Οι Δυο Νεράιδες

Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες αλλά...

first time lesbianΚαλημεεερα!

Είμαι 23 ετών κ μάλλον λιγάκι μπερδεμένη. Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες κ πάντα πίστευα οτι ο καθένας θα κάνει οτι γουστάρει όχι μονο στο κρεβάτι του αλλά παντού.

Τέλος πάντων μέχρι τώρα είχα σχέσεις μόνο με άντρες είχα και μακροχρόνια σχέση και one night stand και γενικά μ αρεσαν οι άντρες πολύ και με ερεθίζανε. Απο την αλλη παντα κοιταζα γυναίκες κ είχα νιωσει ελξη για γυναίκα κ ηθελα να δοκιμάσω αλλα ποτέ δεν ειχε τύχει. Τον τελευταίο καιρο (εδω και κανα χρονο δλδ) κάτι έχω πάθει και δεν τους πολυθελω τους άντρες,τους γουσταρω τερμα για φίλους μου οπως πάντα αλλα για κανέναν δεν νιώθω ελξη, και φτάνουμε στο καλοκαίρι με εμένα να έχω πιασει αράχνες και να είμαι γενικα σε μεταβατική φάση σε πολλα θέματα..

Φέτος το καλοκαιρι λοιπόν πηγα σε ένα μερος να δουλέψω και δουλευα μαζι με δυο κοπέλες με τις οποίες κιολας μεναμε και μαζι. Αυτες κολλητες (η μια straight η άλλη λεσβια). Στην αρχη δεν ειχα καταλαβει τι παιζοταν με την Α. (η λεσβία) αλλά ταιριαζαμε πολυ καναμε χαβαλε και πολυ παρεα και δουλευεαμε μαζι συνεχεια γιατι και εκεινη οπως και εγω προτημουσε τις βαριες δουλειές (κουβαλημα και τα σχετικά).

Καποια στιγμη αρχισα να αισθανομαι διαφορετηκά για εκείνη μέχρι που βγήκαμε εξω παρέα μαζι με εναν φίλο της πηγαμε σε ενα πάρτυ εκει πια καταλαβα οτι οντως μου αρεσει γιατι ζηλεψα, επαθα σοκ με τον εαυτο μου γιατι δεν το περίμενα τελος παντως το αποδεχτηκα και εδειχνα διακριτηκα οτι μου αρεσει εκεινη το καταλαβε της αρεσα κ εγω και τελος παντων γίνανε με τον καιρο καποια πραγματα αρκετα βασικα αλλα οχι σεξ.

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι πρώτον τέτοιον ερεθισμο απο αντρα δεν εχω νιωσει ποτε ουτε τετοια ζεστασια ουτε χημεια,ηλεκρισμο ασφάλεια τίποτα που να συγκρίνεται με οτι ένιωσα με την Α. και η απορία μου είναι μήπως τελικά είμαι λεσβία κ τόσο καιρό δεν το είχα καταλάβει η απλά μου άρεσε εκείνη?? Και ναι θέλω να δοκιμάσω και με άλλη κοπέλα και πλέον οι φαντασιώσεις μου είναι μόνο με γυναίκες αλλά είμαι μπερδεμένη μηπως νομίζω οτι ειμαι λεσβία και τελικά κανω λάθος αλλά και οι αντρες πια δεν με ελκύουν... ουφφφ πονοκέφαλος μεγάλος με επιασε...

kali neraida 80x80

Κοίτα να δεις,

Έχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και τώρα μου έτυχε και το δικό σου. Μου λέει σήμερα το πρωί η γάτα μου η Ντούντη: "μαμά, δεν μου αρέσει το σχολείο, θέλω να γίνω κομμώτρια". Εγκεφαλικό η μανούλα. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, σε στέλνω στα καλύτερα σχολεία στην Ελβετία (στο Versoix, σας τα έχω ξαναπεί), πληρώνω έναν σκασμό λεφτά, πες μου τι σου φταίει; Μήπως σου μιλάει άσχημα κανένας καθηγητής να τον κάνω να μην του ξανασηκωθεί στον αιώνα τον άπαντα; Μήπως καμία συμμαθήτρια (είναι σε θηλέων) σού κάνει καψόνια, να την μαρμαρώσω οσονούπω;

"Όχι, μαμά, δεν μου φταίει κανένας, απλά εγώ δεν τα παίρνω τα γράμματα!". Δεύτερο εγκεφαλικό η μανούλα. Το δικό μου το παιδί, που το μεγάλωσα στα πούπουλα με τις καλύτερες νταντάδες να μην παίρνει τα γράμματα! Μαχαίρι στην καρδιά. Οπότε τώρα, τι να κάνω, "Ντούντη μου" της λέω, "ό,τι θέλεις εσύ. Θα σου ανοίξω διεθνή αλυσίδα κομμωτηρίων super deluxe, με πολύ προσωπικό, πρώτο πιστολάκι, δεύτερο πιστολάκι, μανικιουρίστες, χαρτορίχτρες, καφετζούδες κλπ. και με τιμές πανακρίβου, για να γίνεις και εσύ διάσημη και πλουσία σαν την μανούλα".

Πριν όμως αρχίσω να ζητάω, με βαριά καρδιά, προσφορές για σεσουάρ και πιστολάκια, την έστειλα εκ του πονηρού και με προσυνεννόηση να περάσει ένα ΣΚ παρέα με τους παπαγάλους της Κουτούπη. Είναι τσόγλανοι του κερατά, το τι λέει ο στόμας τους, απερίγραπτο, αλλά είναι παιδιά ψημένα στη ζωή, με λογική και πολύ καπάτσοι, μπορεί να την μεταπείσουν (με το αζημίωτο, εννοείται, πέντε μωβ μου ζητήσανε στη ζούλα, αν τα καταφέρουν). Τουλάχιστον βρε παιδί μου, να γίνει κάτι σικ, μια γκαλερίστ επιπέδου, έστω καλλιτεχνική διευθυντής στο Μέγαρο, κάτι του επιπέδου μας. Εννοείται ότι είναι και η Λίλα η Κουτούπη στο κόλπο, η οποία στο άσχετο θα ρίχνει διάφορες σπόντες εναντίον της Υβόνης (της κομμώτριας μας που έρχεται κατ΄ οίκον. Όλα μαύρα η σκύλα!).

Λοιπόν χρυσό μου, αυτά τα οικογενειακά με βασανίζουν από προχθές και τώρα νάσαι και εσύ με το προβληματάκι σου, "είμαι-δεν είμαι". Τι να κάνω, ας κοιτάξω την κρυστάλλινη σφαίρα μου που όλα τα ξέρει, όλα τα μαρτυράει: ΙΙΙιιιιι!!!! Δεν το πιστεύω, αποκλείεται!!! Να ξανακοιτάξω.

ΙΙΙιιιι!!! Τα ίδια μου λέει: Μπορεί να είσαι, μπορεί  και να μην είσαι, ίσως ναι, ίσως όχι, δεν μπορεί να αποφασίσει, θα χρειαστεί ακριβώς τρία τέρμηνα.

Ως εκ τούτου και μέχρι τότε, δεν μας μένει άλλη λύση πέρα από το να δεις δοκιμάζοντας τι σου αρέσει, πόσο και για πόσο. Δοκιμάζοντας θα καταλάβεις τι σου πάει, αν σου πάει. Και επειδή τα τρία τέρμινα είναι πολύς καιρός, δεν θα μας παρεξηγήσει η κρυστάλλινη σφαίρα μου αν μέχρι τότε αλλάξεις γνώμη 2-3 φορές, αν τα σκεφτείς έτσι και αλλιώς, αν δοκιμάσεις απ' όλες τις πλευρές για να καταλάβεις τα αισθήματά σου. Όσο για την ταμπελίτσα, έχω τον Μάνο (καραλάτσα και ταλαντούχος, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα) που τις φτιάχνει μπρούτζινες, γυαλιστερές και τις κολλάει στο μέτωπο. Αλλά επειδή πνίγεται το παλικάρι αυτό τον καιρό, έχει πέσει πολλή δουλειά ενόψει χειμώνα, έχεις όσο χρόνο θελήσεις να το σκεφτείς πριν να του δώσουμε την παραγγελία. Μήπως είναι καλύτερα έτσι;; 

Ντούντηηηηη!!!! Άσε κάτω την πιατέλα, κακούργα, είναι Limoges!

Σε φιλώ,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλενάδα,

Άμα δε βάλουμε ταμπελίτσες εμείς οι άνθρωποι δεν αντέχουμε, μας πιάνει μεγάλο άγχος και αγωνία. Τι είμαι; Πού πάω; Λέμε ότι δε γουστάρουμε τις ταμπέλες, αλλά δεν μπορούμε χωρίς αυτές, γιατί μόνο μέσα από τις ταμπέλες καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί ο κόσμος κι εμείς οι ίδιες.

Τεσπά, αυτά είναι θεωρητικά και ψιλοχέστηκες εσύ, το ξέρω. Τι σκατά σεξουαλικότητα έχεις σε νοιάζει και αγχώνεσαι.

Το λοιπό, ΙΣΩΣ να είσαι λεσβία. Όμως το «είμαι λεσβία» δεν είναι κάτι το κουβαλάς πάντα για μια ζωή. Η σεξουαλικότητα είναι πολύ πιο ρευστή απ’ ό,τι νομίζουμε γενικά. Δεν είναι Ή το ένα Ή το άλλο. Μπορεί να είσαι λίγο απ’ το ένα, λίγο απ’ τ’ άλλο και λίγο απ’ το παράλλο. 

Στη θέση σου, θα άφηνα τις θεωρητικούρες, τι είμαι και τι είμαι σαν δραματική ηρωίδα τηλεταινίας, και θα εστιαζόμουν στο πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή: στου  μουνιού μου το χαβά! Αυτή τη στιγμή νιώθεις να αναστατώνεσαι ψυχή και σώμα από μια γυναίκα. Ζήσ’ το! Αφήσου!  Νιώσε τον έρωτα που σε κατακλύζει και πέρνα γαμάτα. Αν είσαι φουλ λεσβία (δηλαδή γενικά σου αρέσουν οι γυναίκες) ή αν είσαι πάρτ-τάιμ λεσβία (σου αρέσουν πού και πού μερικές) είναι κάτι που θα το δεις σιγά στο μέλλον – δεν υπάρχει τεστάκι που θα κάνεις τώρα για να το ανακαλύψεις.

Α, κι όταν σε ρωτάνε διάφοροι, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σε ρωτάνε, όλους μας μάς νοιάζει τι σεξουαλικότητα έχει ο διπλανός μας, γα να μπορούμε να τον βάλουμε στο κουτάκι του, λέγε ό,τι γουστάρεις. Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις διαπιστευτήρια σεξουαλικού προσανατολισμού σε κανέναν.

Τράβα και μια βόλτα από τη Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας, να δεις πώς το έχουν ζήσει άλλες γυναίκες. Η ιστορία σου, πάντως, είναι πάρα πολύ συνηθισμένη. Είσαι πολύ φυσιολογική και μπανάλ.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος