Οι Δυο Νεράιδες

οι χριστιανοι μισουν τους gay;

 

religionΑγαπημενες,πανεμορφες,τρελες νεραιδες του ιντερνετ

Κατ'αρχην ηθελα να σας πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω για τις συμβουλες που μας δινεται γιατι εμενα προσωπικα με αγγιζουν πολυ και μου δειχνετε σε καθε απαντηση ποσο δικιο εχετε.Λοιπον,θελω να θιξω ενα ζητημα που με απασχολει πολυ τον τελευταιο καιρο και ηθελα να με φωτισετε με τις γνωσεις σας.Με αφορμη ενα τραγουδι που βγηκε προσφατα στη δημοσιοτητα.Το "take me to church" του Hozier ηθελα να ρωτησω γιατι οι χριστιανοι και αλλες θρησκειες μισουν ΤΟΣΟ πολυ τους gay και τις λεσβιες;Δεν ειναι κατι εμφυτο;Γιατι εκφραζουν τετοιο μενος και οργη για κατι που υπαρχει σε ορισμενους απο την ωρα που γεννιουνται;Εγω ειμαι gay(αν και εχω κανει σεξ και σχεσεις με κοπελες αλλα δεν ειναι της παρουσης).

Επισηηης,ειχα στειλει ξανα e-mail αλλα δεν απαντησατε και καλα κανατε γιατι ελυσα το προβλημα μου διαβαζωντας αλλες απαντησεις σας και επιτελους καταλαβα οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ STRAIGHT.

Τελος,θελω να πω πως εχετε τρομερο χιουμορ και εχω δακρυσει απο τα γελια με τις απαντησεις σας(ειδικα η Καλυτερη νεραιδα ειναι το αλλο μου μισο και τη λατρευω γιατι ειναι αληθινη).Συνεχιστε την καλη δουλεια να βοηθατε κοσμο και σας ευχομαι ο,τι καλυτερο.

Μια ακυρη ερωτηση.Ειστε γυναικες ή αντρες;Δεν εχω καταλαβει..Ο,τι κι αν ειστε you rock babes!!!

Ο ανοιχτομυαλος gay ή bi (δεν εχω καταληξει ακομα)

Στέλιος

kali neraida 80x80

Γιατί οι θρησκείες αγαπούν τον (φανταστικό και ανύπαρκτο) Θεό, αλλά μισούν τους ανθρώπους. Ιδίως ο χριστιανισμός και το ισλάμ.

Μη δίνεις σημασία, στείλε τες όλες στον διάολο και ακόμη παραπέρα.

Όσο για το ότι σου αρέσει η Καλύτερη, το αφήνω ασχολίαστο, μιλάει από μόνο του. Σε μισώ Καλύτερη, σε μισώ, σε μισώ!

Με πολλή αγάπη,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Στελούκο,

Αν νομίζεις ότι επειδή με θαυμάζεις και με γλείφεις θα σε λυπηθώ, κάνεις μεγάλο λάθος (εκτός αν είσαι πολύ καλός στο γλείψιμο).

Θα απαντούσα στην ερώτησή σου για τις θρησκείες, αλλά δεν έχω πλαστικά γάντια και δεν θέλω να λερωθώ με σκατά. Γιατί οι θρησκείες σκατά είναι και με σκατά γεμίζουν τα μυαλά των ανθρώπων. Τελεία και παύλα.

Διάβασε το αφιέρωμα του 10% στην ομοφυλοφιλία και την πίστη στο τεύχος 19.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 351 guests και κανένα μέλος