Οι Δυο Νεράιδες

Ο σοβαρός γκέι, οι κομπλεξικοί και άλλα στερεότυπα

stereotypesΑγαπητές νεράιδες,

Είμαι ο Γιώργος, είμαι 18 χρονών, και σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω να σπουδάσω εδώ ήταν να φύγω από την επαρχία και από το πατρικό μου ώστε να κάνω ότι θέλω χωρίς να με ελέγχει κανένας. Είμαι bi και δεν έχω καθόλου εμπειρίες με αγόρια, κι όλοι οι φίλοι μου είναι ,το πιο πιθανό, straight.

Το θέμα είναι ότι ενώ θέλω να κάνω κάτι με αγόρι δεν βρίσκω ποτέ κοινά πατήματα και σοβαρότητα στα άτομα που γνωρίζω. Να τονίσω ότι οι μόνες πηγές που έχω προσπαθήσει να γνωρίσω άλλα άτομα είναι από εφαρμογές μέσω τσατ (applications).

Η αλήθεια είναι ότι λίγο καιρό που χρησιμοποιώ τις εφαρμογές έχω απογοητευτεί..ή που ο άλλος θα είναι ανώριμος ή θηλυπρεπής (όχι ότι έχω κάτι μαζί τους) ή που θα θέλει μόνο σεξ ή που θα χει ένα σωρό κόμπλεξ και αυτό θα φαίνεται στο λόγο του..Φυσικά το να βγω σε κλαμπ έτσι μόνος δεν το κάνω σε καμία περίπτωση.

Αισθάνομαι ότι η γκέι κοινότητα κουβαλάει μέσα της κάποια στερεότυπα και μια μανία για σεξ (μόνο), πράγμα που με απωθεί. Έχω σκευτεί ότι ίσως απλά δεν ψάχνω στο σωστό μέρος..

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω ώστε να βρω άτομα που να ταιριάζω που να μην εκπληρούν κάποιο από τα στερεότυπα.( Γιατί πάντα να μαρέσουν μόνο τα στρέιτ αγόρια!; ) Θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας και αν κάνω κάπου λάθος..και πώς θα μπορούσα να κάνω τη ζωή μου καλύτερη.. Μήπως τα άτομα στην ηλικίες που ψάχνω (έως 22) είναι από φυσικού ανώριμα? Δεν ξερω..

Ευχαριστώ πολύ!

kali neraida 80x80

Γιώργο γεια,

Καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν μου εξήγησες ΕΣΥ τι ψάχνεις; Θέλεις να κάνεις φίλους γκέι; Θέλεις να κάνεις σεξ; Σχέση; Και τα τρία; Τίποτε από τα τρία;

Ανάλογα με το τι θέλεις, θα είναι και ο χώρος που ψάχνεις και η προσέγγιση που θα έχεις. Αν δηλαδή εγώ πάω στον Γιώργο τον χασάπη μου (τεκνό της Κολάσεως, φέτες!) και του ζητήσω ένα κιλό μαρίδες, μάλλον θα απογοητευτώ οικτρά. Το ίδιο και ο Γιωργάκης μου, τζουτζουκάκι μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, το ξέρω.

Αν λοιπόν ψάχνεις για επαφές στο chat θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι ο περισσότερος κόσμος εκεί ψάχνει για σεξ. Και μεταξύ μας δηλαδή, τι σοβαρή κουβέντα μπορείς να κάνεις με έναν άγνωστο, κοπανώντας το πληκτρολόγιο;

Την «μανία για σεξ» (ή αυτό που εσένα σου φαίνεται έτσι) δεν την κατακρίνω. Οι άνθρωποι έχουν τους φίλους τους, τον κύκλο τους, τους λείπει το σεξ, άρα αυτό ψάχνουν. Δεν ψάχνουν βαθιά φιλοσοφία ούτε παρέες. Έχουν.

Αν λοιπόν εσύ δεν ψάχνεις για σεξ, είσαι σε λάθος χώρο.

Αν ψάχνεις για φιλίες, πιο πολλές πιθανότητες έχεις σε ένα κλαμπ (καλά, μη φανταστείς ότι πηγαίνεις σε φιλολογικό τσάι) και περισσότερες αν γνωρίσεις γκέι σε δραστηριότητες εκτός μπαρ, ψωνιστηριού, chat.  

Πάμε τώρα στα στερεότυπα: Μήπως τα στερεότυπα ζουν πρωτίστως μέσα στο δικό σου κεφάλι; Το ότι συναντάς ανώριμους, κομπλεξικούς, χαζούς, δεν σημαίνει τίποτε ιδιαίτερο για την «γκέι κοινότητα». Αυτοί υπάρχουν σε όλη την κοινωνία ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Μήπως έχει να κάνει με το ότι ψάχνεις στα τυφλά; (στο chat). Αν π.χ. βγεις στον δρόμο με τα μάτια κλειστά και αρχίζεις να μιλάς με αγνώστους με σκοπό να γίνετε φίλοι ή να κάνετε σεξ (που εσένα δεν σε πολυενδιαφέρει, απ' ό,τι μου λες), πόσες πιθανότητες πιστεύεις ότι θα έχεις να βρεις ένα κελεπούρι; Τις ίδιες έχεις και στο chat. Ηρέμησε λοιπόν, μη βιάζεσαι να βάλεις ταμπελίτσες, προσπάθησε να γνωρίσεις πραγματικό κόσμο, πολύ κόσμο και κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό που περιμένεις. Ερώτημα: Κρίνεις τους πάντες ως ανώριμους, κομπλεξικούς σεξομανείς κλπ. Εσύ είσαι τέλειος; Τι θα είχαν άραγε να πουν για σένα όλοι αυτοί που τους «φτύνεις»; Για σκέψου το. Ίσως να σε βοηθήσει.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γεια σου Γιωργάκη, σουπερτέλειε γκέι νέε άντρα, που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και είσαι σοβαρός και ώριμος, ενώ όλοι οι άλλοι γκέι είναι ξεφωνημένες τσούλες της κόλασης που ζητάνε μόνο πούτσο και γκλίτερ.

Πόσο ομοφοβικός μπορείς να είσαι; Σκέψου το ανώτατο όριο και ύστερα πρόσθεσε άλλα δέκα κιλά ομοφοβίας, γιατί το έχεις τερματίσει. Και θα έχεις πολύ άσχημο τέλος, αν συνεχίσεις αυτό το ηλίθιο τροπάρι.

Άκου εκεί «οι άλλοι ψάχνουν μόνο σεξ», είναι «θηλυπρεπείς» (αλλά εσύ δεν έχεις κάτι μαζί τους, προς Θεού, εσύ είσαι ανώτερος άνθρωπος, ας υποκλιθούμε στη μεγαλοψυχία σου), έχουν κόμπλεξ, (ενώ εσύ φυσικά τα κόμπλεξ τα έχεις αποφύγει χάρη στην ειδική πανοπλία από αδιάβροχο κέβλαρ που σου αγόρασαν οι δικοί σου στα πέμπτα σου γενέθλια)…

Ευτυχώς που δεν έχεις βρει κάνα αγόρι να κάνεις παιχνίδι! Ευτυχώς για το αγόρι δηλαδή, που έχει γλυτώσει τη μαλακία που σε δέρνει.

Το μόνο (μικρό) ελαφρυντικό που σου βρίσκω είναι ότι είσαι ακόμα 18 χρονών, αλλά αν συνεχίσεις έτσι θα παραμείνεις μαλάκας και στα 30 και στα 50.

Το λοιπόν: βρες ΑΜΕΣΑ φίλους. Αυτοί που έχεις τώρα δεν είναι φίλοι, αν δεν τους έχει πει ότι είσαι bi. Βρες φίλους, γκέι, στρέιτ, bi, που να ξέρουν για σένα, να μπορείς να τους ανοίξεις την καρδιά σου, να τους μιλήσεις για τα γκομενικά σου, να σου λένε τα δικά τους, να γκρινιάζεις, να ΖΕΙΣ κανονικά!

Γνώρισε γκέι άντρες – στα τσατ, στα μπαρ, στον δρόμο, σε πάρτυ, στις ΛΟΑΤ οργανώσεις, στο πανεπιστήμιο, παντού όπου μπορείς. Κι όταν λέω γνώρισε, εννοώ ακριβώς αυτό: γνώρισέ τους, μπες στη διαδικασία να τους γνωρίσεις, να βγεις μαζί τους για ένα δυο καφέδες, τρία ποτά, να κουβεντιάσετε, να μιλήσετε για όσα σκέφτεστε. Μην τους απορρίπτεις στα 5 πρώτα δευτερόλεπτα επειδή είναι «στερεοτυπικοί», «θηλυπρεπείς», «κομπλεξικοί».

Ξέχνα το σεξ. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκολλήσεις από τη μαλακία ανωτερότητας που σε δέρνει και να γνωριστείς πραγματικά και γνήσια με ανθρώπους.

Φιλαράκο, έχεις σοβαρό πρόβλημα ντροπής με τον εαυτό σου για τη σεξουαλικότητα και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Δεν πας καλά με τον δρόμο που έχεις πάρει.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 guests και κανένα μέλος