Οι Δυο Νεράιδες

Κανείς για μένα

teenΚαλή μου νεράιδα, κατ' αρχήν, είσαι queen!!!

Λοιπόν, πολύ απλό και συνηθισμένο, παρόλα αυτά άλυτο το πρόβλημά μου. Είμαι 16, ζω σε επαρχιακή πόλη και πολύ απλά νιώθω πως δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς για μένα.

Φυσικά και δεν περιμένω κάτι "σοβαρό" μέσω διαδικτύου (κάτι το οποίο δε μπαίνω καν στον κόπο να δοκιμάσω), αλλά και στην πραγματική ζωή; Και βγαίνω και γνωρίζω νέο κόσμο, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς για μένα (και η εμφάνισή μου είναι αρκετά καλή -θεωρώ- ).

Μόνο μια φορά έτυχε ένα παιδί να μου στείλει αλλά δε θα πιεστώ να κάνω κάτι που δε θέλω επειδή δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον. Τέλος, δε ζητάω και καμιά μακροχρόνια σχέση (αστείο σε αυτή την ηλικία), απλά το ενδιαφέρον κάποιου κι ας μη συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Τι κάνω λάθος; Πρέπει απλά να περιμένω;

Υ.Γ. δεν τα πάω καθόλου καλά με το gaydar (αν όντως υπάρχει).


 

kali neraida 80x80

Αγαπητέ απογοητευμένε,

θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ έξυπνος γιατί είσαι από τους λίγους που κατάλαβαν την πραγματική αξία μου και επίσης από τους λίγους που δεν αναγκάστηκαν να «γλείψουν» τη βλαμμένη την Καλύτερη από φόβο μήπως τους βρίσει.

Λοιπόν στο θέμα σου: Είσαι μόλις 16 και ζεις σε μικρό μέρος. Μην τρελαίνεσαι. Εδώ οι στρέιτ δυσκολεύονται, πόσο μάλλον οι γκέι που έχουν την στατιστική εναντίον τους.

Πρέπει να κάνεις υπομονή, δεν σε πήραν τα χρόνια. Κάποια στιγμή θα κολλήσει το πράγμα. Προσοχή μόνον μην ερωτευτείς κανέναν στρέιτ. Θα βασανίζεσαι χωρίς λόγο. (Δεν κατάλαβα τι εννοούσες αυτό με το παιδί που του άρεσες, αλλά μήπως είσαι λίγο αποτρεπτικός για τους άλλους;)

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μικρέ, έξυπνε, χαριτωμένε επαρχιώτη,

Συγχαρητήρια για τη φυσιολογική σου εφηβεία! Αν δεν βασανιστείς και δεν νιώσεις μοναξιά τώρα στην εφηβεία πότε θα το κάνεις, μου λες; Πού άκουσες για ευτυχισμένες εφηβείες;

Δεν ξέρω πόσο μικρή είναι η πόλη σου, δεν ξέρω σε ποιον βαθμό είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις κάποια γνωριμία, αλλά τα κουκιά είναι μετρημένα: πας σχολείο, άντε το πολύ και φροντιστήριο και καμιά γλώσσα ή σπορ και άρα ζεις μέσα σ’ έναν περιορισμένο κύκλο ανθρώπων (που περιορίζεται ακόμα πιο πολύ λόγω επαρχίας). Το αν υπάρχει άλλος γκέι μέσα σ’ αυτόν τον κύκλο δεν το ξέρεις, όπως ούτε οι άλλοι γκέι που υπάρχουν (αποκλείεται να μην υπάρχουν) δεν θα το ξέρουν για σένα.

Αν δεν πας κάπου που υπάρχουν γκέι (από κοντά ή ονλάιν) πώς να γνωρίσεις κάποιον; Και τα στρέιτ παιδιά δυσκολεύονται σ’ αυτή την ηλικία, αλλά τουλ. αυτά στο σχολείο κάνουν παιχνίδι γιατί είναι πολλά περισσότερα. Θα υπάρχουν, πιθανότατα, και άλλα γκέι αγόρια στο σχολείο σου, αλλά πώς να καταλάβετε το ένα το άλλο;

Πιο σοβαρά τώρα. Καταλαβαίνω απόλυτα τη μοναξιά που νιώθεις. Είναι χάλια να μην εισπράττεις έστω λίγο ενδιαφέρον από κάποιον, ώστε να νιώσεις ότι μετράς αλλά και τη χαρά του φλερτ.

Σου εγγυώμαι, ωστόσο, ότι κάποια μέρα σχετικά σύντομα θα τα ζήσεις όλα αυτά – είτε όταν ανοιχτείς λίγο παραπάνω εκεί που είσαι είτε όπου αλλού πας όταν μεγαλώσεις.

Πάρε τον χρόνο σου!

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 guests και κανένα μέλος