου μένει άλλη μία. Αν την σκατώσεις κι αυτήν, πάει, το σεξ αυτοκαταργείται και θα ξανακάνεις στην επόμενη ζωή.
Υποθέτω ότι και ποδήλατο έμαθες με το που ακούμπησε ο από του φυσικού ανοιχτός κώλος σου. Αυτοκίνητο έμαθες με το που άγγιξε το χέρι σου το τιμόνι. Θα μου πεις, δεν είναι το ίδιο, το σεξ δεν μαθαίνεται.

Αηδίες! Το σεξ φυσικά και μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ελεύθερο, σε άγρια κατάσταση στη Φύση. Σεξ κάνουμε ανάλογα με το τι σεξ έχουμε κάνει, δηλαδή πώς το έχουμε μάθει από τους εραστές μας και τις εμπειρίες μας. Με μόλις τέσσερις εραστές μέχρι τώρα, οι εμπειρίες σου είναι πρακτικά μηδαμινές. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις πέσει σε κακούς, άσχετους, ανίκανους ή απλώς αδιάφορους εραστές, που νομίζουν ότι το να χώσουν απλώς την παπαρδέλα τους σε έναν κώλο σημαίνει σεξ. Χασμουρητά!

Οπότε συνέχισε ακάθεκτος τις γνωριμίες σου. Πιθανολογώ ότι μόλις γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθεις άνετα και ίσως και πιο δυνατά συναισθήματα, θα έχεις την ασφάλεια να πειραματιστείς και να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητά σου.

Φιλάκια

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 298 guests και κανένα μέλος