Οι Δυο Νεράιδες

Δηλαδή, τώρα αυτός με βίασε;

rapeΑγαπητές νεραΐδες.

Σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό (χρόνια ολόκληρα). Πολλές φορές ήθελα να σας γράψω αλλά ποτέ δεν το έκανα. Αυτή την φορά θέλω πραγματικά την γνώμη σας. Είμαι 36 ετών και έχω εδώ και ενάμιση χρόνο σταθερή σχέση με ένα πολύ αξιόλογο παλικάρι. Στην σχέση μας όλα πηγαίνουν τέλεια, και είπαμε πως δεν θα υπάρχουν μυστικά ανάμεσα μας. Τις προάλλες ομως δημιουργήθηκε ένα θέμα-κατάσταση και σας γράφω για αυτόν τον λόγο.

Φιλοξένησα στο σπίτι έναν οικογενειακό μας φίλο, ο οποίος ήρθε στην πόλη για ένα κοινό μας κοινωνικό γεγονός. Με αυτόν τον φίλο παλιότερα κάναμε πολλές φορές σεξ. Τελευταία φορά έγινε πριν 4 χρόνια. Που λέτε, άρχισε πάλι να μου την πέφτει. Τον εξηγώ ευγενικά πως δεν θέλω να έχει αυτή την συμπεριφορά και οτιδήποτε έχει στο μυαλό του να το ξεχάσει διότι δεν έχω σκοπό να κάνω το οτιδήποτε ποτέ και με κανέναν όσο είμαι στην σχέση μου. 

Άρχισε να γκρινιάζει πως έχει να κάνει σεξ είτε με άντρα είτε με γυναίκα από την τελευταία φορά που είμασταν μαζί και άλλες χαζομάρες. Το τελείωσα εκεί και πήγα στο άλλο δωμάτιο να κοιμηθώ. Ξημερώνει η επόμενη μέρα, γίνεται το κοινωνικό γεγονός, ήπιαμε και λίγο παραπάνω και πάμε σπίτι. Εγώ από το ποτό και τον χορό είχα ιδρώσει δεκάδες φορές και πήγα για ένα ντους. Εκεί που κάνω το ντους, να τος μέσα στην μπανιέρα. Του λέω να φύγει και αντί αυτού, σκύβει και κάνει στοματικό. Έτσι όπως είμαι βγαίνω και πάω στο κρεβάτι μου.

Μόλις με παίρνει λίγο ο ύπνος, (ήμουν ακόμα ζαλισμένος από το ποτό) νιώθω πως κάποιος μου κάνει στοματικό, μισανοίγω τα μάτια μου, και δεν μπορώ ν’ αντιδράσω εύκολα. Και όπως τον σπρώχνω σηκώνεται και πάει να κάτσει επάνω στο πέος μου, το οποίο φυσικά και δεν ήταν ιδιαίτερα έτοιμο για τέτοιου είδους πράξη. Σπρώχνω εγώ να φύγει, να προσπαθεί να εχει μέσα του το πέος μου. Με τα λίγα αυτό κράτησε λίγα λεπτά ώσπου βγαίνω και του λέω να σηκωθεί να φύγει.

Το πρωί που ξύπνησα, τα θυμήθηκα όλα αυτά λέω όνειρο θα ήταν από την σούρα μου. Κάνω καφέ, μου λέει άλλαξε το σεντόνι σου γιατί έχει αίμα. Λέω γιατί; Λέει μάτωσα όταν πήγα να σε βιάσω για να κάτσω πάνω στο πουλί σου. Και χαμογελάει. Λέω θα το αλλάξω. Τον λέω τι άλλο έγινε; Μου λέει «τιποτα ίσα ίσα που μπήκε με έσπρωξες, βγήκε και έφυγα». 

Είχα τόσο πονοκέφαλο, ένιωθα τέτοια ντροπή που ήπια τον καφέ μου και έφυγα από το σπίτι μου και πήγα να δω τα ξαδέρφια μου που ήταν σε άλλο σπίτι.  Γύρισα και εκείνη την ώρα ετοιμάστηκε να φύγει. Πήγαμε χαιρετίσαμε τους γονείς μου και έφυγε.

Αυτά έγιναν. Πρώτα από όλα αυτό θεωρείται απόπειρα βιασμού;  Θεωρείτε ότι κεράτωσα το αγόρι μου; Εγώ τι στάση να κρατήσω από εδώ και πέρα; Σίγουρα θέλω να ηρεμήσω και να τον πάρω τηλέφωνο να του τα πω ένα χεράκι. Με ενόχλησε ότι δεν σεβάστηκε ούτε εμένα ούτε την σχέση μου απλά να γίνει το δικό του. 20 χρόνια είμαστε φίλοι αλλά δεν θέλω πολύ να τα τινάξω όλα στον αέρα. Φυσικά στο αγόρι μου δεν είπα τίποτα και νιώθω ακόμα πιο άσχημα που έχω ένα τέτοιο μυστικό.

Άγγελος

 

kali neraida 80x80

Ερώτηση κρίσεως: πώς μάτωσε αφού κάθισε σε πουλί που “δεν ήταν έτοιμο”; Τέλος πάντων, έγινε ό,τι έγινε, όχι δεν κεράτωσες την σχέση σου, όχι δεν φταις εσύ (μάλλον). Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να τα πεις όλα χαρτί και καλαμάρι στον φίλο σου, εκτός αν σε καίει τόσο πολύ και ψάχνεις για μπελάδες. Γιατί προφανώς ο φίλος σου θα σου κάνει μερικές μάλλον δυσάρεστες ερωτήσεις.

Λοιπόν, διαγράφεις το περιστατικό και πας παρακάτω, αλλά κόβεις παρτίδες και με τον πρώην, αν δεν θέλεις να ξανασυμβεί η ίδια ιστορία. Γιατί αν ξαναβρεθείς μαζί του, μόνοι στο σπίτι, μεθυσμένος, ίσως να μη φταίει πάλι μόνον αυτός. Εσύ ξέρεις.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Άγγελέ μου,

Αυτό δεν είναι πρώην, είναι λυσσασμένη ύαινα που νοιάζεται μόνο για τη δική της καύλα. Ναι, είναι ξεκάθαρα απόπειρα βιασμού, με την έννοια ότι έχει σεξουαλική βία και δεν σέβεται τα δικά σου όχι. Δηλαδή τι πρέπει να είχε κάνει για να το πεις βιασμό; Να σε ξεκοιλιάσει;

Στη θέση σου θα έκοβα παρτίδες, γιατί ένας φίλος δεν φέρεται έτσι. Ένας φίλος (και ένας εραστής) σέβεται τα όχι σου. Τόσο απλά.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος