Οι Δυο Νεράιδες

Τι είμαι αραγε;

 

what am IΥπεροχη,μοναδικη,ανεπαναληπτη και ασυναγωνιστη (πολυ γλυψιμο οντως!) Καλυτερη νεραιδα,αντε και εσυ Καλη νεραιδα κατι κανεις.

Λεω να σας ξαναενοχλησω για να με βοηθησετε αυτη τη φορα σε κατι προσωπικο...Λοιπον,ειμαι 17 χρονων και δεν ξερω τι ειμαι 100%.Τι εννοω;Δεν ξερω αν ειμαι γκει ή αμφι..Το προβλημα μου ειναι οτι μαρεσουν πολυ τα αγορια αλλα καυλωνω και με κοριτσια. Εχω κανει σχεσεις και λοιπα μονο με γυναικες και να πω την αληθεια μου αρεσε. Ειμαι φρεσκοχωρισμενος. Τα ειχα με μια κοπελα(καριολα) και περνουσα ωραια μαζι της στο ερωτικο κομματι. Φασωνομασταν με παθος και καναμε τα προκαταρκτικα. Καυλωνα καθε φορα που ερχομασταν σε επαφη. Με τρελαινε το αρωμα της και ο τροπος που με φιλουσε στο λαιμο και σε διαφορα μερη του σωματος.Αχχ ηταν ωραια η πουτανα!!

Ωστοσο,δεν τα πηγαμε καλα και χωρισαμε και ησυχασα.Αυτη ακομα με θελει και επιδιωκει να τα ξαναβρουμε αλλα δε γουσταρω.Βεβαια,την πρωτη φορα που μου πηρε πιπα..μου επεσε για λιγο.Δε ξερω ισως επειδη ηταν η πρωτη μου φορα.Τελος παντων,εχω ερωτευτει πολλες κοπελες αλλα ποτε δεν κρατα πανω απο ενα μηνα.Ειναι δυνατον ενας gay να γουσταρει γυναικες;Ειχα ακουσει πως οι gay δεν καυλωνουν ΚΑΝ με γυναικες αντιθετως ξενερωνουν.Εγω παντως χυνω καλυτερα βλεποντας gay porn αλλα και με straight χυνω ειδικα αν εχει ωραιους γαμιαδες.

Το θεμα μου τωρα.Μου αρεσει ενα παιδι οπως σας ειπα σε ενα αλλο μειλ,αλλα εκει που μου εδειχνε καποια μικρη(νταξει ελαχιστη σκασε)σημασια τωρα ουτε καν με κοιταζει.Σιγα σιγα θα ξεκολλησω δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα αυτο που με βασανιζει ειναι πως θα βρω εγω εναν ανδρα;;;Δε με νοιαζει τοσο το σεξουαλικο κομματι οσο η αγαπη η τρυφεροτητα ο ερωτας βρε παιδι μου.Θελω και γω να ζηςω εναν παραφορο ερωτα για εναβ ανδρα και να με αγκαλιαζει να με χαιδευει να ξυπναμε μαζι αγκαλια και να μου λεει ποςο με αγαπαει.Ζηταω πολλα;Δεν εχω προβλημα αν ειναι ψηλος κοντος χοντρος(καλα οχι και τοφαλος).Πφφ πως και που να ψαξω για αλλους γκει(νορμαλ οχι τιποτα κατεστραμμενες αδερφαρες με τακουνια και πουπουλα);

Ενα αλλο μου προβλημα(η Καλυτερη τωρα βριζει.Σορυ λιγο ακομα εχει,κανε υπομονη).Σκεφτομαι να κανω coming out στη φαμιλια μου.Εχω προσπαθησει να προετοιμασω το εδαφος κανοντας νυξεις στο gay thing αλλα βρηκα αρνητικη ανταποκριση.Η μανα μου δεν ειναι ακρως ρατσιστρια αλλα θεωρει την ομοφυλοφιλια ως ανωμαλια.Νομιζει-κατι που θελω να πιστευω οτι δεν ειναι δυνατον να συμβαινει-οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ειναι κραγμενες πουσταρες(συγγνωμη για το λεξιλογιο) και δεν ειναι σοβαροι ανθρωποι.Προσπαθησα με επιχειρηματα να την πεισω σε μια λογομαχια μας οτι δεν ειναι ετσι ολοι κι οτι εγω τους αποδεχομαι αλλα καταληξε αλλου η συζητηση.

Με ρωτησε αν ειμαι gay και εντελως ασυνειδητα ειπα «οχι μωρε τι λες;» γελωντας παραλληλα.Το σκυλομετανιωσα και εβριζα τον εαυτο μου που αρνηθηκα το τι ειμαι πραγματικα για να σωσω την κοινωνικη μου υπολειψη μη χεσω..!!Πως να κανω coming out;Δε θελω να προκαλεσω προβληματα.Αν και πανω κατω εχω σκεφτει τι να πω.Θα της πω τυπου:Αν δεν μπορεις να με αποδεχτεις οπως ειμαι τοτε δε θα χεις γιο και δε θα με ξαναδεις ποτε στη ζωη σου.Αυτο μπορω να το κανω διοτι σε λιγους μηνες θα μπω πανεπιστημιο και θα ηρεμησω.

Σας τα πρηξα;Οχι;Αα να πω κι αλλα;χαχα καλα νταξει μη βριζετε μια πλακα εκανα.Λοιπον,τωρα ηδη νιωθω καλυτερα που τα εβγαλα απο μεσα μου.Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια για την κοπιαστικη(μη ξερασω) δουλεια σας και ενα μεγαλο ευχαριστω που μου φτιαχνετε καθε φορα τη διαθεση με το απιθανο χιουμορ σας(αναφερομαι στην Καλυτερη).

Καλη μου νεραιδα που να χτυπιεσαι κατω μεχρι να σου φυγει ολη η σιλικονη απο τα βυζια(λογια Καλυτερης) δε θα παψω να θαυμαζω την Καλυτερη...το λεει κι η λεξη ΚΑΛΥΤΕΡΗ.Αλλα για να μη μου στεναχωριεσαι και μετα δε μπορεις να κανεις γιογκα απο τη στεναχωρια και σενα σε λατρευω.

Με πολλη πολλη πολλη μα παρα πολλη αγαπη.Καλη συνεχεια!

Στέλιος

kali neraida 80x80

Άντε χέσε μας χρυσό μου που θα καθίσω να σου απαντήσω. Περίμενε την «Καλύτερη» αφού μόνο αυτή σού αρέσει, και άμα δεις προκοπή, γράψε μας. Χα!

(ΥΓ για την Καλύτερη: Μωρή συναδέλφισσα, σε τελείως ανώμαλα έχουμε πέσει. Εγώ που τα νταντεύω, με γράφουν και εσύ που τα σκυλοβρίζεις, γουστάρουν. Βρε μπας και έχει άνοδο το S&M και εγώ έχω μείνει πίσω;;)

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Στελάκη,

Είσαι λίγο κωλόπαιδο ή μου φαίνεται; Όχι, δεν μου φαίνεται, είσαι κωλοπαιδάκι και αν δεν το μαζέψεις, θα σε πάρουν χαμπάρι και θα σε φτύνουν όλοι – και όχι πάνω στο σεξ, που κάτι μου λέει ότι θα το γουστάρεις.

Πρώτον και κυριότερο, καριόλης είσαι εσύ όχι η πρώην σου. Τους/τις πρώην μας τους σεβόμαστε και τους ευγνωμονούμε για όλα τα ωραία που ζήσαμε μαζί τους, δεν τους βρίζουμε, ούτε τους ξεκατινιάζουμε.

Δεύτερον, ναι, γίνεται να καυλώνεις και με γυναίκες, ακόμα και αν σου αρέσουν οι άντρες. Μπορεί να σου αρέσουν και τα δύο φύλα και να ταλαιπωρείς ΚΑΙ άντρες ΚΑΙ γυναίκες.

Τρίτον, αν δεν φτιάξεις την κωλοσυμπεριφορά σου λίγο, σιγά μη σου πω το μυστικό πού να βρεις σούπερ άντρα γκόμενο.

Όσο για το coming out στην οικογένειά σου, σωστά τα σκέφτεσαι.

ΥΓ Το γλείψιμο θέλει τέχνη, ντάρλινγκ, κι εσύ είσαι τελείως ασχέτου.

(προς την Καλή: Μη μου συγχύζεσαι και σχιστούν τα ράμματα του τελευταίου λίφτινγκ σου. Πού και πού μας έρχονται γράμματα από κωλοπαιδάκια, αλλά μου κάνει έκπληξη που σε ενοχλεί, αφού περιμένω να είχες συνηθίσει από τα κωλόπαιδα που συνήθως έχεις για γκόμενους.)

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 196 guests και κανένα μέλος