Οι Δυο Νεράιδες

Ζω ενα μπερδεμα

 

biΧαίρεται και από μενα.
Ειμαι ο Γιώργος 25 χρ. και θελω να εξομολογηθώ κ να ακούσω γνώμες για το δικό μου θέμα. Εδώ και καιρό είμαι με ενα παιδί. Δεν έχουμε σχέση (σαν συνειδητος Bi δεν θέλει σχέσεις με αντρες) αλλα κάτι σαν φιλική αποκλειστικοτητα (δική του έκφραση). Εγω τον εχω κατακαψουρευτει σε σημειο να λέω οτι ειναι ο τελευταιος άντρας πανω στον κόσμο. Το ξέρει αυτο, αλλά δεν θελει να κολλάω μαζί του μεν, αλλα στραβωνει όταν του λέω οτι θέλω να μαστε μονο φιλοι, λέγοντας μου οτι δεν θέλει να μαι αφησει να χαραμιζομαι δεξια αριστερά στο γκει κυκλωμα και οτι ειμαι μαναδικος για αυτον. Όλα καλα.

Νόμιζα οτι είχαμε κάνει τον τέλειο συνδυασμο μεχρι που ανακαλυψα τρεις φορες με εναν απο το παρελθον του. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχασω οσο ωραια και ν περναμε. Και επειδη το ανακαλυψα αφου ψαχουλεψα το προφιλ του δεν με περνει να κανω και σκηνη. Μου λεει συνεχως οτι δεν εχει κανει τίποτα και εγώ τσαντίζομαι και πετάω σπόντες με αποτέλεσμα να ειμαι εριστικός. Τι πρέπει να κανω.? Να το καταπιώ? Να το ανταποδώσω? Θεωρείτε οτι είμαι υπερβολικός? Αυτος πως σκατ@ με βλεπει? Δεν μπορώ να καταλαβω..

Οταν μπαινω στο ρομεο λυσσαει πρωτα, και αφου καταλαβει οτι κανει σαν γκομενα μου το γυρναει στο κανε οτι θες απλα εγω δεν θελω να σαι βλεπω εκει μεσα. Λες και ζητησα να μπω προγραμμα γκει απεξαρτησης. Αυτη η ασαφεια απο μερους του και η πιεση με εχουν κανει να πιεζομαι. Εχω προσπαθησει να συζητησω μαζι του αλλα δεν καθετε η το ριχνει στο οτι τον βαρεθηκα κτλ.

Να κατσω να χαλαρωσω και να το δω χαλαρα οκ αλλα μην μου ζητας αποκλειστικοτητα κ συ απο πισω να κανεις διαφορα. Εδω ραντεβου βγηκα για ενα καφε και ειχα.τρομερες τυψεις μετα ( και αυτο εγινε αφου έμαθαα την κουτσουκελα).

Αυτα, αν βγαλατε ακρη πειτε μου και μενα.

Γιωργος


 

kali neraida 80x80

Ρε πουλάκι μου, μού το χάλασες στο πιο κρίσιμο σημείο. Τι «ανακάλυψες τρεις φορές». Λείπει το σημαντικότερο ρήμα, αλλά για να τα έχεις πάρει τόσο στο κρανίο, υποθέτω ότι ανακάλυψες ότι «το έχει κάνει τρεις φορές» με έναν πρώην.

Λοιπόν, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μου φαίνεται ότι ο τύπος έχει το πάνω χέρι στην σχέση σας και σε χειρίζεται μια χαρά.

Πρώτον τι σημαίνει η μαλακία «σαν συνειδητός bi δεν θέλει σχέσεις με άντρες»; Πού ακριβώς τον μπλέκει το bi στο όλο θέμα. Θα προτιμούσα να έλεγε «δεν γουστάρω σχέσεις» ή «δεν γουστάρω σχέση μαζί σου», παρά να βάζει μπροστά διάφορες παπαριές για δικαιολογίες. Επίσης δεν μου αρέσει να μου λέει κάποιος ότι είναι μαζί μου για να μη χαραμίζομαι αλλού. Δηλαδή από μεγάλο οίκτο μου κάνει την χάρη... Εν πάση περιπτώσει, δεν έχετε σχέση, έχετε κάτι άλλο, πιο χαλαρό και, δυστυχώς, ασαφές (θα επανέλθω στο τελευταίο).

Αφού είναι λοιπόν κάτι πιο χαλαρό και αφού αυτός το έχει απαιτήσει να είναι έτσι, σημαίνει ότι θέλει να έχει την ελευθερία να κάνει και κάτι παραπέρα. Εφόσον είναι ξεκαθαρισμένο, δεν θεωρώ ότι έχει κάποιον λόγο ντε και καλά να σου δώσει αναφορά για το τι κάνει και με ποιον. Πιθανόν θεωρεί ότι δεν αξίζει τον κόπο η κουβέντα και ο πιθανός τσακωμός που θα ακολουθήσει για τις 2-3 φορές που έκανε κάτι με κάποιον (πρώην ή επόμενο, δεν έχει τόση σημασία). Φυσικά το ίδιο να υποθέσω ότι ο ίδιος βαθμός ελευθερίας θα ισχύει και για σένα. Και υποθέτω ότι για να μπαίνεις στο Gaydar μπροστά του, μάλλον έτσι είναι τα πράγματα.

Οπότε γιατί να τον ενοχλεί;

Έτσι λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα της ασάφειας. Μου φαίνεται ότι όσο σε μπερδεύει η δική του ασάφεια, άλλο τόσο τον μπερδεύει η δική σου ασάφεια, που όμως είναι αποτέλεσμα των όρων που αυτός έχει βάλει. Άρα βρίσκω μόνον μια λύση. Να απαιτήσεις να ξεκαθαρίσετε πώς στο καλό θα είναι αυτή η σχέση. Μονογαμική, ανοιχτή, μισάνοιχτη, πώς; Τι θα λέτε, τι δεν θα λέτε;

Τέλος πρέπει και εσύ να έρθεις στα ίσια σου. Αν δεις ότι επιμένει στην «χαλαρότητα», πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου τα όνειρα και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Κάνε την αρχή.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιωργάκη μου,

Πολύ μπερδεμένα τα γράφεις και έτσι μου 'ρχεται να σου πω να χτυπήσεις δυνατά το κεφάλι σου στον τοίχο και αν επιζήσεις, ν' αλλάξεις γειτονιά, πόλη ή και χώρα.

Τι σημαίνει «φιλική αποκλειστικότητα»; Όχι πες μου! Τι μαλακίες είναι αυτές; Τι σημαίνει «συνειδητός μπάι, που δεν κάνει σχέσεις»; Το παιδί με το οποίο έχεις μπλέξει θέλει δυο τρεις γερές μπάτσες, απ' αυτές που πονάνε στ' αλήθεια, όχι αυτές που ρίχνουμε στο πήδημα για να καυλώνουμε.

Ο τύπος θέλει και την πίτα ολάκερη και τον κώλο του χορτάτο. Δεν γίνεται να τα έχει όλα. Αν θέλει αποκλειστικότητες (φιλικές, ερωτικές, τεχνολογικές, ότι σκατά τέλος πάντων), τότε να μπει στη σχέση φουλ κι αυτός, όχι απ' έξω απ' έξω, ίσα να βρέχει το καυλί του όποτε γουστάρει κι ύστερα να το παίζει ανεξάρτητη κι ελεύθερη ψυχή.

Αυτός μπορεί να έχει 340.397 σκατοσυμπλέγματα που γαμιέται με άντρες, που άλλο το πήδημα (μια χαρά) και άλλο η σχέση (α πα πα, εγώ είμαι νορμάλ!) ή γενικά να είναι γκάου. Εσύ τι κάνεις είναι το θέμα μας. Θέμα ΣΟΥ, δηλαδή, γιατί εγώ χέστηκα.

Να του κάνεις μια γερή εξήγα: τι θέλει; Γκόμενο; Τότε να φέρεται σαν γκόμενος, όχι σαν fuck buddy. Οι fuck buddy δεν έχουν δικαιώματα.

Κι όσο για τη μαλακία που σου τσαμπουνάει ότι τάχα μου «χαραμίζεσαι στα γκέι κυκλώματα» να κοιτάξει τη δική του μαλακία που τον δέρνει και να πάψει να σε πατρονάρει. Α στα διάλα!

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 336 guests και κανένα μέλος