Οι Δυο Νεράιδες

Γεροντοερωτας

olderΑγαπητές νεράιδες καλημέρα σας,

Θα ήθελα την αποψη σας για ένα πρόβλημα με 2 όψεις. Γνώρισα ένα παιδί στο ρομέο (στο εξωτερικό είναι πιο χρησιμο από ότι στην Ελλάδα!)- ωραίος, έξυπνος, 40 χρόνων αλλά δεν του φαινόταν και τοσο κλπ. Μιλήσαμε, βγήκαμε σε ένα κλαμπ, με γύρισε σπίτι. Μιας και είχαμε φασωθει πολύ, περίμενα και εγώ να πάω σπίτι του- μου είπε μια δικαιολογία λέω εντάξει. Εγώ έμενα σε προσωρινό σπίτι οπότε ήταν εκτός επιλογών. Παρόλα αυτά έγινε μια πίπα εκατέρωθεν στο αυτοκινητο- σταματημένο βέβαια, μην έχουμε και κανένα ατύχημα.

Ανατομικά ήταν πλήρης και σε πλήρη λειτουργία. Ξαναβγηκαμε και πάλι ενώ έπαιξε φασωμα με άφησε σπίτι μου. Μιλάμε γενικότερα και φαίνεται ότι έχει μια τάση όλο αυτό να γίνει κάτι αποκλειστικό, κάτι που θέλουμε και οι 2.

Το πρώτο ζήτημα είναι το εξής: γιατί δεν έχουμε κάνει σεξ μετά από 2 εβδομάδες? Αυτός έχει κάνει comig out και μενει μονος, αν και ζει σε μικρή πόλη και αν και εξωτερικό, συνεχίζει να είναι μικρή πόλη! Ή εγώ βιαζομαι έχοντας συνηθίσει σε πιο γρήγορα πράγματα? Αυτή είναι ή πρώτη ερώτηση!

Ή δεύτερη αφορά ένα αλλο ζήτημα: στο ρομέο έγραφε ότι είναι 40, είδα τη ταυτότητα τυχαία και είδα ότι είναι 49. Εγώ ειμαι 28, άρα έχουμε μια διάφορα 21 χρόνια. Ακόμα δε μας έχει επηρεάσει αλλά εγώ κάποιες στιγμές σκέφτομαι ότι στα 35 μου θα είναι 56 ή αντίστοιχα. Οπότε να ανακεφαλαιωσω, ποια είναι ή άποψη σας για το γρήγορο σεξ και ποια για τις σχέσεις με μεγάλη διάφορα ηλικίας?

Αντίνοος

 

kali neraida 80x80

Ναι, και όταν εσύ γίνεις 100, αυτός θα είναι 121!  Ηρέμησε παιδάκι μου, ακόμη ούτε ναι, ούτε όχι, έφτιαξες σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Άσε να δεις πώς θα πάει το πράγμα. Αν μέχρι στιγμής δεν σε ενοχλεί τίποτε, μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Αν στην πορεία δεις ότι υπάρχουν στοιχεία που σε ενοχλούν, τότε τα ξαναλέμε, εδώ είμαστε οι Νεράιδες να σε βοηθήσουμε.

Στα καυτά σου ερωτήματα: Το αργό ή το γρήγορο σεξ είναι θέμα γούστου, πού τι να λέμε; Άλλος είναι ταύρος και θέλει άγριο κουτούπωμα γιατί δεν κρατιέται, άλλος θέλει να το πάει στο ρελαντί. Τώρα γιατί ο δικός σου το πάει σιγά σιγά, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του, αλλά ίσως να παίζουν και 1-2 πράγματα παραπάνω από το απλό «θέμα γούστου». Μπορεί που χου να έχει δεσμό και να είναι μπερδεγουέι η κατάστασή του. Μπορεί να σε θεωρεί πολύ μικρό / μεγάλο / επικίνδυνο (με την καλή έννοια) / χαζοχαρούμενο / απαιτητικό ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο και να κρίνει ότι πρέπει να το κρατήσει σε μια απόσταση. Ίσως τέλος να μην είναι πολύ σεξουαλικός τύπος και να του φτάνει αυτό που έχετε όπως είναι. Πολύ σύντομα θα το μάθεις.

Η διαφορά ηλικίας είναι ένα θεματάκι σε μια στενή, αποκλειστική σχέση κυρίως γιατί οι δύο άνθρωποι ζουν σε διαφορετικούς κόσμους, αντιμετωπίζουν διαφορετικά θέματα/προκλήσεις/προβλήματα και δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωσή (σου) όμως, που ακόμη δεν ξέρεις τι παίζει, είναι μάλλον θεωρητικό πρόβλημα παρά πρακτικό.

Συμπέρασμα: Σταμάτα να ασχολείσαι με θεωρητικά ερωτήματα και, εφόσον περνάς καλά, απόλαυσε αυτό που έχεις όσο το έχεις και στον βαθμό που μπορείς να το απολαύσεις. Άντε!

Φιλούμπες

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αντίνοέ μου,

Οι σχέσεις υπάρχουν σαν θεωρία στα βιβλία και υπάρχουν και οι σχέσεις όπως τις ζούμε στην πράξη.

Στις σχέσεις της θεωρίας, θεωρείται καλό να είμαστε κοντά ηλικιακά, ταξικά, μορφωτικά, κοινωνικοοικονομικά, σωματοτυπικά, γεωγραφικά κτλ με τον σύντροφό μας. Θεωρείται  επίσης καλό να κάνουμε τέλειο σεξ, από την πρώτη στιγμή μέχρι το (όποιο) τέλος.

Στις σχέσεις όπως τις ζούμε στην πράξη, τα πράγματα δεν είναι τόσο τακτοποιημένα σαν σπίτι ιδεοψυχαναγκαστικού.

Στις σχέσεις όπως τις ζούμε στην πράξη, πράγματα που θεωρητικά θα μας απωθούσαν και θα τα θεωρούσαμε λόγο να στείλουμε τον λεγάμενο στη μάνα του σούμπιτο, τελικά δεν μας ενοχλούν τόσο ή και καθόλου, επειδή αντισταθμίζονται  ή ακυρώνονται τελείως από άλλα θετικά, που δεν τα περιμέναμε. Οι όποιες δυσκολίες προκύπτουν (αν προκύψουν) λόγω διαφορών όπως αυτή της ηλικίας, μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες ή να μην παίζουν τελικά τόσο μεγάλο ρόλο, επειδή υπάρχουν άλλα στοιχεία στη σχέση που σας δένουν σαν μπετόν ταχείας πήξης.

Για να το πω αλλιώς: στη θεωρία, ξέρουμε πώς θέλουμε να είναι ο ιδανικός σύντροφός μας. Στην πράξη είναι πάντα αλλιώς. Κι αυτό είναι εντάξει.

ΥΓ Τα 49 το 2016 δεν είναι τα ίδια 49 του 1985. Σκέψου το αυτό.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 guests και κανένα μέλος